Barbati "Gemeni"
Raspunsuri - Pagina 2
petra spune:
Si eu , si eu! am sotul Geaman!
Calm, tacut, glumet(ii place sa intoarca vorba pe toate partile. Cine nu stie mai ca se supara!), sociabil, tandru si familist.
Dar la capitolul "tacut" se intrece pe toate uneori. De ex, cand vorbeste in Romania cate o ora cu ai lui, cu fratele lui , si ii intreb apoi:"ce mai ziceau ai tai?" raspunsul lui este:Mmmm, mai nimic!!!!. Si atunci sar eu :Cum ai vorbit o ora si nu ziceau nimic??? Si incet incet mai povesteste cate ceva!! Cand vine de la servici ii mai intreb ce noutati are, sa-mi mai povesteasca ceva, si el imi raspunde: Dar draga , intreaba-ma!! De acum stiu cu cine am de a face, si de vreo 8 ani incoace, il suplinesc eu la capitolul vorba!
Luizax spune:
Hahahahaha petra, exact. Io: ai vorbit cu maicata? el: da...si? ce mai zicea? el: mmmhhmmm...nimic. Cum ma? ai vorbit 10 minute si nu tza zis nimik??!! E foarte stresat, trebuie sa aiba intotdeauna dreptate, trebuie sa cashtige numai el, sa fie pe primul loc. E deschis, nu e insa atat de sociabil ca mine. Daac e vorba sa ne intalnim cu pretenii imi spune....suna-i tu........ zi tu...ba tu, da da, suna cunoscut. Depinde si cum ii "educi". Noi suntem impreuna de foarte mult timp si ne-am dat unul dupa celalalt. Adica eu am continuat sa imi fac prieteni chiar daca el mai comenta. Pt. ca stiu ca pana la urma ii place. Am avut o faza cand ne-am mutat si trebuia lume sa ne ajute la carat mobila. Si mi-a zis...suna-i tu pe "baietii" tai. Si eu ca tu esti mai prieena cu ei. La care eu: aaaaa....nu mai faci scandal ca de ce vorbesc cu lumea???? I-am strans fro 11 persoane...nu aveam noi atata mobila cata lume era. De atunci ma lasa in pace sa vorbesc cu cine ma taie capul. A...si l-am mai invatat sa :tina cu mine", adica indiferent cine si ce zice (ai lui, ai mei) noi doi stem impreuna, si trebuie sa fim uniti, chiar daca ne mai certam....fata de ceilalti trebuie sa tinem unul cu celalalt. :)))hai ca v-am zapacit...gata. Gemenii sunt baieti buni ...concluzia.Si ar face orice pt. familia lor....ca sa nu mai zic cat isi iubesc copiii......
Luizax - karkotash shef!
Nora spune:
Si-al meu e geaman, nascut de ziua copilului, 1 iunie. Asta e un motiv in plus pentru care spun ca am trei copii, 2facuti de mine si unul de soacra-mea!
Bogdan e un tip super-ok, iubit de toata lumea, generos, indragostit nebuneste de copiii nostrii, harnic si priceput in toate. Apreciat in job-ul pe care-l face si descurcaret. Are umor si bun gust.
Dar:
E prea ingaduitor cu copiii si ne contrazicem mereu pe probleme de educatie. Daca e la masa si vine dracusorul de Victor sa-i ceara ceva, lasa totul balta si se duce. Eu ii spun ca nu trebuie sa fim 100% la dispozitia piticilor, ca trebuie sa avem si noi momentele noastre. De 2 luni de cand a venit tata la noi, in Belgia cea alba( tocmai ninge minunat, spre mirarea tuturor), il rog sa plecam cateva zile doar noi doi, intr-o scurta vacanta de 2-3 zile. Dar el are impresia ca-si abandoneaza copiii!!! Ati mai auzit de asa ceva? De vacanta copiiilor la bunici, in Romania, nici nu se poate discuta! "Ce, am facut copii ca sa-i dam altora?".
Fireste ca toti ne iubim copiii, dar eu am senzatia ca ma sufoc uneori cu programul asta, 100% dedicati celor mici...
Voi ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac? Trebuie luat cu binisorul si foarte intelept pentru ca argumente iti poate gasi 100!
Multumesc frumos.
Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
petra spune:
quote:
Originally posted by Luizax
Hahahahaha petra, exact. Io: ai vorbit cu maicata? el: da...si? ce mai zicea? el: mmmhhmmm...nimic. Cum ma? ai vorbit 10 minute si nu tza zis nimik??!! E foarte stresat, trebuie sa aiba intotdeauna dreptate, trebuie sa cashtige numai el, sa fie pe primul loc......
Luizax - karkotash shef!
Si al meu la inceputul relatiei noastre trebuia sa aiba el dreptate de fiecare data, dar nu a incaput de mine, asa ca a cedat la aceasta caracteristica!!!
De fiica-mea, nu mai zic ce corne-i cresc cand vine el acasa.
In orice caz, barbatii Gemeni, sunt barbati pe care-i poti modela cate un pic , pe unde mai sunt defecte, dar in general este bine pentru ca sunt calmi si familisti.
caterina spune:
Si al meu sot este "gemeni" si recunosc multe din trasaturile pe care le-ati enumerat. Este calm, inteligent, iubitor (in special cu copiii - face orice acestia ii cer, nu ca ar fi diferit cu mine ), este glumet dar si cam mut. Vorbele i le cam scoti cu clestele, dar nu intotdeauna. Este tandru, om de casa iar pentru el familia si copiii sunt pe primul loc. De multe ori isi lasa treburile pentru a fi impreuna cu noi. Eu sunt "balanta", tot semn de aer si ne intelegem foarte bine.
piatra lunii spune:
Am si eu un Geaman la casa , e destept (se vede din privire,are ochi tare ageri), calm, bun familist, ii trebe schimbare- altfel simte ca se plafoneaza profesional (de asta ne-am si mutat in Fr., si acum e multumit), ii trebe sa-si foloseasca mintea, e total nesociabil , n-ar sta decat singur sau cu familia lui (cu mine,adica) si nu l-ar deranja.
Nally spune:
Buna fetele!
"Geamanul" meu e un dulce, calm, dragastos, harnic... ce mai ... o comoara de barbat. Nu l-as schimba cu nimeni din lumea aceasta! Iar la capitolul "inteligenta" e de nota 25! E perseverent, muncitor... dar si cand ii reuseste ce si-a propus sa faca... se culca pe laurii victoriei ... si imi ia ceva timp sa il aduc cu picioarele pe pamant! Dar este al meu si il iubesc asa cum este! Pentru mine este barbatul ideal si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale!
Va pipic pe toate!
Nally
delphin spune:
Hi! hi! hi! Si al meu tot geaman este, tuca-l mama, si este fix ca al tau Pietricica, iar bb meu tot geaman.