Relatii virtuale

Relatii virtuale | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Cum abordati relatiile virtuale?

Intrebare sondaj:
Cum abordati relatiile virtuale?

Rezultate:
Intocmai ca si pe cele reale   [34%] 68 voturi
Sint tentat(a) sa ma implic afectiv mai mult decit in relatiile reale   [8%] 15 voturi
Cred in prietenii virtuale numai daca se stabilesc si pe caile conventionale (intilniri, telefoane)   [20%] 39 voturi
Incerc sa ajut cind pot, dar nu ma intereseaza cine se afla in spatele unui nume   [12%] 23 voturi
Creez profile individuale si urmaresc constant activitatea unor membrii   [5%] 10 voturi
Sint politicoasa si interesata dar nu ma implic afectiv   [10%] 19 voturi
Nu cred in prietenii virtuale   [9%] 17 voturi
Alta abordare (explicati)   [4%] 8 voturi


Status sondaj: Inchis  »»   Total Voturi: 199 numarate  »»   Ultimul vot: 29/06/2004 15:27:06 

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Incerc sa ajut cind pot, dar intereseaza cine se afla in spatele unui nume


Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

1. ca si pe cele reale, cu bune si rele, cu bucurii si dezamagiri, vorba aia, oameni suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

... desi , am observat ca pe unii ii intereseaza mai mult numarul stelutelor si contorizarea mesajelor. Niciodata nu am fost atenta cate mesaje am scris si daca mi s-au contorizat. Am raspuns cand am avut ceva de spus si am fost placut surprinsa atunci cand mi s-a dat cate o steluta. Dar niciodata , scopul meu nu a fost de a castiga stelute, ci de a ajuta, macar cu un sfat sau o parere, sau a exprima o stare.
Numai bine si sanatate!

laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Cred ca"relatii virtuale" nu in sensul de leagatura doar cu DC. Deci am raspuns "incerc sa ajut cat pot, si NU ma intereseaza cine e in spatele unui nick", atata timp cat are nevoie de ceva. Nu ma opreste insa nimic, ca pe viitor "relatia virtuala" sa devina una "reala" dar nu insist. La fel procedam si in lumea reala in care traiam in tara. Ajutam cat puteam, si nu "ceream" nimic pentru asta. Aici in Japonia din nefericire esti prost inteles daca vrei sa "ajuti". Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa fiu respinsa cu brutalitate daca am incercat sa ajut, chiar si cand cealalta persoana avea evident nevoie acuta de ajutor ! (si mi-a explicat sotul ca e "normal" sa lasi sa se ocupe cine e "insarcinat" cu treaba aia de ajutor si sa ma feresc pe viitor sa "ajut", asta dupa ce o data si lui ca japonez i-a fost refuzat brutal ajutorul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bub spune:

Cu toate ca sunt de putin timp pe-aici, cred in relatiile virtuale, sper sa devina prietenii adevarate (ma aberez cumva?), incerc sa ajut cu un sfat (daca pot) si ma intereseaza (poate curiozitatea feminina e de vina) cine e in spatele ecranului.

S-auzim de bine!
Bub

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu si viitorul meu sot (nunta va avea loc in vara) ne-am cunoscut intai virtual, dupa cam 1 luna ne-am vazut o data, apoi 2 luni am vorbit "on-line" si la telefon in fiecare zi. ne speriasem fiecare de celalalt in sensul ca simteam ca ne indragostim de o persoana pe care am vazut-o o singura data.
dupa 2 luni ne-am vazut si eram de parca ne stiam si eram impreuna de o viata.
stabilisem sa bem o cafea la el ... si n-am mai plecat 3 zile. apoi am stat o zi fiecare la casa lui si n-am rezistat unul fara celalalt, asa ca am decis sa ne mutam impreuna si ... acum am hotarat sa ne casatorim.
si totul a pornit de la "relatie virtuala".

va doresc numai bine!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Raspunsul meu este oarecum decalat caci abia am intrat in acest spatiu, mai bine zis in acesta lume creata pentru cele mai minunate fiinte : copii.
Referitor la tema in discutie , cred in relatiile virtuale caci altfel nu as mai fi aici ,cred ca pot constitui un ajutor dar pot fi si foarte inselatoare.Trebuie multa putere de discernere si atentie.
Mai mult de atat cunosc persoane care stau atat de mult in fata calculatorului incat se simt mai bine aici decat in viata reala unde
deja au rateuri caci puterea de adaptare la realitatile vietii scade.
Acelei persoane ii place sa filozofeze, e tare in argumente , are ora de culcare 5:00 AM si ora de sculare 1:00 PM dar daca o iei la bani marunti sesizezi usor ca are multe lipsuri.Sunt multi ca acestia care au inceput sa depinda de calculator si ii intalnesti destul de des .
Si ei fac parte din lumea "copiilor nostri" care au inceput de timpuriu cu computerele si a caror parinti nu au observat schimbarile comportamentale care au intervenit la copii lor fiind multumiti ca ii au acolo langa ei si nu umbla prin cine stie ce locuri .....mai mult de atat considerand ca au preocupari intelectuale.
Cred ca am deviat de la subiect dar pur si simplu m-am lasat dusa de...val.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

INCERC SA AJUT CAT POT, DAR NU MA INTERESEAZA CINE E IN SPATELE UNUI NUME!

VA SALUT!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hihi Ioanaradu, ce mult seaman povestile noastre...si eu cu sotul meu la fel, si cu inceputul tot cam rar, dar pe urma sa te tii... Numai ca la noi a fost totul mai comprimat, in 8 luni eram deja casatoriti!

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sunt tentata sa ma implic mai mult in relatiile virtuale, decat in cele reale...Asta pentru ca aici am intalnit mai multi oameni cu suflet decat in realitate...Mult mai multi. Eu tot ce scriu aici, scriu ce simt...cand simt...Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput