Donatii pentru Cristi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Iertare!

Intre timp am gasit si numele titularului contului, intr-un sticky din "Anunturi DC". Multumesc!

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Si sotul meu a plecat acum sa depuna niste bani in cont.....
Sanatate lui Cristi, ii tinem pumnii si ne gandim mereu la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Ma gindesc tot timpul la acesti micuti care sufera... Ma rog pentru sanatatea lor. Asi vrea sa fac mai mult totusi... Ma gindeam astazi ca mai in toate cazurile este nevoie de deplasarea micutilor si familiilor in strainatate la vreo clinica. Am vazut ca se fac apeluri firmelor de transport aerian pentru bilete gratuite sau reduceri. Si apoi m-am gindit la "Air Miles" care le colectam aici in Nord America. Exista acest sistem si in alte tari? Este vorba de puncte pe un card pe care le colectezi in magazinele care sponsorizeaza aceasta metoda. Eu m-am gindit ca nu am nimic de pierdut si mi-am luat si eu un card "Air Miles" si am strins puncte. Nu pot merge nicaieri cu milele pe care le am, am vreo o mie cinci sute de mile. Dar stiu ca sint transferabile. Le-asi dona. Si daca mai sint persoane care colecteaza, se pot dona intr-un cont ce poate fi folosit pentru bilete de avion...
O idee...
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

As fi vrut sa-i instiintez pe cei care vor sa faca donatii
la Banc Post, insa alta sucursala decat cea din Magurele,
sa se inarmeze cu multa rabdare si cel putin 1 ora timp liber,
pentru ca este f multa birocratie.

Eu am depus astazi niste bani, nu mult,
insa cand voi mai avea bani disponibili, voi mai depune.
Chiar as fi curioasa daca au ajuns acolo unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu conteaza de unde se trimit acesti bani. Daca se trimit corect sigur ajung. Si tot in mod sigur se va face TOT ce va fi posibil pentru o sansa in plus. Poate TU vei fi sansa aceea. Poate TU vei schimba un destin.
Nu uitati! Voi sunteti www.desprecopii.com, voi toti. Nimeni nu va obliga la nimic. Judecati cu sufletul si faceti doar ceea ce sufletul va spune sa faceti. Eu va multumesc oricum in numele umanitatii.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Am donat pentru Cristinel putin din putinul care il avem si noi si ne rugam la bunul Dumnezeu sa il ajute pe Cristinel sa treaca cu bine peste toate aceste incercari ale vieti .
Eu si sotul meu am deschis pe EBAY -Help Cristi- si speram sa fie de ajutor !
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2989182963&category=11779&sspagename=STRK%3AMESSE%3AIT&rd=1
Multa sanatate si Doamne-ajuta !

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

Elena, cum functioneaza contul de pe ebay? se strang bani acolo si apoi ii trimiti tu?M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by monicuta

Elena, cum functioneaza contul de pe ebay? se strang bani acolo si apoi ii trimiti tu?M

Monicuta , cine va vedea anuntul si va dona banuti pentru Cristinel va dona direct in contul unde se string bani
adica aici :
Accounts for donations
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=577
MULTA SANATATE si Doamne-ajuta! iar daca eu o sa primesc banuti in contul meu din paypal desigur o sa transfer banuti in cont dar eu am pus direct adresa de pe forum ca banuti sa fie transferati in contul pentru Cristinel

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Am donat si eu un pic mic atat cat s-a putut acum pentru Cristi. Sper sa poata face asta cat mai multi dintre noi si, mana de la mana, sa putem face ceva pentru micul blond. Sunt cu sufletul alaturi de el si de Adelina! Iar voua, dragi membrii DC, va multumesc pentru felul in care va implicati, ajutandu-l pe Cristi si, in acelasi timp, dandu-le celor din jurul vostru incredere in omenie si frumusete sufleteasca, inspirandu-le curaj.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Pentru depunerile valutare prin Banc Post, banca solicita ca depunerea sa fie efectuata la sucursala unde este deschis contul (Magurele).
Dupa explicatii (scurte si civilizate) asupra destinatiei banilor, se accepta depunerea de la alta filiala, dar depunerea se face in numele titularului.
Corectitudinea depunerii se poate verifica prin confruntarea numarului de cont de pe borderoul primit cu cel de pe site.

Sanatate multa lui Cristi si celorlalti copilasi si mii de multumiri celor ce ne-au pus la dispozitie acest site, conturile si timpul lor

Mergi la inceput