Cum vi se pare viata in Japonia? (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by Dana Claudia

Madachan, te rog sa o intrebi pe cunostinta ta unde anume in Yokohama s-a deschis un restaurant romanesc! Noi locuim in zona si am fii interesati!

Dana C.
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Buna ,eu sunt sora lui Madachan!
Ne-am interesat de restaurantul nou deschis in Yokohama,se pare ca este acolo manager chiar un roman!
Este pe Isezaki-cho..chiar cum vii dinspre Cannai station!
Este usor de gasit..numele este "ESTYLE",este nou deschis dar se pare ca mancarea este super!

Sorina

Mergi la inceput

Bine ai venit Nanatigru!
Si eu sunt nou venita,dar fetele m-au primit foarte bine..toate sunt de treaba!
Nu-i o idee rea la ce-ai propus!Incep eu
Eu sunt aici cu sotul meu(roman) iar el lucreaza la un bike-shop,este foarte obositor dar se descurca foarte bine,mai ales ca-i place sa lucreze cu motociclete!
iar eu lucrez la un restaurant(patronul este acelasi cu al sotului),la mine la munca sunt numai japoneze,dar ne intelegem bine!Sunt de treaba!

Mai asteptam povestioare!

Sorina

Mergi la inceput

Fetele am si eu o intrebare la voi,in special la Julie....Unde a disparut pagina de forum "vara samurailor" ca de ieri am inceput sa citesc la el....dar azi nu-l mai gasesc
Nu stiu,poate s-a inchis subiectul,poate stie Julie ca ea era moderator!
V-am pupat!

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Fetele am si eu o intrebare la voi,in special la Julie....Unde a disparut pagina de forum "vara samurailor" ca de ieri am inceput sa citesc la el....dar azi nu-l mai gasesc
Nu stiu,poate s-a inchis subiectul,poate stie Julie ca ea era moderator!
V-am pupat!

Sorina

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12208
e pe pagina a 2-a a acestui forum

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Ce zapacita sunt..multumesc muuuult de tot!

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Mai dar ce multe ne-am adunatFetelor bine ati venit si sper sa va simtiti bine cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Salut ..daca tot suntem multe hai totusi sa schimbam unele pareri despre jap.adica ce ne place si ce nu....sa intretinem conversatii legate de viata de aici,eu una o sa icep cu o intrebare:cand va plimbati sau cand mergeti la market,va simtiti in siguranta pe bicicleta?eu una nu !Mor sa vad ca cel din fata mea nu se da deloc l-a oparte ,eu trebuie sa fiu prima care face acest pas...asta ma enerveaza ...si sincer imi tin nervii in frau ,nu prea ma manifestAcasa cand ajung ma apuca ...nebunia....isteria,este unul din lucrurile care le detest mai mult..mai ales ca am de mers fff mult cu bicicleta ( servici)si vin seara tarziu si vad ca sunt insolenti ...ma i-au toate celenormal imi trece caci a doua zi o iau de la capat...si uite roata...cateodat merg si eu ca nesimtita si dau peste ei (rusine stiu,dar nu ma pot abtine)Altfel toate ar fi bune...ma bucur ca multe sunteti casatorite cu barbati romani....nasol (scuze)de noi cu barbati japoneziSunt cam tumetai?Nu prea le intri'n voie Eu ma bucur ca sotul meu este mai "batran "decat mine ca asa ma intelege mai bine...dar compatimesc pe fetele care s-au casatorit pripit..sa nu intelegeti gresit,cele care au crezut ca aici este "tara de vis"si nu au stat sa analizeze...In rest ce pot spune ...nici eu nu m-am adaptat inca stilului lor de viata,mai ales ca am fetita in tara si mi se rupe sufletul sa o stiu departe de mine ...departe de mama ei ...o sa-mi iau reprosuri mai tarziu...dar incerc sa fiu tare ,sa razbatsi cred ca asta este cel mai dureros lucru...sa fi departe copilul tau..sa nu ai ce face deocamdata,sa astepti pana vara cand are "yasumi"sa vina la tine...si totusi sa fi tare,sa razi ca esti bine cand de fapt nu esti (stil japonez)sa nu te manifesti in fata semenilor tai....scuze poate gresesc dar asa vad eu acum viata de aici ..

Mergi la inceput

Ce bine ca aveti restaurant romanesc..eu mananc la unul turcesc ca se serveste ciorba de burta...si ciorba de rosiiin rest gatesc eu...

Mergi la inceput

A...sa nu uit ,cred ca forumul asta este ca o fizioterapie penru noi...suntem singure intr-o tara noua ,care nu prea a inclus straini si cred ca toate am devenit dependente de calculator...eu ma numar printre dependente...Consider ca este un lucru bun, caci suntem totusi unite si tinem conversatia de actualitate,sper sa fim la fel si pe viitor!(de...vorbesc si eu aiurea sa ma aflu' treaba)Dar sincer ma bucur sa citesc cand ma simt singura...mai ales aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Multumesc Sorina! Stiu zona Kannai, sper ca imi va fii usor sa gasesc restaurantul!

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput