BArbatul "taur"!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

am si eu una bucata sotz BULL(cum ii place lui sa-si zica) si e ca si ceilalti taurasi in mare:un incapatzanat(da'si-a gasit nasu' ca io mi-s scorpion),comod,mare iubitor de lux si confort,desavarsit familist(cel putin pana acum),gurmaaaand,cel mai bun tatic(da' sa nu-l tzipe copilul prea mult la cap),lent in ce face(da'face bine),cam lipsit de imaginatzie(da'am eu grija sa i-o stimulez),mut(da' nu oricare ci ala care f... pamantu',iar in 10 ani de zile a invatat si el de la mine sa dea cu clanta,asa ca in sfarsit am si eu cu cine sa ma cert),ii place muuuuult(daca s-ar putea toata ziua ar fi foarte fericit),munceste mult la servici si putin acasa.nu in ultimul rand ne iubeste la nebunie pe mine si pe fetitza noastra si ar face orice pentru ca noua sa nu ne lipseasca nimic.si noi il iubim la fel de mult.
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelly lipton spune:

VOI CELE CU SOTI TAURI SAU NU NEAPARAT SOTI AM SI EU O ""MICA" PROBLEMA ,AM MAI PUS-O IN FORUM DAR NU AM MAI PUS-O DIN PERSPECTIVA ZODIEI TAUR(CUM ESTE EL):AVEM PATRU ANI "IMPREUNA" SI UN COPIL,O FETITA CARE ARE 5 LUNI .....INSA ACUM 7 LUNI EL A GASIT O FATA BOGATA SI S-A CASATORIT CU EA....IMI SPUNE CA A FACUT-O DOAR PTR BANI SI CA NU VA RAMINE CU EA...IUBESTE COPILUL DAR LA FEL DE MULT IUBESTE SI BANII....IMI SPUNE CA MA IUBESTE SI CA CE FACE EL ACUM FACE DOAR PENTRU NOI SA NE FIE BINE MAI TIRZIU.....EL E TAUR ,EU SUNT VARSATOARE....INSA EA E TOT TAUR....CREDETI CA AS MAI PUTEA SA-L CRED SI SA CRED CA VOM MAI FI IMPREUNA?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

deschide ochii si inceteaza sa mai crezi toate povestile. El s-a insurat cu alta, pe tine te-a lasat balta si gata. Ce sa crezi? Ca iubeste banii, da. Mai mult decit pe tine? Inca nu ai tras concluzia???
ps
a recunoscut copilul?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Buna
Prietenul meu este taur, eu peste si ne intelegem fff bine. Fratele meu este taur, sotia lui balanta si se inteleg fff bine. Dar intelegerea vine dintr-o combinare perfecta a zodiilor? Just a questione.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

quote:
Originally posted by nelly lipton

VOI CELE CU SOTI TAURI SAU NU NEAPARAT SOTI AM SI EU O ""MICA" PROBLEMA ,AM MAI PUS-O IN FORUM DAR NU AM MAI PUS-O DIN PERSPECTIVA ZODIEI TAUR(CUM ESTE EL):AVEM PATRU ANI "IMPREUNA" SI UN COPIL,O FETITA CARE ARE 5 LUNI .....INSA ACUM 7 LUNI EL A GASIT O FATA BOGATA SI S-A CASATORIT CU EA....IMI SPUNE CA A FACUT-O DOAR PTR BANI SI CA NU VA RAMINE CU EA...IUBESTE COPILUL DAR LA FEL DE MULT IUBESTE SI BANII....IMI SPUNE CA MA IUBESTE SI CA CE FACE EL ACUM FACE DOAR PENTRU NOI SA NE FIE BINE MAI TIRZIU.....EL E TAUR ,EU SUNT VARSATOARE....INSA EA E TOT TAUR....CREDETI CA AS MAI PUTEA SA-L CRED SI SA CRED CA VOM MAI FI IMPREUNA?????

..si tu mai vrei sa fii cu el ..dupa toate cele întîmplate?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ella

Mergi la inceput