La France :)))

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sunt aici

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oana tare mi-e mila de tine si ma doare sufletul caci stiu ce inseamna si mie i-mi tremura inima de frica ori de cite ori suna telefonul si vad un numar di tara ,mi-e frica si stiu ca nu o sa scap de aceasta frica cind va fi sa fie mama si tata sa plece eu nu voi fi acolo .......si cuvintele sint atit de sarace si de goale cind vreau sa-ti spun ca simt ce simti ! da sarace si goale.......orce am spune nu-ti poate alina nici cit negru sub unghie durerea ,te pup si ma gindesc la tine ,Aura

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Conteaza cuvintele, caci daca nu ar fi ele m-as fi izolat singura si nu stiu ce as fi facut. Mama mi-a spus ieri cand am vorbit cu ea si plangeam sa iau un calmant, ca stie ca sunt foarte sensibila la chestii din astea si mi se face rau, mai ales ca este vorba de ea. Am facut criza de abia m-au linistit cand au dus-o la tara, dar acum...Si nu am luat calmant, calmantul meu sunteti voi, cei de aici. Am virbit cu mama acum, au ajuns de 20 minute acolo...Si mi-a zis ca e mai slabita si ca, oricum de vreo 5 saptamani au stat cu lumanarea langa ea, ca era rau, nu mai recunostea decat rar persoanele...Nu vreau sa cred pentru nimic in lume ca ea! Plang si nu vreau sa cred, vreau sa-mi treaca acest cosmar odata pentru totdeauna!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bonjour mes amis!Auuuu..ce dor mi-e de limba franceza!!!Pe aici nu prea am cu cine vorbi,suedezii nu vorbesc decit engleza,in afara de limba lor!
Am si eu o intrebare,poate ma puteti ajuta.astept un bebe in aprilie,si am o mare ambitie sa-i pun nume frantuzesc(pasiunea mea pentru Franta nu se dezice).Din pacate,in Suedia nu se spune sexului copilului,asa ca trebuie sa fiu pregatita si cu nume de fetita,si de baiat.Pentru fetita m-am hotarit la Amelie,pentru ca mi-a placut extraordinar filmul si mi-as dori o fetita nastrusnica si haioasa ca Amelie Poulain.Pentru baietel,m-am gidit la Edmond,pentru ca nu discut,trebuie sa ajunga...macar conte de Monte Cristo!!Acum vine intrebarea:cit este de popular numele de Edmond in Franta?Suna ridicol,invechit..cam cum ar fi..Costache, in Romania?Numele meu de famile este Nicola..deci ma gindesc ca nu suna prea rau combinat cu un prenume frantuzesc..dar nu as vrea sa pun un nume care este..un pic depasit!!Chair si despre Amelie,as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti!
va multumesc si numai bine
Rayuela cu bebe frantzuzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Buna rayuela!
Asta da surpriza, sa-i pui copilului tau un prenume frantuzesc!Acum cind sint la mare voga cele americane( in special eternul Kevin, care incepe sa cada in dizgratie!!! totusi!) sau Chiara, la fetite.Si mie imi place Amelie.Si Coralie, de asemenea.Indraznesc sa iti fac citeva sugestii la baietei:Vincent,Axel.Ah, inca unul la fetite, care imi place la nebunie:Solange.Nu trebuie sa te iei dupa moda ptr ca vine si trece:ai un batalion de Guillaume, Hugo, Arthur si Alexandra.Dar incearca sa te uiti si in calendar, ca sa chefuiasca si copilul pe cinste, nu numai o singura data pe an!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Fabien si Luca cu un "s" la sfirsit am vazut ca sint acum la moda pe aici ,nepoata sotului meu care a nascut in decembrie o fetita a botezat-o NOAH, apoi KEVIN SI Killian de exemplu dar chiar DIDIER NU-TI PLACE ?e nume get beget frantuzesc asa-l chiama pe sotul meu!

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Draga Rayuela,

Mie personal imi plac prenumele pe care le-ai ales. Amélie e destul de intilnit, Edmond, nu. Insa francezii in momentul de fata aleg nume cit mai exotice, cu cit e mai greu de pronuntat cu atit mai mindru e parintele. Cunosc o Alabama, o Winifred, o Héléa, o Thais, un Noé. La moda sint Mathéo (sau Matteo), Enzo, Tom, Thomas, Léa, Sarah, Océane, Maeva. Niste prieteni si-au botezat fetitele Justine si Fiona, cumnata-mea i-a pus nume baietelului Pierre (clasic, dar actual). Daca vrei sa te inspiri, intra pe www.aol.fr - ar trebui sa gasesti un site pt parinti si copii si un forum in care viitoarele mamici se gindesc ce nume sa dea copiilor.

Sarcina cit mai usoara si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Master Draciel,buna ideea cu calendarul!Si numele Solange e frumos,intr-adevar!!
Aurelia,Didier nu ar fi rau deloc,pronuntat in suedeza ar fi un pic ciudat,trebuie sa ma gindesc si la asta!
Marox,multumesc pentru adresa!O sa ma uit neaparat!!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri..si toate cele bune!Mai am cam 5 saptamini sa ma hotarasc..o sa va anunt ce decizie am luat!
Rayuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Sa inteleg ca o sa fim un fel de.......nasici virtuale?La botez sa montezi si web cam-ul, asa o sa fie ca si cum am participa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Rayuela, uite aici:
http://www.notrefamille.com/v2/services_prenoms/firstnames_mode.asp?year=2003

Sa-ti traiasca bb frantuzit!
Cu bine,
Elena

Mergi la inceput