Cum vi se pare viata in Japonia? (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by angel_jp
Merci mult Raluca,da mesajele sunt in casuta postala.
Dana-Claudia felicitari!
Ar trebui sa incerci sa-ti cumperi un anti-virus,ca cele download-ate dupa internet nu prea sunt eficiente,ca doar sunt gratuite!
Si sa faci si update-ul la windows ceva mai des,ca-i foarte important!
Sa nu deschizi mail-uri necunoscute ca sunt foarte periculoase!
Sorina
Dana Claudia spune:
Multumesc fetelor, Lia si angel_jp. Acest rezultat mi-a dat putin curaj si sper sa reusesc sa deschid si eu gura si sa incep sa si vorbesc japoneza (noroc ca testul a fost doar scris)! Dupa ce ca nu prea am cu cine vorbi, in rarele ocazii pe care le am ma blochez si vorbele nu vor sa iasa!
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by angel_jp
O sa-mi cumpar anti-virus,multumesc mult de tot
Angi
Nu trebuie sa cumperi numai antivirus.LA cine ai contract?Eu am la ADsl si e foarte bun. Chiar daca ma costa mult dar cel putin stiu ca nu imi mai vin 500 de mesaje plus ca am si antivirus.LA yahoobb este mai ieftin.
Lidia ,Tiara si David D.
ralucami spune:
Ohoho!! Felicitari Dana Claudia!! Te cred si eu ca e o mare realizare! Eu o sa ma lupt anul asta sa vad ce o sa iasa. Pai inseamna ca o sa ne invitzi la o bere virtuala asa sa udam diploma aia sa nu se rupa , cica. Dana daca nu ai cu cine vorbi japo vino pe la mine prin zona ca aici fara sa vrei o sa incepi sa conversezi ( nimeni nu intzelege o boaba de engleza si in afara de mine nu mai vezi picior de gaijin-exceptand niste filipineze casatorite cu nihon-jin). Inca odata felicitari si bafta si la urmatorul test!! Incetisor incetisor o sa ajungi la nivelul 1 si o sa devii o veritabila japonica
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Dana Claudia spune:
Multumesc Raluca! Ai dreptate diploma trebuie udata! Asa ca sunteti toate invitate la o bere ! Intr-adevar cel mai bine inveti sa conversezi cind trebuie s-o faci! Esti norocoasa din punctul asta de vedere! Iar in legatura cu testele, ma opresc la nivelul 3, caci la cit mai stau eu pe aici (sper sa apuc sa dau si 3-ul) e suficient! Stiu ca si tu te apuci in curand de invatat foarte serios! Succes si tinem legatura!
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
angel_jp spune:
Tiara,eu sunt abonata la yahoo,am primit un CD cadou ,anti virus,l-am montat singurica,dar ma ingrijoreaza ,atatea mesaje ..50 intr-o zi poate si mai multe ,pe yahoo mail,bulk,am calcuratorul de un an,nu ma prea pricep,dar este normal..voi patiti la fel?am incercat cu celelalte linku-ri ,am dat ok,mi-au spus ca sunt vulnerabila la virusi,altele ca nu au depistat nimic...sunt un pic bulversata...nu prea inteleg,fiind novice in domeniu,am sa incerc sa dau un telefon celor de la yahoo bb.
Merci oricum,sti cum este pana nu faci tu singurica totul ..,nu prea esti lamurita,
eu am intrebat ,caci sincer nu ma pricep.
PS: sotul meu iese din schema..el este mai batranel ,prefera sa-si faca lucrurile cu mana lui,mai ales la servici,eu incerc sa-l mai ajut dar nu se poate....nu accepta!Firma lui criteriile lui!Nu se pricepe in calculatoare...
angel_jp spune:
Hai ca-i culmea ,mi se reseteza mesajele,acum aapar de 2 ori...o sa-l manancma face de ras,zau asa..
PS:nu vreau sa spun ca's divina...
MLDiana spune:
Angi eu am o pritena care are tot la yahoobb.o sa o intreb pe ia cu ce se maninca.mie nu-mi vin mesaje aiurea,decit daca vreau sa mi se trimita.Cind aveam la neweb ma dispera cu mesaje .Adresa de email mi se vedea pe toate site-urile unde ma duceam .LA Adsl nu.
Apropo de antivirus ,scaneaza discul si vezi daca gaseste vre-un virus.DAca cunosti putina katakana e bine .Eu mereu imi scanez discul.DACa calculatorul merge incet sau iti vine acelasi mesaj de nu stiu cite ori,se blocheaza tastaura sau se inchide si deschide calculatorul de unul singur etc. inseamna ca e virusat.Pune un subiect la interzis femeilor poate te ajuta cineva care cunoaste.
Lidia ,Tiara si David D.