Barbati "fecioara" ?
Raspunsuri - Pagina 3
Elenalove27 spune:
Crinuta ai dreptate ,eu cred ca este deja clubul sotiilor de barbati in zodia Fecioarei...
Sotul meu este Feciorica si este un sot tare bun , nu bea nu fumeaza doarme extrem de mult si ma iubeste exagerat de mult
Doar ca este tare gelos si un mare incapatinat,,,si cind incepe sa strige la mine din Fecioara ajunge LEU
Numai bine !
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
mony spune:
SI BAIETELUL MEU E FECIOARA SI ACUM CA V-AM ASCULTAT MA BUCUR SA AUD DE BINE...pt. ca eu leu am vrut baiat leu-DAR POATE ASA A FOST DESTINUL.SI NUMAI BINE
MONY&VLADY
camys_2000 spune:
Si al meu e fecioara: destept pana la extreme, foarte serios in tot ceea ce face, atent la detalii, si are intotdeauna dreptate ( fara gluma...chiar are, si nu mi-e jena sa recunosc).
Eu sunt Leu si el a fost de la inceput stalpul meu de sprijin, m-a adu mereu cu picioarele pe pamant, exact in mijlocul realitatzii.
Fetelor, Fecioarele voastre nu sunt extrem de calme...ca pe mine ma scoate din sarite, mie imi zice ca nu rezolv nimik daca ma enervez cand ceva nu iese bine ( si ce maare dreptate are )....
In rest, ma iubeshte enorm, nu tzine supararea in el...si mereu ma impaka cum stie el mai bine...
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
ancasoare spune:
Mey, dar toti sunt tipicari, perfectionisti si calmi de iti vine sa ii impushti???
Ca si al meu e ... are si "vocatie de colectionar" asa cum spune Corina ... pentru o cutie cu bani vechi de cand era el copil s-a certat cu sora-sa de ziceai ca impart lumea... el care nu se cearta never cu nimeni
Apoi... de baut nu bea, de fumat nici atat si nici de dormit nu doarme, dar la capitolul somn scap eu onoarea viitoarei familii
Ordonat nu este, dar suntem pe cale sa remediem acest neajuns
Ancuss
Grace spune:
Raspund si eu la apel. Al meu ii destept, atent, generos, incapatinat pe ici pe colea (dar nici cu mine nu mi-e rusine), calm, responsabil, tata convins si citeodata, egoist, dar nu-i bai ca-l fac eu atent ca nu-i frumos.
rachel owen spune:
Fecioara:
Caracteristici generale
Motto-ul zodiei Fecioara:
Obtin încrederea si relaxarea. Dezvolt simtul discernamântului si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare.
Cuvinte cheie ale zodiei Fecioara:
purificare, castitate, analiza, critica, ordine, ratiune, îndoiala, rezerva, manie, precizie, limitare
Caracteristici generale:
Zodia Fecioara este o zodie feminina de pamânt, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre înselatorie
.
Fecioara:
Personalitate
Fecioara abordeaza viata din punct de vedere practic, cu obiectivitate si spirit analitic. Are o fire modesta, tacuta, constiincioasa, chiar pasiva uneori, încât s-ar putea sa nu i se ofere întotdeauna toata încrederea pe care o merita.
Fecioara este ordonata si rationala. Uneori se poarta ca o puritana, devenind excesiv de timida si de pudica. Se considera o fiinta obisnuita si nu arata nici un aer de pretentiozitate în felul sau de a fi. Se vede pe sine ca un umil servitor, cel din spatele scenei. Sistematizarea si organizarea în detaliu sunt atu-urile sale.
Fecioara:
Sanatate
Mania pentru ordine a nativului Fecioara se rasfrânge si asupra curateniei în casa sau asupra igienei, încât sanatatea are un loc principal printre preocuparile sale. Nu stie deloc sa se relaxeze, deoarece este mereu nervoasa si tensionata, mereu pe faza.
Cea mai importanta parte a sanatatii pentru o Fecioara are legatura cu dieta si igiena. Fecioara trebuie sa se alimenteze cu tot ceea ce ofera pamântul: plante, legume, cereale, si mai putin cu produse animale. Sistemul digestiv este cea mai vulnerabila parte a organismului nativului Fecioara si, în cazul în care o parte a sistemului digestiv este afectata, poate avea efecte grave si asupra sistemului nervos. Fecioara trebuie sa mentina un program alimentar regulat, într-o stare de spirit relaxata, cu mare atentie la calitatea mâncarii pe care o are în fata. Trebuie sa evite grasimile si uleiurile, punând accent pe cereale.
