Bogdanel - a fost operat
Raspunsuri - Pagina 3
AlinaPopa spune:
De fiecare data cand citesc de asemenea cazuri, ma sperii!
Ii doresc din tot sufletul lui Bogdanel multa multa sanatate si parintilor putere sa lupte cu necazurile de acum!
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Alina
carmenutza spune:
Doamne ajuta ca totul sa fie bine pentru micut si pentru parinti!
Ma rog pentru voi si sper ca totul se ca rezolva cat mai repede cu putinta!
Carmen si bb Maya Alexia
anisia spune:
Bobita e la spitalul Obrejia Baltazar?Nu s-a dus la Bagdasar la neurochirurgie?Din cate stiu Obrejia nu are chirurgie!Sau s-a dus acolo doar pentru investigatii?
Oricum multa multa sanatae lui Bogdan!Dumnezeu sa-i fie alaturi!Sa-i intareasca pe parinti si sa treaca cu bine peste!Sa dea Dumnezeu sa fie operabil..ceea ce cred ca este!Eu ti-am mai spus ca am vazut multe cazuri de operatie pentru tumoare cand am fost cu rares!Copii extraordinari..unii erau veniti la control si aratau bine si operatiile au fost facute cu succes!
Multi pupici!
"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin
tlaura spune:
Am sa ma rog si eu pentru sanatatea lui. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine, daca trebuie operatie sa reuseasca, daca se poate si altfel ar fi si mai bine!
sa auzim vesti bune. Si mult curaj si putere parintilor!
laura, mama lui Andrei
pisi_ella spune:
Doamne ajuta sa fie bine! Sa se stranga bani si operatia sa reuseasca...Multa sanatate micutului!
_Ella & Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro
ancuta06 spune:
Cand am citit ce a postat Bobita, nu am putut sa nu-mi amintesc un caz asemanator, care s-a terminat foarte trist. O sa va povestesc si voua aici....desi nu stiu daca e cazul. Nasii mei aveau o fetita, o minune, frumoasa, blonda, desteapta, dulce, jucausa.....o fetita perfecta. Il gaseam pe nasul meu cu fetita, in curtea scolii unde invatam, se uitau la copiii care ieseau de la ore, si abia astepta sa inceapa si ea scoala. Avea 5 anisori. Era lumina parintilor ei. De cateva luni, fetita avea pierderi de memorie si nu se mai concentra tot timpul. Ametea des si se simtea tot mai rau. Parintii au dus-o la nenumarate controale si au descoperit ca avea o tumoare pe creier. Au facut multe investigatii, tumoarea nu parea operabila, era infiltrata in celulele creierului. Totusi, doctorii nu stiau exact cat de mult si le-au sugerat sa incerce in alte tari. Intre timp, trecusera cam 2 luni de la descoperirea tumorii, iar Andreea (fetita) paralizase pe jumatate. Au reusit sa o duca la o clinica din Elvetia, a fost la mai multe investigatii acolo, dar, din pacate, intr-adevar, tumoarea era mult prea adanc in creierul fetitei si nu aveau ce face. In final, la 3 luni dupa descoperirea tumorii, fetita a murit, si o data cu ea, a luat toata vlaga din parintii ei. In prezent sunt despartiti, mama recasatorita, dar tatal nu si-a revenit niciodata. Lucreaza in continuare, dar atat.
Andreea a murit in anul 1993.
Imi pare rau ca am deviat de la subiect. Imi apre rau pentru Bogdan si parintii lui. Tot ce sper este ca tumoarea lui sa fie operabila, cat mai usor. Daca exista Dumnezeu, explicati-mi si mie, va rog, cum poate produce atata durere in sufletul atator oameni.....
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Bobita spune:
Ieri l-au internat, si asa cum spunea anisia, la Bagdazar, scuze pentru inf gresita. Prof. Ciurea era deja informat si ia consultat primi, astazi urmeaza sa-i puna o drena, apoi peste sase zile va urma operatia propriu-zisa.
Aseara facuse febra, frisoane, sper sa se fi rezolvat.
Dar mai trist este ca un medic neurochirurg de la spt Militar, care a vazut diagnosticul, a spus ca nu are sanse de reusita in Rom, a tel la un coleg, medic neurochirurg din Munchen (roman), ia trimis prin fax diagnosticul, si a promis ca se va face demersuri pentru a-l opera in Germania (acolo au aparatura mai buna, ii va face si biopsie).
Tatal impreuna cu sotul meu astazi vor alerga sa obtina aprobare de la Directia de Sanatate Publica, pentru operatie in Germania, apoi avem pe cineva care va intra la ministrul sanatati pentru a obtine aprobarea necesara. Totul trebuie facut foarte repede.
Avem nevoie de informatii, daca cunoasteti fundatii care ar putea suporta o parte din costul operatiei, apoi daca va fi cazul poate o fata din Munchen sa-l gazduiasca pe tatic?
Taticul, a spus ca isi va vinde apartamentul din Fagaras pentru a face rost de bani.
Putin mai tirziu o sa postez si diagnosticul, poate cineva ne va ajuta.
LUCREAZA CINEVA LA ANTENA1? Pentru ca Emil Hurezeanu a facut o emisiune despre un medic roman din Frankurt care opereaza asa ceva, si spunea parca fara bani pentru famili aflate in dificultate,
dar nu-i cunoastem numele, cum am putea lua legatura cu acel doctor?
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
MonicaGj spune:
ANTENA 1
Sos. Bucuresti-Ploiesti 25-27, Sector 1, Bucuresti
Relatii cu publicul
Tel: +4021-230 32 02, +4021-20 30 118
E-mail: relatii@antena1.ro
Webmaster :
webmaster@intact.antena1.ro
asta am gasit eu pe pagina lor.
Bafta!
MonicaGj spune:
Antena1