BArbatul "taur"!
Fiindca ..nu am gasit subiectl cu barbatul din zodia taur..m-am gandit sa creez unul..
Al meu sot e taur ,iar eu balanta....eu zic ca e o combinatie reusita...
Alte combinatii? pareri?cat de mult are influenta zodia partenerului intr-o relatie?
AniS
Raspunsuri
Laura T spune:
Vezi ca este deja subiect cu barbatii taur si erau destule raspunsuri acolo. Iti spun asta, pentru ca stiu ca si eu am raspuns!
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 10 luni) si Ramona (1 an si 9 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
ankka13 spune:
anis barbatii taur sunt the best .Si al meu e tot tauras si in afara de unele chestii involuntare pe care le face eu onsider ca e un familist convins .Ma sprijina in tot ceea ce fac sieste alaturi de mine .Am avut unele dubii chiar am postat aici un sb in legatura cu asta ,dar au trecut si tot taurasul meu este
Saso spune:
si sotul meu taur si eu balanta!
si eu zis ca e o combinatie reusita! Ne completam reciproc! Avem si asemanari.. dar ne si deosebim.. nu stiu cum sa zic.. daor ca mi-mi place cum e! Ca altfel nu i-as fi sotie!
Si acum avem si bb taur! Sa vezi cum ma simt eu la echilibrat 2 incapatianti (cu mine in frunte)!voi ce zile de nastere avetzi?
el 1 mai
eu 25 sept
bb 22 apr
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
anis spune:
Eu 30 sept , el 3 mai..si muncim de 2 ani sa facem un bebe..care se lasa asteptat...
AniS
sperantza nu moare spune:
prietenelor cu iubiti taurasi
i-am "tocat" noi prin februarie, incercati pagina 3 de subiecte si gasiti acolo Barbati taur! sunt foarte la obiect caracterizati, n-o sa regretati
Sperantza nu moare
bidiloi spune:
Calitatile pe care le iubesc cel mai mult la un barbat le-am descoperit la taur , si de atunci sint fericita.Cu asta am spus tot.Va pupilesc pe toate sotiile de taur
Oana_B spune:
Anis, uite acilea subiectul ala:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21791
Oana_B
Delia spune:
Fetelor am citit si subiectul anexat de Oana_B si m-am amuzat taare copios pentru ca in general parerea despre tauri coincide: familisti convinsi, afectuosi, comozi, incapatanati.
Eu fiind o fecioara cu o latura critica foarte dezvoltata as adauga pentru sotu': foarte comod, se mobilizeaza greu dar are o forta de munca extraordinar de mare, gurmand, isi face 50 de planuri din care pune in aplicare 2, daca nu isi face somnul e calamitate...dar nu l-as schimba pentru nimic in lume: e cel mai atent, dragastos, sensibil si cel mai minunat sot din lume.
Nu-i asa ca-s dulci taurasii?
Va pup dulce!
Delia si Codrin
Dana_ spune:
Si eu am un taur de sot. Se aseamana tare mult cu sotiorii vostri, adica:
- este INCAPATANAT
- munceste mult, la serviciu
- cam comod
- are o imaginatie foarte bogata, e plin de idei, cu pusul in practica e mai greu
- se entuziasmeaza repede, dar ii trece la fel
- e dedicat familiei
- e cam incet, si la fel ca si lui bibi, mi se pare cateodata ca n-are suficient zvac, dar nu prea pot sa-l scot din ritmul lui
- e tare bun la
- e grijuliu, atent, afectuos, iubaret
- e foarte rau de somn
- e intradevar ceea ce se cheama un barbat de casa
- ii place sa manance, si berea ii place mult
- nu e in stare sa se lase de fumat
- e foarte orgolios
- risipitor cu banii
- in wk face de mancare
- sforaie
Eu sunt berbec, si ne mai incontram in coarne cateodata, dar si acum dupa aproape 6 ani, ne iubim cu pasiune.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Dragelor,
exact asa e si sotiorul meu taur....mai putin ultima parte: nu face de mancare niciodata, nici macar nu ma ajuta(ehh la picnic doar)
Eu sunt Rac si cred ca zodiile astea taur-rac se potrivesc.
Dana&bb Andy(1 an si o luna)
Dana_ spune:
Am dat un copy paste de la subiectul anterior(quote de la roxi)...eu am completat mai jos
Dana&bb Andy(1 an si o luna)