Am venit si eu la voi
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Bine ai venit, Liberta! Sper sa itzi placa printre noi, pentru ca aici potzi sa itz faci multzi prieteni! Te pupam!
oana-cannes
tinatache spune:
inca o "nemtoaica":)) Bine ai venit, Liberta, multa sanatate baietelului, cred ca e cel mai mare de pe aici, majoritatea copiilor nostri sunt din generatia "green-card" asa ca s-ar putea sa te bombardam cu intrebari, noi astea mai ne-experimentate:). Pupici la flacau!
Cristina
nelia spune:
Bine ai venit, Liberta! Sper ca te vei simti bine cu noi! Sanatate multa baiatului tau!
Cornelia, mamica Agatei
Liberta spune:
sunt din nou printre voi, si la toate(toti) care mi-ati raspuns un gand frumos. am fost surprinsa ce dragute si prietenoase sunteti. si pt ca ati fost atat de dulci, am sa va mai povestesc cate ceva despre cum sunt eu.
daca privesc in jurul meu, ma recunosc pe mine: cate-odata haotica, alta data de-a dreptul ordonata, o intreaga paleta de sentimente ce stau inscrise prin locurile unde ma misc. dar ce este cel mai frumos, este ca simt ca este locul meu. pana am ajuns aici, a fost nevoie de mai multe acomodari, chiar si in Romania, de aceea poate nu mi-a fost atat de greu la-nceput.
si-apoi imi plac oamenii, chipurile lor si reactiile lor, de aceea ma bucur cu cat vad mai mult si cunosc mai mult.
bineinteles ca si aici, padurea are uscaturi, dar exista si oameni deosebiti, pe care trebuie sa-i "educi" la-nceput, sa le areti ca se pot deschide si astfel inet, incet putem chiar sa ne impartasim unele lucruri.
si acum, dupa ce v-am oferit aceasta lingurita de sirop dulce, va spun ca lui Marck ii merge deja mai bine (probabil dorintele voastre au fost orientate de catre cineva sau ceva pozitiv)si inca ceva:
am citit mai multe randuri unde se discuta cu disperare despre lb. germana. Cititi, cititi tot ce va cade in mana, iar cand credeti ca a-ti devenit mai bune(i) cititi ceea ce va place, nu va fie frica, nu veti uita lb. romana. Ceea ce va place va va aduce acea nuanta de sare si piper, pt ca atunci este vorba de ceea ce traiti cand cititi acel ceva. Sper ca nu m-am exprimat prea greu.
Un pusi la tinatache, la julie si la toate celelate dulcici-mamici cu sufletei in sau afara din burtici!
Liberta cu nasul rece!
iris spune:
herzliche willkommen si de la trupa mea: are 4 ani jumate iar sara doi si 5 luni; noi locuim mai departe de voi,pe linga dusseldorf si ne luptam si noi cu germana ...
angel_jp spune:
Bine ai venit!!Liberta sper sa te simti bine aici,eu una stau pana dimineata pe acest fotum DC.