Barbati "Berbec"?

Barbati "Berbec"? | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

Mai are cineva "berbeci" pe-acasa?Nu stiu daca toti sunt la fel,dar al meu e tare incapatanat,n-am mai vazut asa ceva,daca i-a intrat ceva in cap nimeni nu-i mai scoate!Ii place sa fie el "seful" si pe la slujba si pe-acasa,asta neinsemnand ca nu tine cont si de parerea mea(cateodata).Dar are un suflet de aur,e tare generos absolut cu toata lumea si ne iubeste foarte mult,desi nu ne prea arata asta(adica nu e genul dragastos,iar noi,mami si Cosmin,suntem tare pupaciosi)E tare inchis in sine si nu spune ce-l doare,trebuie sa-mi dau seama(daca pot,si uneori e foarte greu sa-mi dau seama ce l-a deranjat.Nu-i place sa vorbeasca mult(mai bine zis aproape deloc,asa ca eu vorbesc singura de cele mai multe oriIn doua cuvinte,parerea mea e ca e o zodie tare,tare dificila si-i tare greu sa le intri in voie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Al meu este tot berbec! Intr-adevar, am auzit si eu de multi berbeci ca sunt incapatanati, dar al meu nu este!
Dar in schimb, si eu trebuie sa-i citesc gandurile, caci el nu prea vorbeste! Imi aduc aminte, cand eram in tara, mama lui ma ruga sa vorbesc cate ceva cu el, caci pe mine ma asculta...Si era trista ca seara, cand se intorcea acasa, de la mine, se ducea direct in camera si se culca, nu statea deloc de vorba cu ei...Asa sunt ei, foarte inchisi in ei...Si eu vorbesc ca si tine, incontinuu, de ii dau dureri de cap!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Al meu era incapatinat, cam intolerant si fanatic(apropos si Hitler era berbec),nici lui nu-i placeau pupacelile "inutile" si nu suporta sa-l vada cineva bolnav, sau sa fie compatimit, nici macar de nevasta-sa.Dar pana la urma nu astea erau bubele, ci faptul ca era indragostit de alta, una pe care a iubit-o toata viata, chiar dinainte de a ne cunoaste noi.O tipa tare faina(zicea el):

Danny mama si Vladutz fiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

am si eu berbec acasa :)
este intr-adevar incapatanat si interiorizat ... nu-i place sa se planga sau sa-si arate suferintele ...
in schimb e tare "alintat"
daca nu e rasfatat si mangaiat nu se simte bine ... si cauta ca un pisoi mana care trebuie sa-l mangaie.:))

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Da,Dana,cam asa e cu berbecii,sau cel putin asa e al meu,se ataseaza foarte mult de o femeie(de obicei prima dragoste)si le e foarte greu s-o uite,in cazul meu femeia sunt eu,asa ca n-am de ce sa-mi fac probleme.
Ioana,in ce spui tu il recunosc si eu pe sotul meu,desi vrea sa para(si chiar este uneori)atat de dur,ii plac tare,tare mult mangaierile,desi nu prea stie sau ii este tare greu sa le intoarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Si eu am vrut sa deschid acest subiect.
Am doi berbeci in casa. Na eu sunt mai cu mot
Sotul meu nu este incapatanat, este bun, tolerant cu toata lumea, are o sensibilitate greu de sesizat.
Fiul meu este tare incapatanat. Pentru micul berbecut am copiat horoscopul de pe pagina DC, ca i se potriveste ca o manusa.
A aparut Rambo intr-un grup de copii care se joaca! Cu un copil Berbec in jur, va puteti astepta la multa actiune in jurul dumneavoastra. Nu va asteptati ca acest copil sa stea linistit si sa zornaie o jucarie. Acest lucru nu se va intampla!
Copilul Berbec este acela care face mult zgomot in jurul sau si cu siguranta se va rani adeseori.
Nu aveti insa de ales.
Fiind un semn de foc, micutul Rambo va fi dinamic si vesnic in cautare de ceva pe care sa se catere.
Va fi greu sa va intelegeti cu el? Mai mult ca sigur!
Parintii unui berbec trebuie sa fie suficient de intelepti sa-si invete copilul foarte devreme cum sa colaboreze cu ceilalti copii. Lucruri precum colaborarea nu le va invata de la sine, trebuie educat in acest sens.
Lucrul pe care si-l doresc cel mai mult berbecii este atentia, de aceea parintii trebuiesc atentionati de la bun inceput.

Intr-un grup de copii, veti constata ca berbecutul dumneavoastra va capta in totalitate si destul de repede atentia celorlalti.

Acest copil va incepe destul de timpuriu sa faca multe lucruri de unul singur. Va fi un copil precoce comparativ cu altii.

Ca o concluzie, copilul Berbec poate fi foarte independent dar ii place sa intre in contact cu alte persoane.

Este un copil dornic de activitati fizice si necesita o permanenta stimulare in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Berbecul meu este si el incapatinat pina in pinzele albe - daca ii intra lui o idee in cap, se tine de ea cu dintii, indiferent cit de absurda ar fi! Dar secretul - pe care, recunosc, mi-a luat ceva vreme sa-l descopar - este ca e o incapatinare de moment, daca il lasi citeva ore sau citeva zile si reiei subiectul, vei avea surpriza sa constati ca si-a uitat incrincenarea si are mintea deschisa. Concluzia: nu e bine sa insisti cu el si sa bati moneda pe ceva cu care nu e de acord atunci pe moment, trebuie sa-l lasi in pace si sa reiei discutia intr-o imprejurare mai prielnica... e mai mult o chestiune de orgoliu - ingredient pe care il are din belsug, chiar daca bine "repartizat" pe anumite situatii.
In rest, e cel mai generos si mai bun om pe care l-am intilnit, gata mereu sa se sacrifice pentru noi, este foarte tandru si afectuos, da foarte mult din sufletul lui... dar nu ma apuc acuma sa-mi laud Berbecul, ca nu as mai termina doua zile!!!

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Si eu am un berbec.

Al meu sotz e si el incapatzanat tare si suparacios ,ar vrea sa iasa totul numai ca el si sa aibe numai el dreptate .Insa este tare iubitor si i place sa fie rsfatzat si mangaiat si pupacit.
Zic eu ca are si rele si bune,berbecutzul meu.

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (27 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Da,Dana,cam asa e cu berbecii,sau cel putin asa e al meu,se ataseaza foarte mult de o femeie(de obicei prima dragoste)si le e foarte greu s-o uite,in cazul meu femeia sunt eu,asa ca n-am de ce sa-mi fac probleme.

Adevarul este ca n-am fost prea explicita. Nu este vorba de o alta femeie - mai bine era - ci despre bauturica si asteia daca i-ai prins "gustul"...lasi si nevasta si copil si catel si purcel si-ti urmezi "chemarea"...Offffff ca mult am mai patimit si inca si mai mult sufar acum, desi ne-am despartit de ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Subscriu si eu! Am si eu un berbec acasa, mandru si orgolios de nu se poate! El vrea tot timpul sa fie seful, dar cu o femeie scorpion, adica eu, e cam dificil .......... Este extrem de interiorizat, nu vorbeste despre problemele lui decat atunci cand are el chef (si asta foarte rar) si nu suporta pupaceala, dragalaseniile. Dincolo de asta e un suflet foarte bun, un om pe care te poti baza! Intr-adevar berbecii sunt niste oameni extrem de dificili, foarte greu de suportat. Iti trebuie multa rabdare si trebuie sa faci un adevarat slalom cu barbatii berbeci.
Voila!

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Si eu subscriu.
Am acasa un berbec care este tare incapatanat, extrem de interiorizat,nu vorbeste de problemele lui decat foarte rar, este un om fidel asa cum zicea cineva pe aici.
Al meu suporta pupacelile si dezmierdarile si chiar le solicita, problema este ca nu prea le suport eu.
In general este un om foarte dificil, iti trebuie multa rabdare cu el.
Dar este un tata foarte bun, iubeste copilul la nebunie.

gabi

Mergi la inceput