FIV 8
Raspunsuri - Pagina 14
Pia spune:
Buna dimineata fetelor,
Tia La multi ani!
Elena nu-ti face probleme in privinta chistului, daca nu se absoarbe punctia este un fleac, nu simti nimic ca se face sub anestezie.
Ralu ce faci iubita?
Monica cum esti, totul este ok?
Va pupicesc
karula spune:
Sunt bine, dar am inceput de ieri serviciul, asa ca in weekend n-o sa fiu pe partie, Gabi, ca duminica lucrez.
Si eu ma gandesc la Monica, sper sa dea un semn sa ne linisteasca.
Oana, anticonceptionale ti-au dat pentru ca erau ceva chisturi sau chiar a inceput Medsana sa lucreze dupa modelul occidental?!
oanamagda spune:
sabyna, confirm ce ti-a spus si gabi; fiv-ul e pliat dupa fiecare pacienta, dar nu se face fiv in fiecare luna; adica, daca eu vreau sa fac fiv luna asta nu pot pt ca nu vin embriologii; datele pt punctie si et sunt stabilite pt sfirsit de aprilie-inceput de mai, deci pacientele care sunt pt fiv incep tratamentul pe ciclul din aprilie;
Raluca, eu nu am chisturi, iau anticonceptionale ca sa se "odihneasca" ovarele, ca sa provoc menstruatia si ca sa pot controla ciclul premergator fiv-ului; asa faceam si la timisoara si m-am bucurat ca dr a hotarit sa iau Diane 35 in luna martie; dr denisa mi-a schimbat un pic si schema de tratament: in loc de Diphereline 3,75 in doza unica voi face Diphereline 0,1 zilnic cam 3 saptamini; asta pt ca eu am lh marit si trebuie sa scada pina in ziua 3 la o valoare f mica(lh marit e buba ovarelor polichistice);
tia, la multi ani si sa-ti dea Domnul cadoul muuult dorit anul acesta! Ma bucur ca vom fi in acelasi lot; eu trabuie sa o sun pe dr denisa pe 10 martie ca sa aflu exact datele pt punctie&et; stiu doar ca in aprilie trebuie sa incep dipherelinul;
elena, iti tin pumnii strinsi pt chist; si muuuuult noroc pt luna martie; la ce dr vei merge acum? te asteptam cu vesti, se pare ca vei fi prima din lotul de primavara..
Tia spune:
oana, la medsana nu faci FIV-ul cu Ancar? spui ca trebuie sa vorbesti cu dr. denisa.. mie ancar nu mi-a dat absolut nimic, mi-a zis sa-l sun in prima zi de menstra si atat
oanamagda spune:
nu, eu sunt la dr denisa protopopescu; pe 10 martie ea are intilnire la medsana cu pacientele ei din lotul de aprilie; eu nu voi fi in bucuresti atunci si de aceea o voi suna ca sa aflu mai multe detalii: datele exacte, etc.
monbb1 spune:
Sunt aici, va citesc in fiecare zi, de fapt in fiecare zi cand pot sa ma conectez la site.
Nu prea am noutati. Parca de 2 zile ma simt mai balonata dar nici nu stiu daca e imaginatie sau realitate.
Tot nu-mi vine sa cred!!!!!!!
Ieri dimineata am mai facut un test acasa si au aparut cele 2 liniute imediat asa ca m-a mai convins un pic.
Dar astept cu nerabdare prima ecografie, pe 10 martie.
Raluca , ma bucur ca esti bine, nu te gandi la rezultate, lasa timpul sa treaca ca si asa trec greu cele 2 saptamani. Dar o s avezi ca trec si la sfarsit o s afei marea bucurie.
Oana Magda, Tia: Bafta multa la FIV, sa auzim nuami vesti bune.
Tia: Inca o data La Multi Ani si visul tau sa sa implineasca.
Merci tizo de intrebare. Slava Domnului fac bine acum. Tu ce mai faci, care iti mai e planul?
Pia: Ti-am dovedit ca se poate? Si asta dupa ultimul success..Anemona si vor mai veni altele: Raluca...
Deci si tu : la atac!!
Ilie: Nu prea ma mai uit pe adresa aia caci m-au umplut de spam dar acum ca mi-ai zis , ma duc sa citesc. Merci.
ruck spune:
Pentru fetele din Canada, aspirante la FIV, cu varsta sub 35 ani:
Intrati pe adresa:
http://www.procrea.qc.ca/fr/index.htm
In josul paginii, veti vedea ca ei cauta aspirante la FIV (pentru cercetarea), veti fi scutite de 2000 CAD pentru o procedura.
Pentru informatii puteti suna la: 1 888 PROCREA, poste 279, madame Anne Desmarais
P.S. Sper ca am postat unde trebuie mesajul si sper sa va ajute.
Pupici si bebici
Ellena spune:
Voi merge la dr. Niculescu. Marti am facut FSH in ziua a treia si astept rezultatele peste doua saptamani. Ultima data in ziua 4-5 aveam 10,342. Nu stiu daca sunt sanse sa scada sau sa creasca , dar eu mi-am zis ca ar trebui sa-l refac (ca sa verific).
Pia multumesc. Am incredere in tine si merg pe "mana" ta. Punctia afecteaza in vre-un fel tratamentul pe care il voi incepe? Imediat dupa eventuala punctie voi incepe stimularea.