America de Sud?
Raspunsuri - Pagina 3
Vianne spune:
Ionica, am vazut pozele Sunteti asa frumosi si va potriviti atat de bine.... Nu am cuvinte!!!! Sa va dea Dumnezeu tot ce crede el ca aveti nevoie...
Cum v-ati cunoscut?
Pupici
Pura Vida
ionica spune:
Salut Vivianne,
Merci pt.complimente,asa este am un barbat tanar ,f.frumos ,destept si bogat!!
Ne-am cunoscut in Bucuresti in anii '90 .
Ionica
ionica spune:
spune-mi Vivianne ,cunosti vre-o comunitate romaneasca aici in Costa Rica?
EU nu cunosc nici un roman si tare asi vrea!
merci!
caarra spune:
Ionica,ce s-a intamplat cu subiectul tau America Centrala-Costa Rica? Eu nu-l mai gasesc...
ionica spune:
Sincer nici eu nu stiu,
cred ca un administrator pe nume veve s-a suparat pe mine fiindca am facut "publicitate aiurea" pentru ziua de nastere a lui Cristi.
Am sa incerc sa aflu!
Ionica
Vianne spune:
Ionica, cu mare drag ti-as spune, dar ce-i la care am stat eu in Costa Rica au plecat de acolo :(( Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi.
Asa e, ai un sot super dar tu esti frumoasa de pici Nu credeam ca se poate sa le ai pe toate... Eu sunt divortata si tot sper ca o sa gasesc pe cineva cu care sa ma inteleg dar e f greu :((((
Pura Vida
ionica spune:
cred si sunt convinsa ca intr-o zi iti vei gasi perechea!
toti avem pe lumea asta pe cineva pentru fiecare,totul este sa nu disperi si sa lasi lucrurile sa vina de la sine!!
Barbati frumosi destepti si plini de viata nu gasesti zilnic dar gandestete ca lumea este mare,cine stie !!
curaj,toate femeile sunt frumoase
frumusetea este izvorul sufletului si se oglindeste pe fata.
Nu ma consider frumoasa ci doar simpatica,barbatilor le este frica de femeile frumoase in general!
sunt convinsa ca si tu esti frumoasa,se simte prin cuvintele tale!!
Imi este dor de romania si mai ales de muntii nostri ,esti o norocoasa sa traiesti in Brasov.
Apropos ,la ce universitate ai studiat aici in costa rica?
caarra spune:
Ionica,parca ai spus ca ai vizitat Brazilia si alte tari din zona. Poate ne mai povestesti cate ceva...
ionica spune:
Nu am vizitat brazilia,urmeaza sa mergem in luna de miere care o astept de 6 luni.
Cat despre publicatii se pare ca cineva s-a suparat si mi-a sters toate publicatiile.
Scriam pe "America Centrala Costa Rica" dar a disparut complet,se pare ca cineva pe aici nu ma place,sau poate este doar vina mea ca sunt naiva si ma pun pe masa tot!
Am sa mai scriu despre ce stiu dar lasa_ma sa-mi treaca fiindca asa ma suparat jezstul asta grosoloan
Tocmai de aceea nu-mi mai fac publica pagina personala,se pare ca multi sunt gelosi pe viata mea.
Gelozia este un sentiment uman,nu condamn pe nimeni!!
pupici!
Vianne spune:
Ionica, multumesc mult pentru cuvintele frumoase Conteaza mult pentru mine... Stii, asa gandesc si eu, ca atunci cand va veni momentul va veni cine trebuie si am rabdare, dar trebuie sa recunosc ca mai sunt si momente grele...
Cat despre faptul ca ti-au disparut articolele, te cred ca esti suparata, dar cei care au facut-o nu au scuze si asta dovedeste ce fel de oameni sunt... Gelozia nu e un sentiment care rezoneaza cu binele. Eu ma bucur cand vad ca tu sau alte femei minutate au tot ce isi doresc, asta imi demonstreaza ca se poate... Si va doresc sa va mearga super in continuare si sa nu luati in seama micile rautati care apar.
Ionica, eu nu am studiat in Costa Rica, am stat doar o perioada in San Jose pe langa o univeritate care este intr-o rezervatie naturala si mi-a placut mult. Mi-a placut si piata cu porumbei din fata teatrului national, imi amintea de Piata Sfatului din Brasov. Daca ti-e asa dor de zona asta, iti pot trimite poze pe mail daca imi dai o adresa.
Pura Vida