Barbati "Gemeni"

Barbati "Gemeni" | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Eu am unul acasa...caaaallllmmm, tacut, scoti vorba cu clestele, si informatia dorita deloc...altfel tandru, grijuliu, de casa si foarte gospodar.....ai vostri cum sunt?

V.

veni, vidi, Victorie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Tata a fost geaman. A fost matematician, puteai sa discuti ore in sir cu el pe teme de matematica, altceva nu il interesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

asa e un geamana... pana nu se plictiseste. Daca numai exista nou sau il apasa griji chiar responsabilitate devine un "monstru". Tatal Alexei e un exemplu clar. Responsabilitatea la "scufundat" si a devenit misogin. Lucru care ne-a si despartit.

Sunt oameni exceptionali, inteligenti dar trebuie sa fii mereu nou si nu tu cel cu initiativa. El trebuie sa aiba mereu dreptate si sa se simta mereu pe primul loc.

Freia is bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Inseamna ca nu-s chiar atat de asemanatori...al meu mereu ma intreaba unde vreau eu sa mergem, ce vreau sa facem, etc....si nu isi impune pdv cu forta...cred ca e important si ascendentul, educatia, tot....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

sotul meu e tot geaman.
e adevarat ca daca l-as lasa ar sta toata ziua cu nasul intr-ale lui.daca ne-ati vedea incercand sa ne hotaram asupra unui lucru:"zi tu!ba zi tu!".pana devine enervanta treaba!:))

e tacut,e sobru,e retinut in a-si manifesta trairile si sentimentele...asta in comparatie cu mine,care Pestoaca fiind,sunt atata de dragastoasa,pupacioasa,volubila...etc.

asa ne potriveste Dumnezeu!

noi nu ne-am certat niciodata.si nici nu se pune problema de plictiseala.suntem exact ce avem nevoie!

pupici!

Alexandra mare si Alexandra mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Victoria nici nu se putea o descriere mai buna. Sotul meu geaman este la fel ca al tau cu deosebirea ca eu vorbind mult l-am mai dat si pe el pe brazda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Se vede ca nu prea seamana gemenii...al meu e dragutz, vesel, glumetz, vorbaretz si de un optimism chiar contagios..numai aia cu "zi tu! ba zi tu!" mi se pare cunoscuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Sociabil, glumet, petrecaret.
Superficial si lenes.
Iubaret si cam pupacios.
Mincinos (mai bine o minciuna frumoasa decit adevarul greu de suportat)
Destept si descurcaret.
Chletuitor.
Familist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaNeagu spune:

salut fetelor cu sotiori in zodia gemenilor,
ma alatur linga voi caci si eu am un barbatel geaman si il regasesc indescrierea lui giani.
sotul meu este un alintat,un pisoias<il alint PISI>
un barbat-copil
iubaret si pupacios
lenes
....dar s-a insurat cu o scorpiuta care stie sa-l echilibre.
iubiti-i mult si fiti fericite langa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si eu tot scorpiuta. Suntem de 5 ani si 4 luni impreuna si facem planuri de casatorie loool de cand ne-am cunoscut, dar trebuiau terminate facultatile, armata, acum ii trebuie servici mai bun sa putem lua casa...
Dar sa vorbim de el ca el e geaman:
Foate optimist, vesel, plin de idei, ii plac excursiile, sociabil, curios din cale afara sa afle lucruri noi, sigur pe el... "cum zice el e foarte bine", " la el in cartier e cel mai bun..., cea mai buna....", "unde cunoste el gasesti cei mai buni...cele mai bune ... orice marfa ar fi", " stie el o metoda ca sa-ti reuseasca....indiferent ce...cea mai buna metoda" looooooooool
Asta e parerea lui si ii las in pace.
E vorbaret ( dar nu ma intrece pe mine, atent la orice, nu-i scapa nimic ( eu sunt mai cu capul in nori si aici ne completam de minune).
Are simtul umorului foaaaaaaaarte dezvoltat, mereu e cu o gluma pe teava, la orice situatie. ( dar si eu ii fac concurenta acerba mereu looool )
Grijuliu cu mine, atent, ma pot baza pe el in orice situatie, devotat iubaret si pupacios ( dar zgarcit raaaaau cu complimentele si laudele de orice fel - ceea ce ma seaca la inima ).
Sensibil ( nu e zgarcit cu " te iubesc" din fericire pentru mine),tandru, gospodar, adica baiat de casa. Al meu, din fericire, nu minte. Si e tot copilaros ( cum zicea cineva: barbat -copil) si alintat, dar facem cu randul ca si eu sunt fetita si el ma alinta pe mine si ii si place si imi zice Piticot. Dar in mod obisnuit ne zicem "mami" si "pisi".
Aaa si nu are vicii ( nu bea nici macar cafea, mmmm si mie imi place cafeaaauaaaa, si nici nu fumeaza, dar eu mai... asaaaa raaaaar, iar alcool - asa ca orice om normal ).

Concluzia: nu e zodia potrivita pentru scorpioni cum spun astrologii, dar e al meu si il iubesc asa cum e si ma bucur ca ea Geaman.
Iubiti-i si voi pe ai vostrii si sa fiti fericiti.
Am povestit cam multe dar ce sa fac? Nu m-am putut abtine.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

Eu geaman:

Cel mai atent, iubitor, grijuliu, pana vad ca ceva se intimpla in spatele meu si mi se arunca minciuni in fatza. . Da, mai am si eu perioadele mele cand vreau sa fiu lasat in pace, de capul meu, sa imi vad de prostioarele mele, dar altfel sunt curat si sincer. .nu imi insel iubita, spurcat la gura cand nu imi convine ceva facut de persoane mai departate dar intotdeauna corect. .tai in carne vie cateodata dar numai ca sa indrept lucrurile nu din sadism. . . aviz amatorilor si cunoscutilor. Sunt fidel pana la prostie . . Generos pana cand ma simt manipulat. . .Altfel , , ,nu sunt baiat rau. . . doar mai neobisnuit. . prefer dreptatea si onestitatea. . chiar daca sufar consecintele. . la greu

Mergi la inceput