Hartuire Sexuala
Raspunsuri - Pagina 4
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by AK
Dragutzo Camelia:
Am pus niste poze in album, spargand blestemul pus de tine, da nu cred ca ai sa intzelegi ceva, ca la 30K poza cam asta este calitatea (Nu se pot mari)
Yeah right, le-ai facut mititele sa nu vada lumea ca-s fake
Oana_B
AK spune:
Pai daca fetelor faceatzi asha ca sa venim si noi cu una mai maricica nu mai ziceatzi ca sunt fake!! Ca la 30K admise pentru poza nu intra una mai mare!! Ca daca e mai mare ziceti ca am prelucrat-o in Photoshop!! Ooops, iar am zis o prostie!! Spank me you mercyless Moderators!! Dar daca nu avetzi cizmele de latex ale lui Camelia nu sunt de acord!!
Veve spune:
Preferi biciu' sau bastonu'?...Auzi,da' nijte cizmulitze d'alea de pescar pan la brau nu ti-or prii?is tot de latex....
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
AK spune:
Cizmulitze de latex de pescar Veve?! Wooaaa, stai sa ma uit pe Evenimentul zilei online ca nu stiam ca s-au facut gay pescarii de la Mila 23!! Pai cum naiba sa nu o ia razna si lipovenii aia de la atatzia tzantzari cat pumnul de mari care te ciupesc prin palton, caldura mare, peshte putzin si eforturi disperate de integrare in NATO si UE!!
conchita spune:
ma uit dupe poza si ce sa vaz: nimicuta, ia pozna de unde nu-i. AK, farsa de ziua femeilor?! ntz, ntz... pregateste-te de razbunare de ziua barbatilor atunci!
Veve spune:
Este pozne,Conchito!La album...Da' e mici si nu se cunoaste nimica!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
camelia-daniela spune:
Fetelor,
eu zic sä ne punem ochelarii äia cu infrarot ca sä vedem poza!!...sau sä luäm o lupä de-aia de ceasornicar!!...poate asa däm si de AK...
AK,
30 K sint de ajuns pt. oameni mai mititei!!!
Dacä esti...sau este prea mare....ooops, m-ai invätat la prostii!!!...atunci te cred, cä nu ai nici o sansä!!
Sä-ti mai dau un tip: se poate improviza si cu cizme pescäresti...nu sint asa mulate pe bulane si nici asa lucioase....dar in semiintuneric nu se vede!!!...asta ar fi varianta mai ieftinä..
In ce-i priveste pe pescarii de care povesteai, este cea mai bunä variantä, dacä au de-a face cu tintari cit pumnul!!!...nici prin cap nu-mi trece sä mi-i inchipui in cizme de latex printre ei!!!...desi, recunosc, am fäcut-o!!!
P.S. ...si sä stii cä sint drägutzä!!...chiar dacä nu am poze in album...sint drägutzä si pe dinafarä, si pe "dinäuntru"!!!....mai vorbim pe 1 aprilie...