Romanii din Irlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Heidi spune:
Imi cer scuze mii de scuze, dar eu nici pe departe nu am avut de gand sa te judec, nu sunt in masura. Nici nu ma gandeam la asa ceva, nu stiu de ce ai inteles tu asta. Din contra, te admiram ca ai curajul sa faci al doilea copil. Cum sa judec o mama? Nu te-ai gandit la asta. Am si eu un baiat de 4 ani, asa ca nu pot face asta. Scuze inca o data, ai inteles gresit. Stiu ca e greu aici si de aceia am spus. Imi pare rau ca ne-am inteles gresit, nici nu as fi putut gandi asa ceva. De judecat nici vorba. Sorry.Toata admiratia pentru mame.
dacia spune:
Mai fetelor,hai nu va certati.Pe forumul asta tre sa fie numai voie buna mai ales ca suntem co-orasene.Eu chiar ma bucur pt. Claudia ca va avea al 2-lea copil.E frumos.Edy al meu are pe 5 noiembrie 2 ani si deja ma gandesc sa mai fac unul (am 27 ani).Nu vreau sa fie prea mare diferenta de varsta dintre ei si...nu-i shiar asa greu mai Heidi.Am cateva prietene care au cate 2 copii,dar nu se plang,chiar e frumos.Mi-e dor sa mai am un bebe.Imi pare rau Claudia ca te simti rau.Stiu cum e.Eu am vomat 4 luni in fiecare seara.La ce maternitate nasti?Nu ti-a zis ce ai?? Eu chiar ma gandesc serios s-o mai pun de unul iarna asta si sa-l nasc cand are Edy 3 anisori (atunci va sti sa vorbeasca,sa manance,sa faca la oala....ne vom intelege)
irinaP
claudia_2803 spune:
Heidi, . Poate am inteles eu gresit mesajul tau ... nu mai conteaza. Important e ca noi suntem fericiti si abia il asteptam pe bebe (mai ales Laura care toata ziua ma mangaie si ma pupa pe burta - il iubeste pe bebe ). Sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el. E aici cu voi?
Dacia, am scapat deja de varsaturi, mai am greturi dimineata si seara dar oricum mi-e mai bine. O sa nasc la Coombe de data asta ca mi-e mai aproape. Pe Laura am nascut-o la Rotunda. Abia miercurea care vine imi face ecografie si o sa intreb ce e dar am inteles ca nu spun astia.
Nu spun ca nu va fi greu, dar nu sunt prima si nici ultima care trece prin asa ceva. O sa ne descurcam intr-un fel. O sa fie greu dar frumos cum ziceai si tu Dacia.
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (3 ani)
(http://community.webshots.com/user/claudia_2803
dacia spune:
Mai,si daca va e prea greu cu bebe-ii,chemati-o pe mama din tara (sau pe socrela)si mergeti linistiti la munca sau...unde vreti,nu?Eu am de gand sa ma interesez cum se face si la primavara s-o aduc pe mamica sa stea cu Edy.
Ce mai stiti de She-wolf?N-a venit din vacanta?Si violetzica?Cred ca i-a crescut bebele....
irinaP
dacia spune:
Claudia,eu am nascut la National.Acolo iti spune ce ai de fiecare data.S-au purtat frumos cu mine.Urmatoarea nastere tot acolo o planific.
irinaP
Heidi spune:
Imi pare bine daca ai inteles ca nu vroiam sa te judec. Judeci o mama care ucide un suflet nevinovat, nu o mama care da nastere unui copil. Si cum ti-am spus admir ca vei avea al doilea copil. E chiar frumos. Eu sunt singura la parinti si sa sti ca e greu pentru parintii mei sa ma aiba departe. Baietelul meu acum nu e cu noi, e in vacanta la bunici, tare ii place in tara. Si intr-adevar conteaza sa nu fie mare diferenta de varsta intre ei.
