Fete din Austria (3)

Fete din Austria (3) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

La fiecare 10 pagini, aveti dreptul la un subiect nou :)))
Aici e continuarea subiectului
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18532

Otilia&LaAdelita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hai Austria!!!!!!!!!!!!!1
c-avem a treia pagina .

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Tot din categoria numai mie(adica unei femei insarcinate) mi se putea intampla

Am papat pe unde am fost plecata astazi, am avut si suc/apa dar de sete intru intr-o Billa, iau o sticla de apa plata de 1,5 litri si ma pun sa beau, ca eu beau cand mi-e sete si pana la casa muream...Si beau si beau si termin sticla.Fata corecta, merg la casa si sa pletesc 59 centi, cat era.Se uita saraca femeie de la casa la sticla goala, intreaba ca ce e cu ea, eu ca sa platesc.Si socata saraca nu intelegea, cum sa platesc o sticla goalaIi explic (dar deja eram rosie ca se uita lumea) ca mi-a fost prea sete si n-am putut sa rezist pana la casa si am baut toata sticla..A realizat ce si cum si da-i ras..cred ca raman in cartea ciudateniilor de la magazin...

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

neata fetele,

babeee,nu se plictiseste omul cu tine niciodata,esti de a meao sambata frumoasa(vazuta din casa:)cu soare dar frrrrrig.ieri m am urnit si eu din casa si hai s o iau pe jos sa mai fac miscare,vreau sa va spun ca mi a inghetat celulita de pe picioare,eu am crezut ca mi se pare,ca s eu mai sensibila.cand colo erau _15 grade.si azi ma duc la plimbare,asa ca ne vedem mai pe seara.
nelke ti am trimis un mesaj personal sper ca l ai primit.ieri cica era carnaval in Salzburg,stie cineva amanunte?oare o fi si azi?va spun eu cand ma intorc,
pupici

carolada

Mergi la inceput

Neata si de la noi.
Atat de obosita am fost aseara c-am adormit imediat ce-am pus capul pe perna.Mamaaaaaaaaa ce bine e cand dormiiiiii.Macar acum, pe ultima suta de metri sa-mi revin si sa dorm...
Carolada draga..nu ma stii ce plimbareata sunt..Nu cred c-as fi putut sta numai in pat sau in casa daca erau ceva probleme cu burtica...Asa, si aseara am condus, si n-am nici o treaba.fetele stiu ca nu stau locului prea mult timp .
Anto..ce e cu tine???Nu mai stiu nimic.Teava ta e infundata sau eelfonul..fixul iarasi face probleme ca am incercat si astazi.
Alina, ziceai de referendumul ala....unde e ca nu-l vad???
Vreau si eu de 8 martie cu voi............. da va fi Bubu mic prea mic...si nu pot Aveti si martisoare????Ce-mi placeau...faceam colectie acasa...aici fac colectie de flori uscate(cica-s martisoare).Apropo de 'martisoare' Nelke..stii ca nu se pot traduce in nici o limba???Nici macar in marea engleza sau franceza....Spre socul multora sa vezi 'Luceafarul' tradus in engleza sau germana..e asa de chinuit, nu mai are nici melodicitate, nimic.Fiecare limba are ritmul si sonoritatea ei..deh...

Revenim mai tarziu..fug sa fac papa pentru serif si burtos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

fetele ce ziceti imi dati un premiu ca am citit tot ce ati scris?nu am numarat dar sunt ceva mesaje
hai ca plec,nici cafeaua nu mi am baut o azi din cauza voastrama duc!babee nu te mai zbantui atata ca l zapacesti pe ala micu:)
glumesc,
o zi buna

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Am scos pozele si am nevoie de o adresa unde sa le pun va rog,hai sa vad care ma ajuta acum,eu le scanez la mine in compiuter si dupa vreau sa le pun sa le vedeti si voi.Si aici e groaznic de frig dar si in Romania e cam tot asa,circulatia inchisa si frig dar nu ca la noi.In rest totul bine azi am fost harnicuta am facut 2 prajituri ca de cand am venit din RO am fost tare putoare dar uite ca asa incet ma dau pe brazda,na ca ma mai laud si singura sa-mi mai creasca si mie moralul un pic.de la noi si opentru voi toate.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor, eu am zacut toata ziua in pat, pana acum vreo juma' de ora, m-a tacanit capul, acum a lasat-o mai moale si trec la treaba.

Am refacut recensamantul, lume noua, lume buna, admiratori infocati si am pus-o exact de o echipa de fotbal . Noi, amaratii de jucatori, 11 la numar , ne dam sufeltul pentru echipa noastra . Plus suntem amenintate de venirea in echipa a MonicaiGj, care acum e inca Romania.
Eeeee, fetelor, avem un fan infocat de peste hotare, merita tot efortul nostru . Aceasta este Cat din Germania

Cam asa arata echipa noastra:

- Viena si imprejurimi: Babee, Ddeisl, Amelia, Klavier
- Salzburg si imprejurimi: Toria, Nelke, Alexagandi, Carolada
- Graz si imprejurimi: Anto, Cricri
- Linz: Alinah

Varsta
- Babee: 26
- Toria:
- Alinah: 28
- Ddeisl: 23
- Cricri:
- Anto: 38
- Amelia: 30
- Nelke: (tine secret)
- Alxagandi: 22
- Klavier: 24
- Carolada: 34

Statut civil
- Casatorite: Babee, Toria, Alinah, Ddeisl, Cricri, Anto, Amelia, Alexagandi, Klavier, Carolada (mai, ce fete serioase )
- Fara raspuns: Nelke (Nelke, esti un adevart mister )

Statut maternal
- Mamici: Toria, Cricri, Anto, Amelia, Klavier
- Mamici in devenire: Babee, Alinah, Alexagandi
- Mamici aspirante: Carolada, Ddeisl
- Libera: Nelke

Vechime in Alpi
- cca 1 an: Carolada
- 2-3 ani: Babee, Alinah, Cricri, Amelia
- 4 ani: Klavier
- 13 ani: Toria, Anto, Nelke
- Fara raspuns : Ddeisl, Alexagandi

Cam asta a fost indexarea noastra , daca e ceva gresit dati cu sau . Ajutati-ma totodata sa completez datele lipsa. Se aude Nelke? Tu esti cea mai secretoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Carolada, ai citit si prima parte??? Cea cu 18 episoade??
N-ai luat-o la fuga?

Toria, poti sa pui pozele la mine pe contul de pe webshots, unde suntem si celalalte fete, de la intalnirea de la Viena. Adica sa imi trimiti mie pe e-mail pozele si eu le pun mai departe.
Sau as putea sa iti fac cont tie separat, tot pe webshots, si sa faci mai mutle albume acolo: copii, intalniri etc...

Babee, poate chiar ajungi de te moseste vamesul!

Mergi la inceput

Alina, razi tu razi cu mositul, dar poate dau iar de ala maine.Daca imi e bine tragem o fuga la ungurei..la o ultima ciorbita de peste si plimbarica..in 2..pana vine Bubu.
Is tare depresiva azi.... de la hormoni cred ca mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna, fetele mele!

Uite c-am mai aparut si eu pe-aici, ca de-o saptamana tot caut gradinita pentru puiul meu. Si sunt asa stressata de treaba asta, ca nici nu mai dorm noaptea sau daca am noroc sa-nchid un ochi, ce credeti ca visez? Tot gradinite!
Mi se pare o responsabilitate foarte mare alegerea unei gradinite bune pentru puiul tau, la care sa fi sigur ca educatoarele se ocupa cu dragoste si daruire de copii si ca-i invata lucruri cat mai multe. Poate exagerez, nu stiu.
Am citit pe forumul austriac tot ce se putea citi despre gradinite. Mai bine-mi vedeam de treaba, ca mai rau m-am imbarligat. Odata unele sunt laudate si alta data barfite de altii, naiba sa-i mai inteleaga.
Am vizitat deja cateva gradinite private, la una se duce joi de proba, dar nu stiu ce sa zic, nu ma da pe spate, se poate si mai bine. Mai am cateva private de vizitat in zona pana luam decizia finala.
Saptamana asta avem "Termine" si la cateva gradinite de stat, sa le vizitam pentru inscris de la toamna, daca avem noroc sa prindem loc la ele.
In rest suntem cum ne stiti, sanatoase, voioase si umblarete prin magazine .
Gabi, m-ai facut sa rad cu apa ta!
Alina, ai grija de tine, odihneste-te, bine faci ca stai la pat. Greturi, ceva, au aparut?
Adriana, cum te mai descurci cu cei doi copilasi? E mai bine?
Toria, scuza-ma ca nu ti-am zis la timp, dar iti zic acum: LA MULTI ANI!
Carolada, si din partea mea BINE AI VENIT pe Forum!
Si ce se aude cu 8 Martie? Stiu c-am citit pe-aici ceva, dar imi scapa despre ce e vorba. Se pune iar de-o intalneala?
Va pupicesc cu drag si fug acum acasa, ca e foooarte tarziu .
Daca aveti sa-mi dati ceva sfaturi legate de gradinite sau chiar daca ati auzit de vreuna buna prin zona mea, in 9. adica, va ascult!

Cu drag, Amelia si Ana Maria.

Mergi la inceput