of mami....
Raspunsuri - Pagina 2
anemary_M spune:
Lucia,ar fi bine,daca tot vrei sa schimbi medicul,sa faca si sotul tau analize,sa nu patesti ca mine,care am facut vreo 3 ani tratament pt.ovulatie si alte analize, si cand s-au rezolvat problemele mele, am descoperit ca nici sotul nu sta prea bine si acum face el tratament... daca am fi facut de la inceput analize amandoi, am fi castigat timp pretios.
vampirella spune:
anemary cum ziceam intr.un alt mesaj a mea pereche nu are probleme....sunt eu cea cu probleme....si asta o stim pe sigur
de fapt ar fi mai multe de zis...dar doamne ma mananca timideta
mihaelajulia spune:
Cunosc starea prin care treci, dar te sfatuiesc sa nu renunti. Sunt, sau mai bine zis am fost, cam intr-o situatie asemanatoare. Menstruatie o data la 1-2 ani, chisturi ovariene, sub tratament cu Diane 35 sau Jasmine (aceeasi combinatie hormonala+ diuretic) menstruatie regulata, dar fara ovulatie....hipotiroidism, adenom hipofizar, mai pe scurt, cam nici o sansa de a ramane insarcinate. Si chiar daca, din cauza uterului infantil, risc asigurat de avort spontan in peimele 1-3 luni. Dupa 5 ani de analize si tratament zadarnic in Ro, am renuntat la ideea de a avea copii, si la orice fel de tratament. Am pus pe mine 20 kg, ramanand pe 80 kg. De 2 ani locuiesc in Germania, am slabit fara tratament, menstruatie venea cam de 2-4 ori pe an, spontan, sau se stres, sau pur si simplu din cauza aerului. Dupa un an de zile, la o vizita in Ro, ginecologul mi-a recomandat inca o tura de tratament, pe care m-am hotarat s-o incerc. Oricum nu aveam nimic de pierdut. In paralel, aceleasi analize, teste si investigatii a trebuit sa le reiau aici. In final, am luat Clostribegyt, pentru stimularea ovulatiei si determinarea unei menstruatii spontane. Dupa prima luna nu s-a intamplat nimic, am luat in continuare tura a-2-a, a urmat o scurgere sangerie, ce putea fi menstruatie sau chisturi ovariene eliminate, si cam atat. Mi-am zis: am facut-o si pe asta. Eram programata la endocrinolog pt tratarea adenomului hipofizar. Intr-o noapte, am facut o pareza pe partea stanga, mai pronuntata la mana si deosebit la fata. Urgenta, spital, Computertomograf, rezonanta magnetica, punctie lombara...tot tacamul inca o data, sinistru, ce mai. Ca si cauza, nimic. Au spus c-ar fi un virus, si m-au perfuzat cu Zovirax, avand oarecare rezultat. La controlul ginecolocic au descoperit ca sunt insarcinata in 4 saptamani, au oprit tratamentele si m-au trimis acasa. Si sa scurtez povestea, am deja 5 luni, pana acum pare a fi totul OK, e bine fixat, dezvoltat si fara influente nocive (cat se poate vedea)
Ideea e: atunci cand e timpul sa primesti un copil, el va veni. Trebuie doar sa ti-l doresti cu adevarat, si sa-l ajuti putin. Succes si cu incredere.
Sa fiti iubiti
Gabela spune:
MihaelaJulia: Ah, ce frumos, sa-ti ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! Ma bucur ca ai scris povestea ta, uite asa ne mai recapatam si noi optimismul!
Doamne ajuta!
Gabela
Codri spune:
Mihaelajulia m-a impresionat mult mesajul tau. Doamne prin cate ai trecut. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
Sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu o sa reusim toate.
Codri
vampirella spune:
multumesc mult mihaela.....iti urez o sarcina cat de usoara......cum spuneau fetele povestea ta impresioneaza foarte mult....si sper ca intr.o buna zi sa vin sa iti spun cata dreptate ai avut......iti multumesc din suflet
mihaelajulia spune:
Multumesc mult de urari, fetelor, sunteti tare dragute
Mult succes tuturor care spera intr-o sarcina
Sa fiti iubiti
aime spune:
impresionanta si frumoasa povestea ta mihaelajulia, pentru ca se va termina cu happy-end.numai credinta ta ca vei fi mama intr-o zi te-a ajutat. ...si noi toate, trebuie sa avem aceasta credinta... sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sarcina usoara si mai ales sa faci un bebica sanatos si fortos asa ca tine.
aime