Barbati "Berbec"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Denisa si eu tot scorpion sunt .

Eryka & sufletzica din burtica (29 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut fetele!

Omul meu este "berbec" dar credeti-ma ca nu se aseamana absolut de loc cu "berbecii" vostri!
*Al meu este cel mai tandru om din lume,atent,iubitor,cald si generos.
Intr-adevar sunt foarte buni conducatori, manageri,lideri dar nu cred ca sunt incapatanati!
Nu am cunoscut un alt barbat mai bun ca el!
Apropos sunt buni "amanti" si cei mai buni tatici dupa parerea mea,noi nu avem bebei ,dar ma rasfata de parca asi fi unul!
Este drept ca un berbec trebuie sa iubeasca peste masura ca sa fie fidel pana la adanci batraneti!
Le lipseste putin imaginatia si un pic de romantism in schimb sunt perfecti.
Cel putin cu un capricorn merge ca pe roate si suntem in acelasi pas de 8 ani !!
pupici la mamici cu "berbecuti"
al meu implineste 40 de ani pe 6 aprilie,dati-mi si mie o idee de cadou ca sunt out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mie barbatii berbec pe care i-am cunoscut mi s-au parut imposibili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

quote:
Initial creeata de rosa sinensis

are un suflet de aur,e tare generos absolut cu toata lumea si ne iubeste foarte mult,desi nu ne prea arata asta(adica nu e genul dragastos,iar noi,mami si Cosmin,suntem tare pupaciosi)

Cu totul de acord....si-al meu berbec este la fel!!Si eu sunt o pupacioasa de felul meu, dar Codrut nu prea...

De asemenea "e un suflet foarte bun, un om pe care te poti baza!", dupa cum spunea Denisa35.

Il regasesc pe berbecul meu aproape in tot ceea ce povestiti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

fetele, am si eu berbec acasa! sibscriu la ce ati scris mai sus despre incapatanare, la faza cu mangaiatul (care a fost mortala!!).
e minunat ca om, dar greu reuseste sa-si arate sentimentele. interiorizat, fereasca sfantul sa-l compatimesti!
al meu mai are o problema: e ff bun de sef (are o privire de mama, mama, pe mine ma pufneste rasul cand se incrunta, ca stiu ca sufletul e bun!!), insa doame fer sa-l pui sa vorbeasca in public...ca nu se descurca de cate emotii are.
mai trebuie adaugat ceva: eu sunt fecioara (uff, mult mai incapatanata ca el) si mai crtitic tot, nimic nu-mi convine...ce ziceti?
cu toate astea ne intelegem perfect, ne mai ciondanim noi din cand in cand, dar foatre rar ca sttie dumnealui ca eu daca ma supar apoi asa raman spre deosebire de el care uita repede (aparent...ca le serveste cand ti-e lumea mai draga apoi)

cam asta-i. fetele scrieti si zodia voastra... sa fie portretul mai clar.

si PS. BB va fi mai mult ca sigur fecioara ca mine...va dati seama ce-o sa fie??

Maria DPN 1 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Maria al meu poate sa vorbeasca in pubic fara nici o problema. Intradevar ca sunt buni de sefi berbecii si cum am vazut la al meu este bun daca nu il calci pe batatura cum se spune, dar daca cineva din echipa lui nu face cum zice el s-a terminat cu binele. Dar sunt oameni drepti nu sunt absurzi stiu ce e bine si ce nu cu toate ca nu tot timpul se comporta asa, asa este al meu cel putin.
Eu sunt rac dar ca si tine daca ma supar greu imi trece pe cand lui ii trece imediat.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Da,aveti dreptate sunt tare buni de sefi!Al meu n-are probleme cu vorbitul in public.Eu sunt Gemeni,asa ca si eu sunt destul de incapatanata,dar sunt departe de a-l intrece.Deosebirea,in cazul meu,e ca mie imi trece supararea foarte repede,dar lui nu.El tine minte si certuri de acum zece ani,pe care eu le-am uitat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

rosa, pe moment ii trece (nu sta bosumflat ff mult) dar tine minte, si cum spuneam mai sus le tranteste cand ti-e lumea mai draga.

pai tu esti gemeni, cum sa tii suparare? esti ca o zi de primavara:)) Mama e geamana..si-mi cunosc marfa:))

si mai scrieti de berbeci...

Maria DPN 1 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BAN spune:

Buna fetelor!
Am si eu un sot "berbecut" acasa si am constatat de cele scrise de voi ca si sotul meu are multe trasaturi de caracter comune cu sotii vostrii:este foarte incapatinat,ii place sa faca pe seful,este orgolios,si de obicei este interiorizat.Nu vorbeste mult despre el sau problemele lui decit cind are el chef;eu m-am obisnuit de10 ani si de multe ori chiar daca nu spune nimic pot sa-i ghicesc gindurile.Din fericire cind este suparat ii trece repede, spre deosebire de mine(eu sint peste)care as fii in stare sa tin suparare 1luna.Este foarte generos iar ca tatic se implica destul de mult pina acum(fetita noastra are 3 luni).Binenteles ca ii place foarte mult sa fie mingiiat si rasfatat.

CALINA BAN &BEBELUSA IOANA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:

Eu sunt Gemeni,asa ca si eu sunt destul de incapatanata,

Si eu tot gemeni sunt!!!! Dar eu sunt mai incapatanata ca el!!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput