Pestisorii de aur unde sunt ?

Pestisorii de aur unde sunt ? | Autor: alba

Link direct la acest mesaj

Salutare

Vad ca s-au luat aici toate zodiile la rind,numai pestisorii au ramas la urma!
Deci hop si eu cu pestisorul meu nascut pe 9 martie !
De fapt al meu e "dublu peste",ca are si ascendentul tot in pesti
E cel mai bun sotzior si tatic din lume...rabdator,sensibil,familist,meticulos,visator,aia,aia...
In rest, mai are si el "chichitzele" lui, ca doar om e,dar le trec cu vederea,deh il iubesc de 7 ani ca in prima zi...
Sunt mindra de el ca am reusit in sfirsit, sa-l conving sa se lase de fumat,ca fuma mai rau ca un "turc"

Pestisorii vostri cum sunt ?

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Pestisorul meu este nascut tot pe 9 martie si tot cu ascendent in pesti.
Dupa parerea mea,pestisorii sint cei mai maleabili oameni si cei mai familisti, cu toata lumea lor ireala in care traiesc.

Poate imi dai si mie niste sugestii cum ai reusit sa-l convingi sa se lase de fumat...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Alba,

hai sa iti zic eu, de al meu preten, care tot pe 09.03 este nascut...cald, bland si bun, dar si depresiv, neluptator, moale...rau de tot...Sigur ca si educatia are un rol , nu numai zodia sau ascendentul, eu insa zic ca el este destul de "tipic peste"...asa ca incerc sa ma bucur de partile lui bune, si sa ...ooofffffff....nu pun la suflet celelalte parti ....
UNA peste alta, pestii sunt, din cate stiu eu, o zodie frumoasa, oamenei calzi si misteriosi, tacuti si blanzi, si probabil ca DACA ii iubesti, poti fii fericita alaturi de ei...
Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu is pejtik

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by papadie

Eu is pejtik

Si Ionu,ce-i ?
Ha

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ionu pejtik, too traim in balta -)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sa va traiasca pestisorii! Si sa traiasca pestisorii! Al meu e balanta si fumeaza la greu, mai rau ca un turc! Alba, te rog, ba nu, te implor, spune-mi si mie cum ai reusit?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Shi noi doi peshti, eu shi Alexandru, la noi acasa un acvariu :))

Corinna, Andreas, Alexandru shi pastaia de fasole :D http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu si fratele meu suntem amindoi pesti.
eu pe 27 feb iar el pe 6 martie.

sotul meu este tauuuuuuuuuur.
el zodie de pamint, eu de apa. ne completam destul de bine.
dar daca as putea alege zodia copilului meu nu as alege pesti, as alege o zodie mai expansiva...pestii sunt prea visatori , prea "moi" ...asta e opinia mea despre mine .

dar e important si ascendentul: frate-miu cred ca are ascendent in vreun berbec ceva , ca este el visator, dar si capos... nevoie mare.si apoi cunosc si alti pesti , care nu-s deloc ca mine.sunt chiar grozavi.
Eu ma opresc la visare si cam atit.

Ei dar sanatate sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Fetelor,pai minunea, nu s-a produs asa de pe azi pe miine,dar nu m-am dat batut-a si uite ca pina la urma a functionat !!!

De fapt ne-am lasat amindoi de fumat.
Eu una am mai avut tentative,dar cind incepea el sa fumeze, nu rezistam nici eu...adica mai bine fumam activ decit pasiv!
Acum 2 ani am vrut amindoi sa ne lasam de pufaiala.
Sotzu s-a jurat ca nu mai pune tigara-n gura....
Bun.
Dupa vreo 2 zile vin eu mai devreme acasa,deschid usa de la bucatarie si SURPRIZA,pestisorul meu cu tigara-n gura si cu geamurile deschise-n larg !
El isi cere scuze,eu bla,bla,bla...
Bun.
Iar am inceput sa fumam.

Pestisorul meu e cu 14 ani mai mare ca subsemnata,deci are 40 de anisori si fumeaza de vreo 20 de ani buni! Huuuu...
Intr-o seara am avut o idee,am aprins niste luminari,am pus nitzel vinutz in pahare si am stat de vorba (sedinta) :-)
I-am spus ca urasc tigarile si fumul,ca pina si copilul strimba din nas,cind intra in bucatarie si e fum,ca nu suntem "parinti model" pentru cupil,ca noi il iubim mult si nu vrem ca tati sa se imbolnaveasca !
Ca ce ne facem noi, daca el nu mai e ?
Ca una,ca alta...
Intr-un cuvint i-am spus,ca mi-e frica de mor, sa nu-l pierdem din cauza "ierbii dracului"!
Ca il iubim prea mult!
Statea asculta,nu zicea nik....nu parea sa fie deloc incintat de idee mea...s-a dus in baie, a facut un dush...a "meditat"...a venit la mine si mi-a zis cu o voce calma si serioasa:
-Gata,de LUNI ne lasam de fumat!
Am batut palma si de 10 zile, nu am mai pus tigara-n gura!

In schimb am pus fiecare vreo 3 kile pe noi,
papam la "coco" si "bobo", de ne vine rau
ce sa facem ?

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Pai...si ai mei dragi parinti sunt pestici...si mama tot pe 9 martie este...

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput