listeria
Raspunsuri - Pagina 5

vrabiuta spune:
fetelor,
mi-am luat rezultatele, din nou titru 1/320...
sunt din nou sub tratament cu antibiotic.
Paste Fericit!
marcela si din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

laureta spune:
fetelor am descoperit ca am si infectie urinara deci rezultatul de listeria se poate sa nu fie cel corect din cauza asta deci va faceti si late analize inainte de tratament
laureta si bebita de 31 de saptamani

Ioana-Anca spune:
Buna!As vrea sa va rog (mai mult pentru cine este din Iasi) sa imi spunetzi daca intr-adevar nu exista in Iasi un laborator in care sa se faca analizele pentru Listeria. Din cate am aflat eu , nu.

doxi spune:
Buna, dupa ce initial am avut 1/160 mi-a iesit si a doua luna 1/320 Listeria si nu stiu ce sa fac: un medic mi-a spus ca el nu recomanda tratament, al doilea medic m-a pus sa iau 2 saptamani Ampicilina. Eu ce sa fac? A fost cineva care nu a facut tratament? Parca as vrea sa astept sa vad si peste o luna cat mai e rezultatul...
Sanatate tuturor!

AndraD spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Anca
Buna!As vrea sa va rog (mai mult pentru cine este din Iasi) sa imi spunetzi daca intr-adevar nu exista in Iasi un laborator in care sa se faca analizele pentru Listeria. Din cate am aflat eu , nu.

AndraD spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Anca
Policlinica Medcenter Iasi (cauta pe internet adresa policlinicii: laborator de analize)

vrabiuta spune:
doxi
ce decizie ai luat? faci tratament sau nu?
marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2