Ar fi bine sa aiba si un program de exercitii fizice, chiar si acasa, cu un aparat de gimnastica sau o bicicleta ergonomica. Nativul Fecioara trebuie sa fie atent si la încaltamintea pe care o poarta, pentru a-si proteja gleznele si gambele, care sunt zone sensibile. Ar fi bine sa adopte o abordare noua a tratamentelor, deci nu ar strica sa se îndrepte asupra medicinei bazate pe ierburi sau hipnoterapie, deci mijloace mai putin obisnuite în medicina.
Puncte anatomice sensibile ale Fecioarei sunt în zona intestinului, duodenului, ficatului, existând risc de colici, dizenterie, enterita, afectiuni digestive intestinale, peritonita, constipatie.
Fecioara:
Intelectual, profesional
Stând mai mult pe margine, nativului Fecioara îi place mai mult rolul de observator, critic sau sfatuitor în locul rolului de lider. Fecioara este metodica si analitica în tot ceea ce face, sistematica în dezvoltarea ideilor pâna la ducerea la bun sfârsit a proiectelor. Este dedicata în totalitate muncii, revenind mereu asupra proiectelor sale ca nu cumva sa se fi strecurat vreo greseala. Totul trebuie sa fie la locul sau pentru a se simti confortabil, de aceea are tendinta de a organiza totul chiar si pe hârtie pentru a fi sigura ca totul este bine aranjat si planificat.
În ciuda faptului ca îi place sa critice, acest lucru nu îi strica imaginea în fata celorlalti, pentru ca Fecioara nu critica din rautate, ci dintr-un sistem de aparare învatat înca din tinerete. Principala sa grija este doar clipa de fata, prezentul, din aceasta cauza pierde putin viziunea de ansamblu asupra lucrurilor, împotmolindu-se în detalii minore. Este excesiv de atenta la detalii, încât nu îi scapa nimic din vedere. Pentru ca este mai mult concentrata asupra detaliului, Fecioara scapa din vedere imaginea de ansamblu a unei probleme. Este de parere ca trebuie sa înteleaga totul în amanunt înainte de a întelege ansamblul.
Este predispusa la munca grea, e constiincioasa si bine organizata. Tot ce face, face cât se poate de bine. Practica si cu picioarele pe pamânt, Fecioara e foarte analitica si exacta, bine adaptata pentru a face fata proiectelor care cer perfectiune.
Nativul Fecioara este o persoana de încredere, pentru ca întotdeauna abordeaza totul cu realism si spirit analitic. Acorda multa atentie detaliilor, dar uneori duce aceasta abilitate la extrem, devenind excesiv de critica, pâna la manie. Proiectele de mare amploare o pot coplesi si obosi peste masura, din cauza tendintei spre perfectiune. Daca nu reuseste sa faca totul perfect, devine frustrata si descurajata. Pretinde ca cei din jur sa fie perfecti ca si ea însasi, adeseori aceasta devenind motiv de mâhnire si dezamagire pentru ea, vazând ca cei din jur nu se apropie de pretentiile sale.
Uneori, Fecioara are o atitudine negativista si prea chitibusara. Acumuleaza tot ceea ce altii ocolesc, încât devine un colectionar de fleacuri pe care probabil le va folosi cândva.
Are o permanenta nevoie de informare si acumulare de noi cunostinte, dovedind interes în foarte multe si variate domenii. Poate acumula astfel o mare cantitate de informatii din diverse directii.
Niciodata nu face o promisiune sau o afirmatie înainte de a cunoaste toate detaliile unei probleme. Are nevoie sa creeze un sistem riguros pentru tot ceea ce face. Prefera sa ia singura decizii. Judecata sa implica întotdeauna un detaliat proces de analiza pâna la ultimul detaliu înainte de a actiona.
Aspectul sau exterior da impresia de distanta si retinere, ceea ce este un avertisment ca de fapt are nevoie de liniste interioara. Fecioara este un executant ideal, datorita abilitatii de a fi responsabila, eficienta, rationala, minutioasa si organizata. Trebuie sa lucreze cât mai mult pe cont propriu, dar în cazul în care lucreaza într-un colectiv, trebuie sa îsi asigure în jur o atmosfera cât mai destinsa de lucru. Trebuie sa caute întotdeauna, în tot ce face, si o motivatie umanitara, sa se puna pe sine în ajutorul celorlalti.
