Am venit si eu la voi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bine ai venit Liberta! Sedere cat mai indelungata!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liberta spune:

cine mai doreste, cine mai pofteste, alune fermecate si nemacinate, alune zburdalnice si sagalnice, alune statute si de nimeni vazute, morocanoase si putin unsuroase... sarate si tot fermecate, dulci si nauci...

buna seara dragele mele, in geam bate ploaia iar peretii mei ma inconjoara cu aceeasi liniste placuta, deci trebuie ca eu sa fac putina galagie. am inceput sa citesc tot mai multe pagini ca sa ma pot apropia putin de voi.

julie e intr-adevar tare simpatic cum ai povestit despre frumoasele sarbatori, povestioara ta este cuceritoare, pentru ca asa este, dar mai mult de asta este felul in care o prezinti: impaciuitor si neutral, nu isca discutii si contradictii, este un adevar sensibil si... frumos. Nu am dorit sa scriu acest lucru in "caseta"
raspunsurilor la acest subiect, pt ca laudele au fost destule.

gandurile tale au imbracat lin si calduros, sugubat si feeric clipele pietrelor reci de atunci, cand Burebista se intreba pentru ce...

ovidiu este langa noi acum, sta singuratic la malul marii zbuciumate, dar ochii lui au zarit deja in departare libertatea gandurilor oamenilor liberi. poate de aceea e nevoie de Deceneu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Liberta bine ai venit la DC! Sedere placuta si cat mai indelungata! Ai un stil aparte de a scrie, nu pot sa descriu in cuvinte pentru ca nu le gasesc pe cele mai ptrivite, pt sa zic doar: imi place! Esti cumva filolog de meserie sau poate vreo scriitoare? Te mai astept cu mesaje, poate ne zici mai multe depre tine!

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Bine ai venit, Liberta ! Sa iti traiasca familia, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Bine ai venit, Liberta

eu si a meade 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liberta spune:

buna seara printesele si printii mei, suflete calatoare de februarie!

ma strecor ca un licurici ametit in intunericul vorbelor voastre si-mi doresc sa ajung in palatul lui Merlin si pt o clipa sa zaresc sure si triumfatoare, mandre si semete, umbrele Cavalerilor Mesei Rotunde.
cum se face ca tocmai pe ei, in acesta seara friguroasa de iarna?
cum stau aplecati asupra unei carti uriase, incordati in liniste, astfel i-am gasit, caci deja scanteia mea este in apropierea lor.
simt rasuflari fierbinti in jurul meu si aproape-mi este teama ca jarul lor imi vor atinge aripioarele ostenite de zbor.
ce se petrece oare? ce se pune la cale?
vin vremuri grele, il vad pe Lancelot cel frumos, iata-l pe semetul Artus si acolo in umbra, Gawan, tacut.
marea carte pe care palpaie o lumina palida are paginile goale, nici un cuvant nu-si rasfrange forma, nici un semn aparte, nici o umbra.
Merlin surade numai, pentru ca nimeni nu-l vede, el este boarea umeda si placuta pe care o simt acum. degetele lui m-au cuprins duios si m-au asternut in palma sa uriasa, pot sa-i vad sprancenele albe. Ce batran este... de ce sunt asa mirat, imi spune, raspunsul se va asterne rand cu rand si fila cu fila, ai sa vezi, totul este o taina dar taina are raspuns...
si intr-adevar, cuvintele isi iau forma de la sine, si aluneca usor, se asaza lin si incondeiaza fiecare coltisor. Merlin imi netezeste aripioarele si-mi spune: numai curajul si nobletea transforma cuvintele nerostite in fapte adevarate.
asa ca ma intorc printre voi si va soptesc cu aceeasi liniste,

noapte buna printesele si printii mei, suflete calatoare de februarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Bun venit la noi,pestisor de aur !!!

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput