Barbati "fecioara" ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

al meu :
- gospodar
- economic dar nu cand vine vorba sa-mi faca mie poftele..
- familist.. la cat arata de bine... hai ca deviez..
- tandru, intelegator
- ma enerveaza cand critica desi nu o face prea des si nu pe un ton urat tot ma scate din sarite..
- destept
calm si cate o data imi vine sa ma urc pe pereti cand ma cert singura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Concluzie : barbatii fecioara sunt extraordinari!!!!!!!

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Concluzie : barbatii fecioara sunt extraordinari!!!!!!!

Crinuta

DDDDDDAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Uite ca si eu am o fecioara linga mine si, pe linga toate calitatile pe care le-ati enumerat, mai sint si defecte:
_ caracter schimbator, pune bot imediat
_ prea econom- spre zgircit- cind e vorba de lucruri care nu ii plac (intereseaza), adica nici nu le cumpara; ex: bijuterii, haine scumpe- face exceptie la incaltari
_ pluteste in nori, trebuie sa fiu mereu atenta la ce avea de facut, ca sa ii reamintesc ca INCA nu a facut si ca trebuie sa se decida sa faca lucrul respectiv
_ are un spirit critic deplasat, adica e chestia aia cu paiul si birna
_ e mereu in intirziere si in cautarea celei de-a 25-a ora.

La calitati, in plus, as spune dulceata... si intratul pe sub piele :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by chatonel

Uite ca si eu am o fecioara linga mine si, pe linga toate calitatile pe care le-ati enumerat, mai sint si defecte:
_ caracter schimbator, pune bot imediat
_ prea econom- spre zgircit- cind e vorba de lucruri care nu ii plac (intereseaza), adica nici nu le cumpara; ex: bijuterii, haine scumpe- face exceptie la incaltari
_ pluteste in nori, trebuie sa fiu mereu atenta la ce avea de facut, ca sa ii reamintesc ca INCA nu a facut si ca trebuie sa se decida sa faca lucrul respectiv
_ are un spirit critic deplasat, adica e chestia aia cu paiul si birna
_ e mereu in intirziere si in cautarea celei de-a 25-a ora.

La calitati, in plus, as spune dulceata... si intratul pe sub piele :)

Toulouse, la ville rose

Chatonel - Iti dau cea mai mare dreptate

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

"Feciorul" mea e un pic nehotarat ... tinde si spre balanta. Fiind nascut pe 22.9. are si multe din balanta ... eu zic ca asta il face si mai "perfect" ... barem ptr. mine ;) Si cine ar fi crezut, eu fiind o geamana adevarata.
E o fire fidela, familist, putin pedant ... putin mai mult ;), f. tandru si iubitor, are un suflet de milioane - nu numai cu cei dragi lui , iubeste frumosul, timid pana cunoaste omul, dar si cand il cunoaste stie imediat cum trebuie tratat ... si din balanta ar fi ca incearca de fiecare data sa impace oamenii, nu se cearta cu placere (ceva de genul: eu urlu, el asculta), glumet - inima oricarei petrecere, optimist.
N-as fi crezut nicioadata ca o fecioara o sa-mi fie "cealalta jumatate", dar vad ca merge minunat de 12 anisori. Sper sa ramana asa pana in adanci batraneti! :)

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 32+ saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

sotul meu fecioara:
foarte copilaros, mancacios, familist.
afacerist, zgarcit(ca orice olandez ma rog).

well....nu prea cred eu in zodii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Am venit si eu in club!
Si sotul meu este fecioara ( nascut pa 30.08.) si este un tatic si sot ideal pentru mine si fetita noastra de 6 luni. Si fetita mea este nascuta tot in zodia fecioarei ( ns.pe 8 septembrie 2003).Sper sa fac fata celor 2 "fecioare" din viata mea.
Cred ca defectul major al barbatilor aflati in zodia fecioarei il reprezinta simtul critic ( uneori dus pana la extrem ) asupra a tot ce ii inconjoara, de aceea nu pot fi suportati de oricine, decat de cei care ii iubesc foarte mult.
In alta ordine de idei, barbatii din zodia fecioarei sunt corecti, tandrii, pun suflet in tot ceea ce fac, tin foarte mult la familie ( desi se decid foarte greu sa faca pasul), sunt foarte conservatori si comozi ( de aceea barbatul din zodia fecioarei nu prea il intalnesti in postura de amant)si sunt f.f. gelosi.
Eu sunt in zodia taurului, si asa cum spune si zodiacul, sunt compatibila cu cei din zodia fecioarei. Dovada sunt cei 8 ani de prietenie ( l-am cunoscut cand aveam 18 ani) + 1 an de casnicie
(pe 2 martie anul acesta).
In concluzie, pot spune ca barbatii din zodia fecioarei sunt sotii ideali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Am in familie 3 barbati fecioara: sotul meu, fratele lui si fratele meu. Pot sa spun ca sunt foarte incapatanati. Eu sunt Taur, dar nu se compara, sotul meu daca are in cap o idee, apoi nu i-o scoti usor. De fapt eu nu am reusit si am incercat toate metodele . In rest, sunt cam delasatori, adica daca le merge, profita imediat. Partea buna este ca sunt sensibili si foarte iubitori. Tin la familie, sunt innebuniti dupa copii si se inteleg bine cu ei. Te poti baza pe el dar numai in chestiunile importante, cele marunte nu prea il intereseaza.

Carmen si bb Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Si sotziorul meu e fecioara. Calitati: e frumos, atent, tandru, dragut, copilaros, ordonat, organizat, econom.
Defecte: prea econom, modest, critic, cateodata chiar cicalitor si incapatzanat cateodata.

Mergi la inceput