Eu am nascut la Rotunda, dar aici nu am auzit la nimeni sa ii zica ce va fi. De comportamentul cadrelor am fost multumita. Legat de varsaturi eu nu prea am avut, decat chiar la inceput. E nasol intr-adevar. Cred ca se bucura fetita de noul bebe, sunt sigura ca abia asteapta. Va avea partener de joaca un pic mai incolo.
Daca cumva auziti ceva amanunte legate de invitarea unuia dintre parinti aici, sa ma anuntati si pe mine va rog.
Bafta in continuare.
dante01 spune:
incerc si aici...
ai citit asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32086
she_wolf spune:
Hello! Bine v-am gasit!
Am revenit din vacanta si ma bucur foarte mult sa vad ca mai dati semne de viata!
Claudia, felicitari pt. BB numarul 2! O sa fie bine, o sa vezi.
Heidi, eu am scris undeva pe la subiectul asta (poate la partea 1?) de ce este nevoie pt. a obtine viza. Arunca o privire pt. ca nu mai stiu exact. Scleroza, domle'...
Am vazut ca sunteti mai multe care au nascut aici...cum sunt doctorii? Care este cel mai bun spital? Ce conditii sunt? Daca se poate fara sa fiti subiective. A! Foarte important: cum ati nascut, normal sau prin cezariana? Cum vad doctorii de aici cezariana?
Hai ca v-am zapacit si nici macar nu sunt insarcinata. Insa ma bate gandul... In principiu, daca ma voi hotara sa mai fac un BB, ma gandeam sa merg sa nasc in tara, cu doctorul meu. Totusi vreau sa stiu mai multe despre cum este aici. Eu am nascut prin cezariana (nu la cerere, au fost ceva complicatii) si de aceea sunt mai circumspecta.
Sper sa-mi raspundeti la intrebari. Nu-i mare graba.
Claudia si Cristi
dacia spune:
Buna Claudia si bine ai revenit!Cum a fost acasa??Toti care vin zic ca-i urat tare.E urat fata de aici?Ce mai face Cristi?I-a placut in tara?Pe unde ai fost,ce ai vizitat?
Cam multe intrebari nu?Mai am una si gata.Inde ai gasit cioare pt.cura Monti?Aici in Dublin???
Eu am nascut acu 1 an si 11 luni la National Hospital.Am nascut normal(asa am vrut)cu toate ca asistenta mea ma intrebase cum vreau sa nasc:normal,injectie epidurala sau cezariana.S-au purtat extraordinar cu mine si vreau ca toti copiii pe care ii voi avea vre-odata sa-i nasc acolo :):):).Acu mai in serios si pe mine ma bate gandu sa mai am un bebe pt. Edy.
E mult mai curat ca la Rotunda(unde am fost in vizita la o prietena)si aici (la National) iti spune la scan ce ai.(la Rotunda nu!)S-au purtat cu mine parca eram fiica lor iar sotul meu care a stat langa mine m-a masat,mi-a dat apa si m-a ajutat mult.
Eu chiar nu stiu cum e sa nasti in Romania dar mie mi-a placut mult aici.
Ce sa-ti mai spun...Bine ai venit si mai vorbim.
iri si bebe Edy
claudia_2803 spune:
She_wolf bine ai revenit si multumesc pentru felicitari.
Eu pe Laura am nascut-o la Rotunda. Am fost multumita, s-au purtat foarte frumos. Am facut epidurala pentru ca ma stiu ca nu rezist la dureri. Oricum n-am avut ce face si a trebuit sa suport de la 2 noaptea pana dimineata la 10 cand mi-au facut anestezia. Apoi n-am mai simtit durerile pana am nascut, adica la 16.
Nu stiu cum e la National dar la Rotunda nu fac cezariana decat in cazurile in care considera ei ca e necesara.
Acum m-am inregistrat la Coombe pentru ca mi-e mai aproape de casa. Mai am prietene care au nascut acolo si-s multumite. Sper sa n-am probleme.
Daca mai ai intrebari, asteptam.
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (3 ani)
http://community.webshots.com/user/claudia_2803