Euthanasie pentru Cristi - pe calea cea buna

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Cata durere pentru bietul Cristi si cata durere pentru Adelina care e neputincioasa,am sa ma rod pentru tine Adelina sa-ti de-a Domnul putere sa lupti mai departe si pentru Cristi sa-i de-a multi ani de acum in colo.
Sper din tot sufletul sa vina operatia,cat nu e prea tarziu.
Ma intreb cum oare pot exista acesti oameni FARA INIMA si pe de asupra mai sunt si doctori.
Nu doresc rau nimanui dar cred ca fiecare isi primeste rasplata mai devreme sau mai tarziu!
Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste tot si sa faca o MINUNE ca totul sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Am inceput sa caut citeva adrese de spitale si doctori. Dar imi trebuie neaparat mai multe informatii despre boala de care sufera Cristi si cum va poate contacta.
Trebuie sa le dam informatii suficiente in primul email sau la telefon ca sa avem sanse de reusita.
Te rog posteaza sau trimite celor interesati mai multe informatii,
sanatate,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:


Adelina, suntem alaturi de tine si ne rugam pentru Cristi sa poate fi operat. Domnul sa aiba mila de acest micut nevinovat si de tine, Adelina, un OM cu suflet mare!

Sunteti in gandurile si rugaciunile noastre si vom incerca si noi sa ajutam pe cat posibil,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:


Adelina, din ce ai scris tu am inteles ca ati fost la Cluj la spital si in Constanta. Dar eu am auzit ca este un spital tare bun in Timisoara : Clinica de cardiologie unde se opereaza copii chiar de cateva zile cu succes. Ati incercat sa luati legatura cu acest spital? Eu am auzit multe lucruri bune despre el si doctorii de acolo.



Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Doamne,am plins toata seara dupa ce am citit si de cite ori mi-am reamintit...curaj micutului si tie,Adelina,mult optimism si putere sa ingrijesti de puiut!
Si aici,in München,exista o clinica de cardiologie fff buna si renumita,spune exact diagnosticul il traduc in germana si voi trimite mail/scrisoare sa intreb despre asta.Sunt sigura ca exista sansa lui Cristi!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

adelina,halal de tine!pt.oameni ca tine si pt.ingeri blonzi precum cristi ne mai suporta Dumnezeu pe fata pamantului.cazul trebuie neaparat mediatizat si recomandarea mea e sa incerci la Povestiri adevarate pe acasa sau de ce nu chiar la Surprize-surprize ca doar au rezolvat atatea cazuri disperate.nu-ti pierde curajul si credinta!bafta!
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina spune:

Nu am cuvinte! Chiar nu mai stiu ce sa spun pentru ca nu am crezut vreodata ca exista undeva atata iubire dezinteresata cata am gasit aici. Acum cateva minute m-am intors de la Cluj si pe drum m-a sunat si Mihai si Catalina sa imi spuna ca multa lume mi-a raspuns si abia asteptam sa ajung acasa sa citesc. Acum plang in timp ce scriu si nu pot decat sa plang cu imaginea puiului meu cum ma privea zambind cand am iesit din salon si ma intreba incet "Unde peci?". As vrea sa raspund la fiecare mesaj in parte pe care l-am primit, dar sper ca n-o sa va suparati pe mine foarte tare daca va raspund aici.
Deci malformatia cu care s-a nascut Cristi este transpozitie de vase mari si ventricul unic, care, in timp, au dus la hipertensiune pulmonara. Practic, o explicatie de total nespecialist, ar fi ca atat aorta, cat si artera pulmonara pleaca din inima lui din aceeasi cavitate, din ventricul, iar cele doua vase de sange sunt inversate. Din aceasta cauza pleaca spre plaman prea mult sange care face ca presiunea in plaman sa fie foarte mare. Americanii cand au fost i-au facut ecograf si au hotarat sa ii faca un cateterism ca sa vada exact cat de afectati sunt plamanii de tensiunea ridicata. pana acum lui nu i s-a facut cateterism pentru ca si la Bucuresti si la Timisoara a fost singur, inainte de a afla eu de el. Acum varianta pe care au propus-o ci de la Institutul Inimii a fost sa ii faca cateterism dupa ce ii trece perfect infectia pe care o are, dupa care sa incerce sa il opereze ei. Pe de alta parte, ei spun ca stiu sigur ca operatia nu se va putea face, ca nici americanii nu l-ar fi operat.
Eu stiu sigur ca Dumnezeu nu mi l-a adus pe Cristi ca sa mi-l ia. Si nu s-a nascut inca medicul care sa ma faca sa renunt. Trebuie sa existe undeva o clinica, unde sa se opereze asa ceva. Tuturor celor care ati scris azi pe forum pentru Cristi, TREBUIE SA EXISTE CEVA!!!! O sa va scanez maine analizele si toata documentatia pe care o am de la spitalele unde a fost ca sa se inteleaga mai bine diagnosticul. VA MULTUMESC ENORM PENTRU PUIUL MEU BLOND! Trebuie sa-l vedeti toti! Mai pun niste poze pe site, dar trebuie sa-l vedeti! E cea mai blonda minune care exista! Va multumesc, va multumesc, va multumesc ca existati!!!!
Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

M-a impresionat profund povestea lui Cristi.Sunt gata sa ajut cu tot ce pot.
Cristi si Adelina, mult curaj! Dumnezeu este cu noi!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DD spune:

Doamne, ce drama! Adelina esti un adevarat OM cu suflet mare.
Ma rog pentru tine si pentru Cristi.




Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Adelina, nici nu stiu ce sa-ti spun, nu cred ca as putea sa exprim in cuvinte tot ceea ce simt.Acum doua zile scriam la un subiect despre adoptie de niste prieteni ai nostri stabiliti in Franta, care au adoptat o fetita din Romania, stiind ca e bolnava de leucemie si careia doctorii de la Cluj, la acea vreme, nu-i dadusera mai mult de 6 luni.Era in 2000, au luat-o, e inca sub tratament, dar traieste.
Eu cred ca tu esti sansa lui.Si daca ceva se poate face pentru micul Cristi, iar daca acest ceva sta in puterile noastre, a celor de pe DC, indiferent ca e vorba de bani sau altceva, bazeaza-te pe noi.
Tie, iti doresc multa, multa putere sa-i fii alaturi pentru ca are atat de multa nevoie de tine, Adenina lui, iar micului Cristi mult curaj si amandoi s-aveti speranta ca totul va fi bine, dealtfel voi doi nu v-ati intalnit intamplator.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput