Stare depresiva
Raspunsuri - Pagina 3
missiday spune:
Bravo, Raluca!!!O sa mai ai stari de-astea (si mie mi se intampla, chiar daca nu mai curat peste de cand am taiat unul viu si-am crezut ca mor); glumeam desigur, nu pestele a fost cauza, pur si simplu avem zile cand ne simtim rau, cand nu ne place nimik, cand am prefera sa fim la kilometri distanta de restul lumii, cand nici noi nu ne mai suportam, ce sa mai zic de jumatatile noastre...insa ai descoperit deja cum sa rezolvi crizele existentiale:
Pupici multi ,
Aliada spune:
Ralu ma bucur ca s-au potolit spiritele.Ce spui tu ca-ti pleaca prietena in Anglia si ramai singurica bre?Pai tu vazusi cate romancute sunt pierdute prin Japonia asta?Traiasca internetul!
Da-le in colo de probleme ca si la noi exista din cand in cand.Mama lui de peste!Deci i-ai facut felul pana la urma!Nici mie nu-mi place decat sa-l pun in tigaie sau pe gratar!In rest sa ma pui sa-l curat????Am primit de anul nou o lada de peste de la un prieten de-al sotului si am meu sot mi-a promis ca-l curata elDe unde ?Ca au trecut trei zile si nik!M-am hotarat sa-l bag la congelator asa cum era pana se hotaraste sa-l curete dar nici asa!Inca o saptamana si nik!Deci a ajuns tot la mana mea ca era pacat de el sa se risipeasca!Toata ziua mi-a putit a peste ca-mi venea sa de nu mai vroiam sa vad urma de inotator prin casa.
Daca o sa incepi scoala o sa fie mai bine avand o ocupatie(pe langa cea casnica)Daca vrei sa trimiti bani acasa,cel mai simplu e de la posta.Nu in plic in nici un caz!Sunt niste formulare pe care le complectezi si platesit in yeni valoarea pe care vrei sa o trimiti.Mai e si posta electronica pe acolo pe la voi,ajung banii imediat,aici nu avem un astfel de serviciu inca.Sau poate nu stiu eu.Eu intotdeauna trimit prin posta.Taxa de trimitere e de 1000yeni indiferent de sum trimisa.
Te pup si numai bine!
anis spune:
Raluca..fiindca tot vorbiram pe mail..iti transmit pupicei ,mii de pupicei si sper ca ai depasit momentul..
AniS
eli spune:
Raluca, acum am citit subiectul si dupa primul tau mesaj eram , dar am citit in continuare si vad ca ti-ai revenit. Ma bucur! Iti urez mult succes si sa ai doar zile frumoase! Gambate kudasai! Uite si de la mine multe si nu uita, nu esti si nici nu vei ramane singura, ai atatia prieteni!
O zi placuta!
Eli
Eryka spune:
Raluca ma bucur ca ai iesit din starea depresiva. si de la mine.
Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (27 saptamani)
cl spune:
Raluca, ! Bine ca ti-a trecut . Si incearca sa faci ce ti-au sugerat fetele: da-i lui sa curete pestele. La noi in familie barbatii curata pestele . Bafta la facultate!
Claudia