Trebuie sa se încline spre domenii ca serviciile si asistenta sociala, medicina, psihiatria, educatia si învatamântul, consultanta si stiinta. Cu ochiul sau format pentru ordine si echilibru, ar face lucruri uimitoare în design, gradinarit, peisagistica, inginerie. Poate excela în domenii legate de telecomunicatii, radio, tv, jurnalism, computere sau ca scriitor sau crainic. Ocupatiile de orice fel implicând calatoriile dese ar putea fi potrivite pentru o Fecioara.
Fecioara:
Afectiv, relational
Fecioara e un partener modest, rezervat, timid. Cauta un partener cu care sa împartaseasca aceleasi idei despre igiena si sanatatea vietii. Cauta pe cineva capabil sa analizeze personalitatea sa complexa. Exista posibilitatea de a-si cunoaste partenerul la locul de munca, în cadrul serviciului sau în domeniul ocrotirii sanatatii. Uneori lucreaza împreuna cu partenerul dupa casatorie.
Partenerul trebuie sa fie mai mult cerebral decât afectuos, pentru a putea sa pastreze legatura sentimentala. Pâna si pe plan sentimental, nativul Fecioara urmareste un anume sablon sau program în care sa se încadreze, asta pentru a fi sigura ca va avea parte de stabilitate si securitate. Idealul sau pe plan sentimental este un partener matur în adevaratul sens al cuvântului, o persoana conservatoare, responsabila, asezata, practica si organizata ca si ea.
Are sansa sa întâlneasca jumatatea ideala în domenii legate de afaceri, pe plan profesional, printre arhitecti, ingineri constructori, fermieri, oficialitati guvernamentale locale, proprietari de pamânt, antreprenori, politicieni.
În dragoste, Fecioara nu tolereaza nici o greseala sau neglijenta. Trebuie ca perechea sa sa aiba grija de ea si sa o serveasca în permanenta. Dragostea unei Fecioare se desfasoara mai mult la nivel mental. Are tendinta de a-si reprima starile afective, senzualitatea sa fiind disimulata sub o masca aparent calma, dar care ascunde conflicte interioare intense. Are tendinta de a-si înfrâna sau cenzura instinctul erotic sau de a-l manifesta rece, lucid si cerebral. Fiind atât de rationala, Fecioara are tendinta de a transforma si sentimentele într-un interes personal.
Este foarte fidela si credincioasa, dar fara a-si exterioriza prea mult sentimentele, iubind în liniste, în interiorul fiintei sale. Este rezervata si timida în dragoste. Firea sa rece si critica îi aduce putini admiratori. În dragoste încearca sa-si pastreze puritatea si virginitatea cât mai mult posibil, dintr-o dorinta puternica de a pastra controlul asupra propriei vieti, dar si din timiditate. Este toleranta în dragoste, amabila, întelegatoare, deschisa, lasând la o parte ironia si sarcasmul. Din cauza dorintei sale de a i se respecta intimitatea, e posibil ca adeseori în viata sa treaca drept o singuratica. Este prudenta si gândeste bine chiar si relatiile în care se implica. Fecioara se simte bine numai într-o lume materiala, în cea emotionala nemaigasind liniste si stabilitate.
Fecioara poate fi cucerita cu discutii despre serviciu, banalitati cotidiene, despre diete de slabire si obiceiuri casnice (curatenie, ordine), despre animale de casa, agricultura, stiinta, comert (magazine), plante, medicamente, examene, relatii profesionale, despre unchi si matusi, despre medicina (boli, medicamente), topuri, clasamente, statistici. Pentru a o cuceri, trebuie sa îi fie stimulate micile manii: ordine, precizie, igiena, curatenie. Plimbarile si cumparaturile prin magazine o atrag foarte mult, deci pot fi locuri perfecte de întâlnire. O atrag vizitele la rude, locurile cu igiena si ordine perfecta. Nu-i plac surprizele de nici un fel, asa ca nu trebuie sa i se pregateasca glume si feste, pe care nu le va gusta niciodata. Pâna sa fie complet cucerita, simte orice apropiere ca o violare a intimitatii, de aceea nu lasa pe nimeni prea usor sa se apropie.
Fecioara:
Compatibilitate
(+) Nativul Fecioara are relatii bune cu nativii din zodii de pamânt, la fel ca si el: zodia Taur, zodia Capricorn si cu cei nascuti în zodii de apa: zodia Scorpion, zodia Rac, dar mai putin cu nativul din zodia Pesti, care este diametral opusa zodiei Fecioara. Din cauza acestor diferente, relatiile cu cei nascuti în zodia Pestilor pot fi foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decât de compatibilitate.
(-) Cele mai deficitare relatii le are cu nativii din zodia Gemenilor si zodia Sagetatorului.
Vezi compatibilitatile zodiei Fecioara.
Fecioara:
Recomandari
Ziua caracteristica zodiei Fecioara:
Nativului din zodia Fecioara i se recomanda sa pastreze cele mai importante actiuni, proiecte sau activitati pentru o zi de miercuri, guvernata, la fel ca si zodia sa natala, de planeta Mercur.
Pietrele caracteristice zodiei Fecioara:
Este bine ca nativul Fecioara sa poarte pe mâna stânga sau la gât bijuterii sau talismane din pietrele sale norocoase:
Cuart fumuriu - piatra ce mareste dispozitia, alunga emotiile negative si depresia, disipeaza energiile negative, echilibreaza energiile mentale si fizice, canalizeaza energiile, înlatura depresia;
Turmalina - piatra a inspiratiei, a întelegerii, a încrederii de sine, a echilibrului, ce absoarbe energiile negative;
Amazonit - piatra ce echilibreaza energiile, ce aduce armonie, dragoste universala, atrage succesul, banii si norocul;
Peridot - piatra a vindecarii, a protectiei, ce ajuta la întelegerea schimbarilor ce se cer în viata;
Ametist - piatra ce mareste capacitatea de deschidere spirituala, ce aduce dragoste, fericire, protectie, sporeste calitatile psihice, ajuta la canalizarea energiilor, mareste sentimentul de multumire, aduce pace, putere, stabilitate si rezistenta;
Agata albastra - piatra ce echilibreaza energiile yin-yang, stabilizeaza aura, faciliteaza luarea deciziilor, mareste puterea si curajul, protejeaza de pericole;
Granat - piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii, ce aduce succes în afaceri, putere si rezistenta, protectie, vindecare, mareste respectul de sine;
Opal alb - piatra a creativitatii, a inspiratiei, a imaginatiei.
Metalul caracteristic zodiei Fecioara este mercurul, de aceea este recomandabil ca nativul Fecioara sa detina în preajma sa o cantitate cât de mica din acest metal.
Culorile energizante ale zodiei Fecioara sunt violet si indigo, deci nativul Fecioara trebuie sa se îmbrace sau sa se înconjoare cu nuante cât mai diverse ale acestor culori. Noaptea, când se relaxeaza sau când se odihneste trebuie sa se îmbrace, de asemenea, în aceste culori pentru a-si reface energiile de peste zi.
Locurile prielnice pentru zodia Fecioara:
Nativul Fecioara se simte bine în locuri curate, ordonate, igienizate, la serviciu, în preajma spitalelor sau farmaciilor. Totodata o atrag pesterile, canioanele, prapastiile, padurile, muntii, parcurile, gradinile, vaile, câmpiile întinse, fermele la tara, serele, bucatariile, camerele copiilor, pivnitele, minele, târgurile, magazinele si pietele.
Sunetele energizante pentru zodia Fecioara:
Nativului Fecioara îi place muzica ritmata, de tobe, instrumente de percutie, care sa mentina un ritm sacadat, egal, fara ruperi prea multe de ritm, pentru ca inclusiv muzica pe care o asculta trebuie sa fie ordonata perfect.
Lectii de viata pentru zodia Fecioara:
Nativul Fecioara trebuie sa învete sa-si largeasca orizontul, sa fie toleranta, optimista, sa îsi dezvolte imaginatia. Trebuie sa urce pe scara sociala, îndeplinind sarcini în beneficiul altora.
No,fiidca m-ai luat la rost ca eu nu am inteles unde vrei sa bati si cred ca nu ai intrat pe wwwhoroscopeva,ti le-am copiat eu ca-mi esti draga.Daca imi spui ce zodie esti tu iti trimit si compatibilitatea detaliata cu zodia ta.
No fetelor cu fecioare in dotare,ziceti-i de nu-i asa.
Va pup!
carrie spune:
sotul meu e nascut pe 3.09, auntem casatoriti de 5 ani si sunt cea mai fericita sotie si mamica din lume.
iti transmit un mesaj incurajator pentru ca al meu e un sotz si tatic perfect, are o relatie extraordinara cu micutza noastra.e inteligent tandru, intelegator si rabdator(si are nevoie de multa rabdare avand in vedere ca eu sunt un Leu vulcanic), calm cu mine dar ferm si luptator la job.tinde intr-adevar catre perfectionism dar accepta si parerile celor din jur.nu e un sef foarte facil dar , repet e un super familist pe care il iubesc din tot sufletul.
asa ca go for it si sa fiti fericiti.
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia