Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!
Am intrat pe forumul vostru si m-am ingrozit. Chiar nu mai exista cupluri fericite? Eu sunt de sapte ani cu sotul meu si suntem fericiti si fideli unul altuia. Avem ffff multe proiecte profesionale comune si...ne iubim la fel ca in luna de miere! Si sa stiti ca nu spun vorbe mari ca nu am nici un interes!
Oare chiar sunt chiar atat de putine cupluri fericite?
Tare as vrea sa credeti ca exista fericire in doi!!!
Raspunsuri
louisea spune:
Cine a zis ca aici sunt numai cupluri nefericite????
Eu sunt fericita cu al meu iubit!!!!
Cand suntem impreuna nimeni nu poate concura la nebuni!1
Am uitat sunt si e sa de bine
Manuc spune:
Nu cred ca te-ai uitat bine. Sunt multe mesaje despre cupluri care se inteleg foarte bine. Doar ca la capitolul asta posteaza cei care au probleme. Printre raspunsuri vei gasi si povesti frumoase, ca a ta.
Manuela si bb Costin
camelia-daniela spune:
Draga mea,
in primul rind, bine ai venit printre noi!!!
Aici nu se pune problema cä nu credem noi in fericirea unui cuplu...problema este cä nu toti avem parte de partenerii ideali, cu care sä petrecem o viatä insoritä.
Eu am stat si m-am gindit la chestia asta si am tras o concluzie pt mine insämi...alegerea partenerului de-o viatä, este ca o loterie...de ce??...datoritä vorbei älea vechi: träiesti lingä un om o viatä intreagä si tot nu-l cunosti!!!
Faptul cä ai intrat in forumul ästa si ai citit numai despre probleme familiale, nu este nimic anormal!!!...aici punem subiecte, cind avem o problemä si nu stim cum sä procedäm, deoarece persoana in cauzä gindeste in afect si subiectiv, avind speranta cä va primi un sfat salvator...cred cä nimeni nu ar pune un subiect de genul: " sint enorm de fericitä!!!...ce sä fac?"
Mä bucur pt tine cä ti-ai gäcit sufletul pereche si iti urez o viatä lipsitä de probleme aläturi de el.
Stiu despre ce povestesti...anul ästa implinesc 20 de ani de cind il cunosc pe sotul meu, iar perioada de care povestesti tu, a tinut la noi 17 ani, timp in care eram ca 2 magneti de poluri diferite si eram despärtiti minimal unul de altul, lucrind si impreunä...pinä cind, el a avut un moment de släbiciune...in fine...a trecut si asta...l-am iertat si de aproape un an träiesc o doua dragoste!!!...nici nu stie ce sä-mi mai facä, sä-mi dovedeascä dragostea lui fatä de mine!!!
Deh, asa e in viatä!!!...odatä esti pe culme si cind nu te astepti, cazi intr-o "ripä" si esti dezorientat!!! Si eu, cea care mä consideram mare si tare si care am trecut din fragedä copilärie prin multe incercäri dificile, am fost enorm de labilä!!!...mi-a trebuit o putere enormä sä ies singurä din starea asta si nici nu pot spune cä am reactionat intr-un mod penibil, sau färä sä gindesc ceea ce fac, sau ce spun!! Mi-am pästrat demnitatea, si acum culeg "roadele"!!
Important este sä stii sä iesi cu bravurä din situatiile nepläcute....si crede-mä...cind esti intr-o astfel de situatie, multi reactioneazä intr-un mod pripit, mai mult din instinct si fac de multe ori greseli ireparabile, de care isi dau seama dupä un anumit timp, cind sint din nou capabil sä gindeascä "stabil"!!
Chiar azi am citit despre Kirk Douglas si sotia lui Anne, care särbätoresc nunta de aur...am plins de bucurie pt. ei, cind am citit povestea vietii lor!! Oricine isi doreste in adincul sufletului o astfel de poveste, dar din päcate foarte putini ating acest tel!!
Multä fericire si bucurii,
Cami.
hannen spune:
Camelia un dulceeee de la mine.
Inclin sa cred ca viata nu este intotdeauna numai lapte si miere.Are urcusurile si coborisurile ei si le simtim intr-un plan sau altul.
Sentimental,material ,profesional etc...
Si eu am avut perioada mea de "ceata" cind nu stiam daca ceea ce cred sau simt sau fac este corect.De aceea am cerut sfaturile fetelor de pe forum care sunt toate minunate,niste dulci.
Si chiar ele mi-au deschis ochii si pe cuvint ca aveau dreptate.Deh,fiecare are perioada lui de "ratacire",noroc cu vorbele lor frumoasa care mi-au deschis ochii si am reusit sa ies din starea in care ma aflam.
In alta ordine de idei ,fiecare incearca sa salveze ceea ce are cel mai de pret.In unele cazuri se termina cu happy end,in altele din pacate nu.Insa eu cred ca desi ne mai plingem una pe umarul celeilate, relatiile cu partenerii sunt frumoase si fericite.
Cele care nu sunt se straduiesc ,isi dau toata silinta sa indrepte lucrurile si sper din tot sufletul ca toate vor reusi sa fie fericite,depinde bineinteles cum vede fiecare fericirea proprie.Cu partenerul cu care au reusit sa inceapa totul de la 0 sau cu un nou partener.
De aceea suntem aici sa ne sprijinim sa ne incurajam in momentele dificile ,in momentele de neliniste si nu cred ca putem generaliza .Nu cred ca toata lumea este nefericita.
Altfel de ce ne-am irosi viata intr-o relatie fara fericire?Eu cel putin asa gindesc si sotul meu la fel.Nu ne putem obliga sa stam unul cu celalalt daca nu suntem fericiti si daca nu ne iubim.Viata este numai una!!
Acum totul este si vreau sa multumesc inca o data fetelor pt cuvintele lor frumoase si incurajatoare ,oferite cind am avut nevoie de ajutorul lor.
Nicole&Amira
ralucami spune:
Daca se face vre-o "prezentza" la categoria "Cupluri fericite" ma inscriu si eu. Tink bine ai venit si sedere cat mai lunga printre noi. Incetul cu incetul, daca o sa iti petreci cat mai mult timp pe aici o sa ne cunoasti si o sa vezi ca majoritatea fetelor pe care le intalnsti au o relatie fantastica.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
calina73 spune:
SI NOI SUNTEM NU CUPLU FERICIT,FOARTE FERICIT ACUM CAND AVEM UN INGERASI INTRE NOI SI NU NUMAI ACUM.Suntem fericiti de cand suntem un cuplu.A-si vrea ca toate cuplurile sa fie ca noi sau chiar mai bine (daca se poate)si fara probleme.
carina spune:
Raspund si eu la apel. Suntem un cuplu super fericit. Ne cunoastem de 5 ani jumate, casatoriti de 3 ani jumate si cu o gagalice de 1 an si trei luni.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai