of mami....

of mami.... | Autor: vampirella

Link direct la acest mesaj

oare de ce mami al meu no m.o facut baiat?
poate acum nu as fi avut atatea probleme....de fapt probleme nu sunt...doar un vis care nu se implineste.....
incerc de mai biune de 5 ani sa am un bebe....am lsabit...am fost la medic....si nimik nu vad.....
as vrea si eu sa vad odata al meu test ca e pozitiv....
stiu ar trebui sa merg din nou la medic...dar doar gandul ma ingrozeste....sa aud de alte analize...de alte chestii....
sunt un pik terorizata si de faptul ca o prietena buna de a mea nefacand pap test ul in timp a descoperit prea tarziu ca avea tuomoare la uter...am ramas cu ea o saptamana in spital...timp in care i.au extirpat uterul....
nu zic ca acelasi lucru mi se poate intampla si mie...dar gandul nu ma paraseste.....
pot spune din cea ce mi.a zis medicul ca ovulatia mea nu este corecta...adica vine cand are chef ea...e in toane....si nu explik ce dureri cand este rau de tot in intarziere sau vine prea rapid....
ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lucia, ti-am copiat aici de la "Calatoriile sufletului" mesajul si raspunsurile si voi ruga moderatorul sectiunii respective sa inchida acel mesaj.
Bine ai venit la si sedere scurta si placuta la aspirante

Oana_B

Autor: vampirella
Subiect: italia....
Trimis la: 01/02/2004 22:07:28

buna la toti
sunt noua aici
din pacate nu sunt mami...dar lucram din greu
daca aveti ceva sfaturi care ma pot ajuta.... ar fi un vis prea frumos sa vad si eu testul pozitiv

"l'anima che non nutre fame per l'amore non naviga nello spazio dei sogni. E il cuore che non ha sete non si libra sopra i meandri della bellezza" Khalil Gibran

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: tlaura
Raspuns la: 01/02/2004 22:44:48
In primul rand "Bine ai venit" la . Sunt sigura ca aici vei gasi multe lucruri interesante si folositoare. Cat despre sfaturi; la asta ne pricepem cel mai bine. Intreaba numai si ai sa vezi...! Mai spune-ne ceva despre tine, si ce problema ai de nu mai vine bb.
Pupici!

Laura, mama lui Andrei

--------------------------------------------------------------------------------

Raspuns la: 01/02/2004 23:08:58

quote:

In primul rand "Bine ai venit" la . Sunt sigura ca aici vei gasi multe lucruri interesante si folositoare. Cat despre sfaturi; la asta ne pricepem cel mai bine. Intreaba numai si ai sa vezi...! Mai spune-ne ceva despre tine, si ce problema ai de nu mai vine bb.
Pupici!

multumesc....am intrat in forum din curiozitate.....
pai ce sa spun despre a mea persoana? incerc sa am un bb de mai bine de 5 ani...stiu nu ar trebui sa ma grabesc dar este ceva ce imi doresc mai mult decat orisice....
cand am inceput sa merg la un ginecolog mi.a dat un sfat inainte sa raman gravida sa slabesc....eh sunt un pik kam robusta....adica grasuta....atunci eram o balena...si din cate mi.a zis el eu intru in acea categorie de femei care cand raman gravide se ingrasa peste masura....
5 oricum...dupa ce am slabit...de la 80kg la 58kg...am mers din nou la medic...am facut toate analizele....au iesit destul de bune...zic destul de bune....aparte un mik amanunt...ovulatia mea nu e niciodata fixa...asa se zice? sincer ar trebui sa ma intorc din nou la medic...dar pur si simplu mi groaza de cea ce as putea gasi din nou....
nu ma intelege gresit...stiu prea bine ca nu trebuie sa caut sa raman gravida ci sa las natura...da firar sa fie totusi natura asta se lasa un pik kam mult asteptata.....

cati ani are bb tau?
sa nu uit...ma numesc Lucia....vampirella ma numeste iuby al meu....

"l'anima che non nutre fame per l'amore non naviga nello spazio dei sogni. E il cuore che non ha sete non si libra sopra i meandri della bellezza" Khalil Gibran

Autor: Veve
Raspuns la: 01/02/2004 23:20:44
Bun venit pintre noi si sa ti se-mplineasca visul cat mai curand!
Cred ca-r fi potrivit sa postezi si la forumul "Asteptand un ingeras in viata noastra" unde vei gasi situatii similare si sprijin!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Raspuns la: 01/02/2004 23:37:25
multumesc mult...ofo of cred ca pana la urma nu imi va fi asa usor...din cea ce am vazut pana acum in forum sunteti toate cu un bb sau doi...mersi de ajutor am sa postez chiar acum in forum....
in quanti mesi sei?

Autor: tlaura
Raspuns la: 01/02/2004 23:49:59
Lucia, nu am sa-ti spun sa astepti sa-si faca natura treaba, mai ales ca astepti de 5 ani. Si eu tot 5 ani m-am chinuit sa-l am pe Andrei. Eu am acum 36 de ani, iar puiul meu 1 an si 4 luni.
Daca spui ca nu ai ovulatia constanta, cel mai usor e sa -ti masori zilnic temperatura, imediat dupa ciclu. Iar cand vezi ca a crescut, la treaba!
Nu te astepta sa ramai chiar din prima luna, dar dupa 2-3, poate.
Oricum ,mai vorbim.
Iar despre :"din cea ce am vazut pana acum in forum sunteti toate cu un bb sau doi.", sa stii ca nu-i asa. Ia uita-te tu mai bine prin forum, chiar acolo unde a spus Veve, sa vezi cate aspirante la titlul de mamici exista.
Iti doresc numai bine si sa te vedem in curand la anunturi, cu un bb.

Laura, mama lui Andrei

Raspuns la: 02/02/2004 00:04:26

quote:

Daca spui ca nu ai ovulatia constanta, cel mai usor e sa -ti masori zilnic temperatura, imediat dupa ciclu. Iar cand vezi ca a crescut, la treaba!
Nu te astepta sa ramai chiar din prima luna, dar dupa 2-3, poate.

am incercat deja si asa ceva.....vreau sa spun ca uneori telefonam dupa a mea pereche sa vina acasa ca e momentul......
am trecut de acea faza......
cat pentru aspirante mamici ai dreptate...acum dupa ce am citit un pic in forumul "asteptand un ingeras" am vazut ca nu sunt singurica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

De ce nu incerci sa mergi la un dr care sa-ti monitorizeze ovulatia ecografic,sa faci niste dozari hormonale si o histerosalpingografie ca sa vezi daca trompele sunt OK.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Lucia iti doresc sedere cat mai scurta in randul aspirantelor, sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul.
Si eu cred ca ar trebui sa mergi la doctor. Stiu ca e mai greu la inceput, dar dupa 2-3 consultatii te obisnuiesti.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anida67ro spune:

Am citit mesajul tau si cum si eu am trecut prin ceva similar m-am gandit sa iti raspund. Eu am inceput in 2002, in august sa ma gandesc la un copil. Cum nu mai venea pe cale naturala din 2003 ,februarie mi-am schimbat medicul si cum analizele imi erau bune am facut o histerosalpingografie sa vad daca trompele sunt infundate sau nu. Din fericire nu erau infundate insa aveam ovulatie total aiurea, neregulata si de multe ori imatura. Faza cu temperatura bazala nu a tinut si atunci am stabilit cu doctorita mea sa merg la ea in perioada ovulatiei ( intre timp am facut si tratament cu Duphaston 2 luni, o luna cu Colstybegit, a patra luna am luat Utrogestan si am ramas insarcinata) si sa imi monitorizeze foliculii, astfel ca mergema timp de 8 zile in fiecare zi la ea si imi spunea, foarte dragut, vedeti ca luna asta sunt cam anemici, luna asta sunt buni, etc. ideea e ca m-a ajutat si acum amo sarcina de 5 luni, misca, e baietel si sunt fericita. Eu am luat acele medicamente pentru ca aveam endometrul cam mic si ovulul fecundat nu se putea cuibari astfel ca era eliminat la ciclu.
Nu stiu daca informatia iti va fi de folos insa cum stiu ce inseamna asteptarea m-am gadit ca o idee in plus nu strica. Insa cred ca ar fi bine sa consulti un medic competent care sa iti spuna exact ce trebuie sa faci.
Bafta multa,

O viitoare mamica cu burtica de 5 luni :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anida, cum ti-ai dat seama ca ovulul fecundat nu se putea cuibari? Dupa ce? Ti-ai facut analizele, si progesteronul ti-a iesit mic?
Te rog da mai multe detalii.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Crinuta,dar tui ti-ai facut analize si monitorizari pana acum?Eu cred ca ceva nu merge la voi!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

chiar asa, de unde ai stiut ca nu se nida oul, ca si eu cred ca am endometrul cam mic de fel. prin echografie, sau cum?

pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial creeata de anida67ro

Crinuta,

Doctorita mea a ajuns la concluzia ca endometrul e prea mic si deci nu are loc cuibarirea ovulului dupa ce mi-a facut tot felul de analize si evident ecografii care i-au aratat ca e cam mic si deci am luat Clostylbegit si Duphaston pentru dilatarea endometrului.desi am luat Colstyl cu destul de multe indoieli in suflet pt ca citisem ca "poate favoriza" aparitia cancerului, candva, l-am luat si culmea ca luna urmatoare am si ramas. Eu aveam probleme insa nu foarte mari, in sensul ca aveam progesteronul mic si cred ca din cauza asta nu se prea dilata nici endometrul si aveam si ovulatie cam aiurea deci a fost nevoie sa fie monitorizata pana cand a crescut un folicul mai sanatos.

Intre timp faceam si "sustinere" a intregului organism cu produse de la Hofigal, gen tinctura de muguri de brad, coada soricelului si muguri de zmeur, combinata cu Conzima Q10 si spirulina asta pt ca datorita varstei era ovulatia cam anapoda.

Mai luam ( Doamne cate chestii luam, abia acum realizez cand le insir) si laptisor de matca sub forma de capsule si vitamina E forte si de la mine citire o lingura de miere in fiecare dimineata .

Insa cred totusi ca acele medicamente m-au ajutat si faptul ca am monitorizat zilnic in perioada ovulatorie foliculii. mai tin minte ca desi am avut foliculi pe stanga, "mari" si "grasi" nu s-a intamplat nimic iar cand a aparut unul dolofan pe partea dreapta am incercat 2 zile si a dat rezultate, iar inainte obosisem de atatea incercari.

Cu toate ca pare simplu nu a fost, am facut multe analize si vizite la medic si am trecut si prin experienta dureroasa a histerosalpingografiei, insa recunosc ca in comparatie cu multe fete de pe forum eu par mic copil.

Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva te rog sa imi scrii. O fac cu placere. Stiu ce inseamna si daca as putea as ajuta pe toata lumea.

Te pup,

Anida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vampirella spune:

eu va multumesc pentru faptul ca sunteti alaturi de mine....si as vrea sa urez tuturor aspirantelor multa....of oare cum se zice in astfel de ocazione?
sa nu uit...imi cer scuze pentru a mea gramatica...si daca mai bag si cuvinte ciudate nu va sfiiti...cereti si traducerea....
ok...hai sa ne reintoarcem si la bb....
vreau sa va spun ca medici nu imi plac...stiu fara ei nu se poate dar totusi nu imi plac....dupa experientele avute cu ei...nu stiu in alte tari...dar aici cat timp am stat in spital era ca si cum as fi fost invizibila...dati.va seama...ca sa aflu ce am a trebuit sa ies din spital si sa merg la medicul meu de familie pentru a afla pentru ce am fost internata...
am aflat ceva despre o ginecologa care se ocupa de o alta prietena dea mea...as merge la ea...dar stiu deja ca ma va trimite la spital pentru a face celelalte analize si altele....
stiind aceasta situatie...eu parca parca as merge acasa in ro
dar va trebui sa astept pentru a putea face asa ceva...
intre timp cautam daca existau ceva trucuri...sau asa ceva....
ok aparte asta stiu...trebuie sa sper ca data viitoare va fi mai bine...dar ramanand cu picioarele pe pamant....
ah sa nu uit...nu poate fi problema din cauza partenerului....stiu asta de sigur...nu nu are un bb....
am vazut ceva medicamente si analize despre ce ziceati voi....
dar cum ziceam mai inainte pentru ele tre astept...

oricum eu tin sa va multumesc la toate si sper cum sperati voi pentru mine ca si sederea voastra aici sa fie cat mai scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, ti-am raspuns ce si cum.

In rest, la eco s-a vazut ca ovulez, progesteronul mi-a iesit ok. Nu ramane decat sa INCERCAM, si aici ti-am explicat ce si cum.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput