La France :)))
Raspunsuri - Pagina 14
Rayuela spune:
Master,daca vrei si ai ploconu' necesar (acceptam euro ca noi avem doar coroane amarite) sigur ..nashicule!!Sau nashico!Pun si webcam,poate o sa zica bebe in loc de uoaaaaa...ouiiiiiiii(sper eu,frantzuzoaica din mine)
Va pup,ma duc sa ma uit pe lista
Rayuela
Rayuela spune:
emoison,foarte buna pagina!!Am cautat Edmond,sa vad cam care e popularitatea acestui nume si amvazut ca Edmond a fost foarte la moda...in 1932!!
Mai caut,sa nu fie totusi un soc pentru bebe , ca o sa se faca maricel..si o vrea si el ca mama lui sa emigreze in Franta..si o sa aiba acelasi prenume cu bunicii prietenilor de virsta lui
ionica spune:
salut fetelor!!
Ce rau imi pare ca nu mai sunt in Franta!!
Am locuit doi ani la Lyon cu sotul meu care este cetatean Francez ,dar cum lucreaza pt.un concern farmaceutic ne-au trimis in America Centrala Costa Rica ca si expatriati timp de 3ani.
Eu la Lyon nu am cunoscut mare comunitate romana!
Imi este nespus de dor de cheiurile Sonei si a Rhonului,piata Sfantul Antoine,La Fourvierre,Place Belle Cour!Am avut 2ani de super existenta ,cei mai buni prieteni ai mei au ramas acolo,sper sa ma intorc cat de curand.Sotul meu este Normand,mergem anul acesta in aprilie sa sarbatorim cei 40 de ani ai lui si bineanteles sa anuntam familia ca vom avea un nou "Dumont".Ma voi simti intotdeauna Romanca ,dar port in suflet un francez normand !
Cu drag Ionica.
Daca vreti sa stiti cum este viata in Costa Rica va voi spune numai cu o conditie!!
sa-mi trimiteti niste branza frantuzeasca!!glumeam!!!
Aurelia spune:
Ionica bine ai venit!printre noiesti superr!mai ales cu brinza frantuzeasca daca tu porti in suflet un francez si in burtica un pui de romin -francez,felicitari si numai bine sa va traiasca si sa va bucurati de el ,eu am acasa un vecin de-al sotului tau normand un breton si un pui romino-breton de doi ani!abia astept sa ne povestesti cum este "La capatul pamintului"
Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538
nadine2004 spune:
Imi pare tare rau ca Oana, prietena noastra din sud, si a pierdut strabunica.E trist si greu de trecut dar poate fiecare cuvant al nostru o poate ajuta sa treaca peste aceasta durere.
Oana, fii tare si nu uita ca suntem alaturi de tine cu gandul si sufletul.
ionica spune:
Aurelia ,
Multumesc pt.bun venit ,ma face sa ma simt bine vorbind romaneste!
Costa Rica este o tara tropicala care se afla intre Panama,Nicaragua si Guatemala.
Costa Rica se mai numeste si "Elvetia Latina" deoarece este singura tara din zona care nu are armata si care este totusi destul de calma in comparatie cu celelalte tari.Saptamana trecuta tocmai am vizitat Guatemala (violenta).
Antigua Este fosta capitala a Gatemalei cu influente coloniale si civilizatia Maya.
Este super pt. o vacanta in doi ,ex.luna de miere!!
Sa ne intoarcem in Costa Rica!!
Am ajuns la San Jose in luna septembre pe 15 de ziua nationala si numai la 11 zile dupa nunta care a avut loc in France.
Nu am avut nici timp sa ma trezesc dupa aburii sampaniei si am sarit in cartoane !
A fost o nunta de vis,nu doream sa ma casatoresc fiindca aveam ceva fibra mai multa de feminista, dar vad ca mi-a trecut si indrum pe mai toate tinerelele sa se marite fiindca este super senzatie!!
Bon! ajunsi in San Jose ,(casa o gasisem inainte prin iulie),dupa 14 ore de zbor si 8 ore de decalaj adorm beton pe unicul pat care simpatica proprietara ni la lasat pana cand v-a veni mobila noastra.
O casa superba ,stil colonial cu cerdac (rancho) si prispa in jurul casei pentru perioada umeda!
Fetelor credeti-ma este paradis pe pamant.
Cand ne-am trezit a doua zi am scos capul pe geam sa vad ce vreme este!! 28 de grade la umbra ,si 22 media tot anul.
In gradina vin tot felul de vietuitoare,la inceput imi era nespus de frica de iguane,acum sunt prietenele mele!!
Pasarea colibri ,vine i fiecare dimineata sa culeaga nectar,papagali colorati trec in zbor tipand de fericire ,pasarele mici si colorate fug de colo colo sa-si gaseasc hrana,piscina este incalzita de primele raze de soare a diminetii,albastru cerului te face sa te scufunzi in piscina si sa gusti placerea vietii!!
Cam asa arata fiecare dimineata a mea!
De patru saptamani sunt emotionata fiindca voi fi mamaica,am asteptat acest moment 4ani ,cred ca acest colt de lume m-a ajutat sa fiu ma relaxata si fericita!!
Daca aveti idei de vacanta va recomand Costa Rica ,ai ce sa vezi;11 vulcani,2 activi,flora ,fauna,de plaje nu va vorbesc,sunt intre plajele caraibe,pacific si atlantic!!
hai ca va zapacesc ,am sa va pun poze sa vedeti cum este raiul pe pamant!!
emoison spune:
Multumim frumos, si mai povesteste-ne despre Costa Rica!
Iti urez si eu bun venit si contaminare placuta la DC
Cu bine,
Elena
lu.more spune:
Ionica, bine ai venit printre noi!
M-ai data gata cu povestea ta, fiindca eu am ceva special pentru tot ce e America Centrala si de Sud, iar limba spaniola vorbita cu accentul de acolo o ador pur si simplu!!! Din pacate nu vorbesc, inteleg putin, iar cand eram in Romania ma uitam la telenovele doar de dragul ei (nu dati cu rosii!!!). Tu vorbesti spaniola?
Visul meu e sa ajung in Mexic, Peru, Chile, Venezuela, Costa Rica, fiindca veni vorba... Deci te invidiez cum nu-ti poti imagina!
Sper sa te bucuri din plin de anii pe care-i vei petrece acolo!
Te asptep cu alte povesti, despre cum sunt oamenii, despre tot ce vrei tu!
Ai grija de tine si de bebe!
Pe curand, Lulu
oana cretu spune:
Am revenit! Iti multumesc, nadine! Usor-usor imi revin! Dar din casa sa stii ca nu am avut putere sa ies, Lulu! Bine ai venit, Ionica printre noi! Va pup!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
nadine2004 spune:
Ionica,
bine ai venit. M a impresionat descrierea locului si visez sa fiu si eu undeva unde e asa cald, cu piscina si pasarele in jur. Esti o fericita. Sanatate si sarcina usoara.