Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Si noi suntem un cuplu fericit. Am avut si urcusuri si coborasuri, dar ceea ce conteaza este ca suntem impreuna si am depasit toate momentele critice. Spunea cineva ca fericirea nu este permanenta. Asa este, clipele de fericire alterneaza cu cele de tristete. Probabil ca n-am mai aprecia cum trebuie fericirea daca am fi mereu fericiti . Si nu stiu cine mai spunea ca o relatie daca vrei sa o pastrezi si sa fii fericita trebuie sa muncesti mereu, ca la serviciu. Asa este! Sa fiti fericite!
Claudia
Monica-Elena spune:
Si noi suntem un cuplu fericit desi implinit nu inca din cauza lipsei copiilor.
Claudia sunt intru totul de acord cu tine. In viata si in cuplu exista si urcusuri si coborasuri important este sa sti sa le escaladezi pe toate si sa ai incredere.
Monica
Aliada spune:
Aoleu pa ar fi de-a dreptul trist sa nu existe si cupluri fericite!Numai ca ne fericire nu ne plangem niciodata!In viata de cuplu fericirea vine si pleaca si iar revine si tot asa.
Lumy spune:
Si noi sintem un cuplu fericit! Ne cunoastem de 18 ani! Avem 11 ani de casnicie ...Si pina sa ne casatorim am fost sapte ani prieteni!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
lorelei_19 spune:
Pai suntem o multime pe aici, dar n-ar fi plictisitor sa scriem toata ziua: ce fericita sunt, azi mi-a adus sotzul flori, azi mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa din lume, etc. Ar suna mai curand a lauda. Asa ca atunci cand suntem fericite, tacem. Cand se mai intampla cate ceva, fuga la prietenele noastre virtuale pentru un sfat. Si sa nu-mi spui ca voi n-ati trecut in anii astia prin crize. Nu exista cuplu fara crize. Insa in general vorbind, cred ca marea majoritate suntem fericite si multzumite cu jumatatzile noastre.
Multa sanatate!
Lorelei & Family
sirod spune:
Bine ai venit printre noi Tink!
Si nu te speria, fetele au dreptate: fericirea nu se prea striga in gura mare!De obicei se sopteste la ureche cu drag!
Si eu cred ca majoritatea dintre noi si-au gasit jumatatea perfecta!Si nu ma refer la perfectiune asa cum este in general perceputa, ci la acea jumatate care se pliaza perfect pe cealalta jumatate: cu defecte, ambitii, lacune proprii fiecareia dintre ele.
doris
Sabina spune:
Sigur ca exista!!! Chiar si micile probleme( sau mai mari...) fac parte tot din fericire.E greu sa pastrezi aceeasi stare zi de zi, mai ales cand urla bebe din gura de sarpe...
Sabina & Sofia Galagia
Aurelia spune:
Bine inteles ca exista si cupluri fericite ,sute ,mii si chiar zeci de mii!!!!!ar fi insa o lipsa de bun simt fata de cei care sufera si au probleme de aici de pe forum sa trimbitam acest lucru zi de zi !!!!iar in plus de asta unii ne cunoastem intre noi destul de bine si nu mai avem nevoie sa ne povestim acest lucru ,daca ai fi un membru mai vechi ai sti ca cel putin jumatate dintre cei de aici au un cuplu si o viata de familie fericita ,nu este un repros si nu vrea sa fie nici o jignire ceia ce-ti spun acum ,i-ti spun doar ca au existat aici "n" subiecte de genul asta in care ne-am laudat "odraslele" ,sotii s-au sotiile ,strumfi si familioane,nici o problema daca tu vrei sa reluam ,sint sigura ca multora le va face placere sa-ti raspunda (cum se si intimpla dealtfel)
Aura&Luca,22 luni
Alyssa spune:
Exista si cupluri fericite, sigur. Asa cum exista zile insorite, anotimpuri frumoase si calduroase. Dar exista si zile mai innorate si chiar furtuni si ierni grele. Ceea ce ai citit la aceasta rubrica se refera la zilele nu prea bune pe care fiecare dintre noi le-a simtit cindva. Rubrica asta s-a facut sa ne deschidem sufletul si sa ne spunem problemele, sa cerem un sfat, o parere, fara a fi judecati.
Chiar de te-ai ingrozit, incearca sa spui un sfat prietenesc, o vorba buna de sprijin. Si daca nu ai nimic de spus, mai bine taci...
Iti doresc fericire multa si de acum incolo.
Alice