mama

mama | Autor: adi_dalma

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca s-a lansat un subiect despre soacre ,,, de ce sa nu scriem si despre mame???? Despre ce ne-au oferit bun si mai putin bun...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

A mea ne iubeste la nebunie si pe mine si pe sora mea, ne-a dat tot ce a putut (adica multe) ... defecte? nu a stiut sa fie prietena cu noi,a incercat sa-si impuna intotdeauna punctul de vedere cu scandal

Carmen si bb Matei

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mama ???Hm.... a fost ceva frumos pana acum vreo 4 ani.eram prietene fff bune ,dar s-a rupt ceva intre noi.....ne intelegem bine ,in limitele normalului.
Nu stiu ce sa zic ,poate ca s-au racit relatiile datorita faptului ca nu mai stau cu ea ,ca ne vedem destul de rar?!
Cine stie?!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

o idee foarte buna
mama mea cred ca este cea mai buna din lume, fiind si foarte apropiate de varsta (diferenta este de 20 ani)putem sa comunicam foarte bine, imi este cea mai buna prietena si mereu alaturi de mine cand imi este greu , stiu ca uneori nu este de acord cu ceea ce fac, dar totusi incearca sa ma inteleaga si sa ma sustina
imi pare rau ca nu pot sa ii arat cat de mult o iubesc, stiu ca ar fi in stare de orice sacrifiu pentru mine si sora mea
O DOAMNE CAT DE MULT O IUBESC!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu, din fericire pentru mine am parte si de o soacra buna si de o mama buna...Amandoua sunt si mame si prietene. Amandoua au stiut intotdeauna sa ma asculte si sa ma sfatuiasca in asa fel incat sa nu am de pierdut si de suferit. Amandoua sunt pentru mine doua bmame exemplu. Amandoua au renuntat la tot pentru copiii lor. Adica, nu si-au cumparat un covrig, daca aveau pofta, daca nu aveau bani de ajuns sa ia la toti din familie...Si credeti-ma ca nu exagerez...Caci de fiecare data cand mergeam cu ele undeva, chiar daca mancam amandoua ceva in oras, au cumparat si pentru ceilalti de acasa. Sau veneau acasa si ne trimiteau sa cumparam cate o prajitura pentru fiecare, caci nu au avut bani de ajuns pentru toti la ele si au trecut pe langa cofetarie si tare ar fi vrut sa ia o prajitura...Sa nu credeti ca exagerez cand va spun aceste lucruri, este purul adevar...Sunt lucrurile care le-am vazut de-a lungul vietii alaturi de mama mea si alaturi de soacra mea, de 7 ani. Amandoua nu le-am auzit sa barfeasca pe cineva de rau, orice le-ar fi facut. Dar in schimb, o vedeam pe mama cand venea plangand cand venea de la birou ca seful(prieten de familie) tipa la ea fara motiv...Dar nu zicea nimic de el de rau...Acelasi lucru e valabil si pt mama2...(soacra)...Incercam totdeauna sa aflu de ce nu ne-am mai vazut verisoarele de ani de zile...Si abia am reusit sa aflam ca din cauza parintilor lor, care au reusit in ultimii ani sa faca bani mai multi ca parintii nostri si nu ne permiteam sa mancam numai la restaurante, sa mergem oricand vroiam in concediu...Si am intrebat-o:"dar de ce nu ai vrut sa ne spui pana acum?" Iar ea ne-a raspuns: "pentru ca nu imi place sa barfesc, chiar daca nu e vina mea..." Si tare m-am mandrit ca e mama mea in acele momente...Amandoua plang de dorul nostru, amandoua incearca sa faca tot posibilul sa ne trimita din tara orice, chiar daca noi tot timpul am insistat sa nu mai cheltuie bani, ca noi ne descurcam cum putem...Asta este, sunt mamele noastre, suntem mandri de ele, si le iubim!Va pup si va doresc si voua sa aveti mame ca ale noastre!
P.S. Scuzati-ma ca am bagat-o iar pe soacra-mea aici, dar am vorbit de mama mea si in numele prietenului meu, de mama lui...Asta pentru ca merita sa se vorbeasca de ele...oriunde si oricand se gaseste ocazia...

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Mama - e extraordinara pentru mine. E tipul de om care daca isi pune ceva in cap, reuseste orice ar fi. A luptat mult si nu i-a fost usor. E profesor de matematica, dar se pricepe la absolut orice - croitorie, electricitate, si curatat copaci si... absolut orice.

Ne iubeste enorm - pe mine si pe fratele meu - desi nu este deloc genul alintat. A fost destul de dura, dar mi-a fost si imi este prietena, mai mult decat "mama". Este o fire deschisa cu cei din jur, comunicativa si placuta.

Alina si Andra - 2 ani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

e cea mai grozava mama de pe lume...nu stiu de pot s aspun mai mult sau sa ma pierd in alte amanunte.mutumesc Cerului ca o am si ii urez muuuuuuuuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

MAMA! M-i se rupe inima de dorul ei si mereu as vrea sa fac distanta sa dispara. Am o mama buna care a fost cu mine si sora mea si buna si aspra cand a trebuit, ne-a dat ce a putut mai bun si ii multumesc pentru toate sacrificiile facute pentru mine si sora mea. S-ai de-a D-zeu sanatate si sa mi-o tina cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Adi Dalma! Unde esti si cu raspunsul tau? Te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

si mama mea este SUPER MAMA....ne intelegem bine de tot, tot timpul i-am spus tot ce ma framanta si ii povestesc tot ce mi se intampla...iar de cand i-am facut si o nepotica relatia noastra parca este si mai stransa....o iubesc

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Mama mea...hm... nu a fost nu este si nici nu va fi langa mine. Si nu pentru ca a murit, Doamne fereste ci pentru ca s-a imbolnavit cand aveam doi ani si acum sta intr-un camin de bolnavi. Asta e si m-am impacat cu ideea. Imi pare rau ca nu am putut si nici nu pot sa o ajut. Despre mama vitrega nu am decat un simplu "Multumesc" pentru tot ce a facut pentru mine si pentru educatia mea si sper ca relatia dintre noi sa se mai stranga.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput