FIV 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata!Eu nu las subiectul nostru pe pagina a doua!!!!

Ralu,cum te simti?Cred ca nu te duci pe partie in week-end.Stai cumintica totusi!

Ce se mai aude cu alte FIV?Unde ,cand?

Exista un subiect pe Discutii Generale...voi ati apela la mame purtatoare?Mare controversa acolo!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Gabi, am citit postarile de la subiectul acela. No offence please, dar treaba cu fata de 16-17 ani care sa poarte o sarcina pt altcineva este de neadmis. O mama purtatoare trebuie sa fie o femeie majora, si nu numai, ci si suficient de matura dpdv emotional, care sa aiba macar un copil al ei si care sa-si dea acordul in cunostinta de cauza si cu maxim discernamant asupra acestui lucru. Nu e corect sa se foloseasca cineva de un copil si de naivitatea lui, oricat de disperat ar fi! Ca sa nu mai spunem ca nici nu e legal si nici un medic din lume nu ar accepta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

m-am intors de la bucuresti cu ceva vesti; urmatorul lot(punctie si et) la medsana e la sfirsitul lunii aprilie-inceputul lunii mai; analizele au iesit in regula, asa ca nu-mi ramine decit sa astept luna aprilie ca sa incep tratamentul; in marte voi lua anticnceptionale si in ziua 21 incep cu diphereline doza 0,1; dr mi-a spus ca voi cotinua cu diphereline cam 21 de zile;
elena, tu unde faci fiv?
tia, te-ai hotarit? incerci fiv in aprilie?
raluca, da-ne un semn, cum te mai simti? stai in casa sau ai optat pt un program normal?
monica, tu ce maifaci? au aparut deja semnele de sarcina?
am vazut ca cineva intreba de cstul biletului buh-bud; in sept eu am platit aproape 50 eur;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Oanamagda eu voi face Fiv la Giulesti. Cred ca voi incepe tratamentul la sfarsitul lunii martie.
Din pacate in urma stimularii (cred) din noiembrie am ramas cu un chist. Sper ca pana la sfarsitul lunii sa se resoarba... daca nu ... punctia ma asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

La Multi ani Tia !

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabyna spune:

Oana la Medsana se vorbeste foarte mult de loturi pentru Fiv.Stiu ca e ceva legat de venirea grecilor dar nu sunt foarte lamurita daca totul e ok pentru fiecara pacienta!Poti te rog sa-mi explici mai mult?!Eu vreau, de exemplu,unFIV dar nu as vrea sa fiu conditionata de un termen al lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Sabyna,intr-adevar sunt loturi la Medsana din cauza ca FIV-ul este conditionat de venirea grecilor.Pana nu demult si Oana Magda ma intreba acelasi lucru...de ce ,nu e normal...poate ca asa este intr-un fel dar eu nu am auzit de vroeun efect negativ al acestui lucru.In functie de data ultimului ciclu si data cand vin grecii iti da tratamentul initial(diphereline sau altceva).Stimularea dureaza la toate fetele 2 saptamani.
Ellena,sa dea Dumnezeu sa se resoarba chistul.Ce spune Niculescu?Ai facut analizele hormonale?La el te duci acum,nu?De data aceasta trebuie sa reusesti!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna dimineata fetelor! Oana, mie Ancar mi-a spus de 10 mai pentru urmatoarea tura.. ne intalnim la medsana luni merg la el sa-mi dea reteta pentru tratament. nu mai am rabdaaaare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Raluca ce faci? Unde ai disparut?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dar tu tizo ce faci?

Monica

Mergi la inceput