Romanii din Irlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Salut fetelor, am citit ca aveti informatii in legatura cu obtinerea vizei de Irlanda. Stiu in mare de ce e nevoie, doar o nelamurire as mai avea, de ce suma e nevoie la banca pentru a demonstra ca persoana respectiva se poate intretine, ma refer atunci cand merge la Ambasada in Romania. Daca puteti sa imi dati informatii m-as bucura. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

buna fetelor!Mai e cineva pe-aici/????Sunteti toate in vacanta?????Sa veniti si sa povestiti tot tot tot cum a fost.Heidi,imi pare rau dar nu te pot ajuta cu vre-o informatie.Poate cand vin fetele de prin tari straine....de luni ma apuc de cura de slabire Montignacurati-mi succes!si la cat mai multe kile in minus

irinaP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Eu mai sunt pe-aici dar restul cred ca-s in vacanta.
Heidi, nici eu nu-ti sunt de ajutor, cred ca trebuie sa le astepti pe Violetzika sau pe she_wolf, daca-mi amintesc bine ele au avut parintii in vizita.
Dacia, mult succes in cura de slabire. Ce mai faci, ce-ti face baietelul?

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (3 ani)
http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput

Mersi fetelor, sper ca atunci cand revin fetele imi vor da cat de cat o informatie.
Altfel, cum va place viata in Dublin? Vremea asta da gata omul.

Mergi la inceput

Buna fetele.Ce sa fac mai Claudia,bine.Copilul asta al meu tare e agitat,ii ies caninii si a avut si virusul ala cu voma si diaree.Acum e bine dar vremea asta....imi da o stare de tre sa beau cofee non-stop.Vreau sa scap si de kilele astea ca ma obsedeaza.Ce mai faci tu?Fetita?Burtica?
Heidi,viata in Dublin e frumoasa daca ti-o faci sa fie asa.Eu incerc sa stau cat mai putin in casa ca ma deprima total cei 4 pereti.De ex. iesim seara sau in we la mare.Ne place mult in Howth,urcam pe muntele ala stancos si se vede tare fain oceanul si o parte din Dublin.Mai iesim la gradina botanica,zoologica,la piscina,la film,la prieteni la video si la o comanda de restaurant chinezesc....Incercam sa ne facem viata cat se poate de frumoasa.Acu,ca s-a stricat vremea...nu stim cum vom trece...Asteptam sugestii de la voi.Voi cum va mai distrati???

irinaP

Mergi la inceput

Mai am o problema.Edy al meu nu mai vrea sa faca baie.Luna trecuta vroia in fiecare seara iar acu....plange si sare din cada imediat.Apa nu-i fierbinte,nu s-a speriat de nimic...nii nu ma lasa sa-l dezbrac cand vede baia pregatita...Ce sa fac?Ultima baie i-a facut-o sotul meu in chiuveta la bucatarie(stil irlandez) a stat atunci dar acu nu mai vrea nici acolo printre blide...

irinaP

Mergi la inceput

Fetele.....mai treceti si pe aici..unde sunteti?????????????
Mai da lunga-i vacanta asta!

irinaP

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat dar saptamana asta n-am putut sa intru deloc pe forum. Pur si simplu nu se deschidea pagina. Azi cand am vazut ca merge nu-mi venea sa cred.
Dacia, fetita mea merge 2 ore pe zi la playschool sa se joace si sa mai invete ceva engleza. As fi vrut sa fie programul de 4 ore dar nu se poate si decat deloc e bine si asa. S-a invatat acasa sa se joace cu copiii afara si acum le duce dorul. Ma plangea si ma cara cu ea peste tot sa caute copii pe aici printe case si atunci am cautat sa o duc undeva in colectivitate sa nu se mai plictiseasca.
Burtica mea creste, azi am 15 saptamani. Abia saptamana asta am scapat de greturi si de varsaturi ca mi-a fost asa de rau de-am zis ca mor. Asa mi-a fost si la prima sarcina.
Poate l-ai speriat pe Edy cu ceva la baita si a prins frica. Am patit si eu cu Laura, s-a speriat de dus si greu am reusit sa o conving sa-i fac baie. Nici acum nu sta prea mult in cada iar la dus nici nu pot da drumul. Si se mai teme sa nu-i dau spuma in ochi desi nu i-am dat niciodata. Incearca sa-l atragi cu niste jucarii (ratuste, vaporase ... ) poate o sa vrea.

(http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput

Te-ai hotarat sa mai faci un copil, nu va fi usor aici in tara asta. De fapt e greu oriunde cu doi, dar aici e altfel ca si acasa. Acasa mai are omul o mana de ajutor, in schimb aici, cand unul lucreaza e greu pentru o femeie. E bine pana nu e mare diferenta intre ei, insa e greu pentru parinti. Cresc deodata. Rabdare sa ai cu ei si in rest va merge. Depinde si cum e fetita, cat de intelegatoare este. Dar bafta oricum. Bye.
La fel si eu cu intratul pe site, nu a mers, imi dadea eroare.

Mergi la inceput

Draga Heidi nu stiu daca tu ai copii sau nu. Si nu cred ca e cineva in masura sa ma judece ca mai fac un copil. Cred ca doar eu si sotul meu avem dreptul sa hotaram acest lucru. Stiam ca-mi va fi greu cu doi copii ca doar nu-s inconstienta. Insa am 30 de ani, cand il voi naste pe al doilea fetita mea va avea 4 ani. Asa am considerat eu ca e timpul sa-l fac pe al doilea (doar nu aveam sa-l fac la 40).

(http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput