Hartuire Sexuala
Raspunsuri - Pagina 3
Flavia spune:
hai ca m-ati zgandarit si mi-am amintit de primul meu servici dupa terminarea facultatii.
Acum 5 ani exact in perioada in care a aprut legea cu hartuirea .M-am dus si m-am angajat la o firma ca asistent manager .Patronul facuse o regula interna servicul fiind departe ca cei cu masini sa ii care si pe ceilalti ca sa nu inghetam in statii. Ghiciti cine statea linga mine si femeia de servici: patronul care dimineata de dimineata venea si ma lua din fata blocului si pana ajungeam la femeia de servici sa o luam imi spunea ce grozava sunt eu profesional. Eu tampita nu intelegeam unde bate, maritata si cu un copil.Chiar ma gandeam ete nene ce buna sunt daca asta ma lauda zilnic.Pana intr-o zi cand satul probabil de fluturii din capul meu imi spune franc ca nu stiu sa apreciez oportunitatea oferita de el care ma poate inalta ierarhic in firma. Am vazut mov in fata ochilor si i-am spus ' ca pe mine tata m-a invatat sa nu folosesc scula unui barbat pe post de scripete ca oricat ar fi de tare la un moment dat se inmoaie".cand am ajuns la servici mi-a prezentat preavizul cu comentariul ref la legea tocmai discutata ca in banii astia (era vorba de lege ca amenda e 10 milioane)poate sa isi si f.. angajatele.
asa ca mi-a last un gust amar dar mi-a ascutit si simturile asa ca urmatorul servici am stiut sa simt cand l-a apucat boncaluiala pe sefu si de atunci l-amchemat pe sotul sa ma recupereze zilnic indiferent de ora.
apropo de optica un tip imi expica ca se prefera cele maritate din urmatoarele motivee:
maritata inseamna: sanatoasa( nu se culca cu oricine), ocupata in weekend ( ca si el daca e insurat), nu poate primi cadouri ( una ne ar avea pretentia sa primeasca), nu vrea sa se marite si rareori se intampla sa vrea sa divorteze mai ales daca e un copil la mijloc, si cel mai important nu face scandal la final.
Ce sa mai ,sunt multi porci printre noi.
Flavia
cipstyle spune:
Flavia, hai ca m-a distrat povestioara ta ! Mai ales expresia cu boncaluiala noului sef !
Cristina, in 34 sapt.
AK spune:
Flavia, I love your style, . . .pacat ca esti married with children!!. . Eheh, daca si mama copilului meu ar fi fost ca tine. . . .
AK spune:
quote:
Originally posted by camelia-danielaquote:
Originally posted by AK
Camelia : scuza-ma, cam cat costa cizmele alea de latex? Da-mi si mie o adresa de magazin unde se vand dastea in Germania ca vreau sa-i trimit soacra-mii cadou de 1 Martie!!
Nu stiu drägutule...
dar pe aici sint magazine peste tot...se numesc Beate Uhse Shop tra, la, la...dar pinä la Berlin e cam departe...te costä mai mult drumul, decit cizmele...chiar asa de importantä ti-e soacra???
S-a schimbat moda in Ro de 1 Martie???.......nu se mai pun märtisoare in piept???
Cami.
Camelia nemtzoaico focoasa cu cizme de latex Beate Uhse si beeeeep de unde stii ca sunt dragutz?! Ca inca nu am postat nici o poza de a mea. . .
Domnule "dragutz" da' fara poza,pastrati un minimum de decenta,plizz!
AK spune:
Ok veve, sorry for the .. .hai ca o sa pun o poza de la o filmare pe album. ..daca imi imi explicati cum se pun poze pe blestematul asta de album de pe forum. . .
Cauta la "probleme si sugestii"!
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by AKquote:
Originally posted by camelia-danielaquote:
Originally posted by AK
Camelia : scuza-ma, cam cat costa cizmele alea de latex? Da-mi si mie o adresa de magazin unde se vand dastea in Germania ca vreau sa-i trimit soacra-mii cadou de 1 Martie!!
Nu stiu drägutule...
dar pe aici sint magazine peste tot...se numesc Beate Uhse Shop tra, la, la...dar pinä la Berlin e cam departe...te costä mai mult drumul, decit cizmele...chiar asa de importantä ti-e soacra???
S-a schimbat moda in Ro de 1 Martie???.......nu se mai pun märtisoare in piept???
Cami.
Camelia nemtzoaico focoasa cu cizme de latex Beate Uhse si beeeeep de unde stii ca sunt dragutz?! Ca inca nu am postat nici o poza de a mea. . .
Domnule "dragutz" da' fara poza,pastrati un minimum de decenta,plizz!
Domnule AK, färä pozä...
cind am scris "dragut", m-am referit la modul cum m-ai intrebat!!!...ai inceput "dragut", ca sa termini mai putin "dragut"!!!
Si nu judeca pe nimeni, de la prima "vedere"...risti ca mai tirziu sä-ti dai sema ce gresealä fatalä ai fäcut...nu mä refer acum la mine, cä asta este cel mai putin relevant!!...asta e numai o joacä de copil.
Cami.
P.S. M-ar interesa si pe mine, sä väd niste poze cu tine de la ultimele filmäri din Hollywood...si-ti mai destäinui un secret...albumul, l-am blestemat eu...ca sä nu poti pune tu pozele!!!....dar cu ajutorul moderatorilor nostri dräguti, poate reusesti!!
AK spune:
Dragutzo Camelia:
Am pus niste poze in album, spargand blestemul pus de tine, da nu cred ca ai sa intzelegi ceva, ca la 30K poza cam asta este calitatea (Nu se pot mari)