Masina de paine

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by nella

Petra am si eu o masina de paine care nu are program de cozonac, asa ca eu am folosit intai programul de framantat de 30 min. si apoi
programul de 3:50 ore folosind reteta de cozonac postata de Caroline.
Aiesit un cozonac excelent!

R.N

Nella,
Multumesc mult de tot!O sa incerc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by dulcineea
Iata reteta: Empanadas (Argetina)Pt 6 persoane (eu am dublat cantitatile sa ne ajunga )Pt aluat: 500 g faina200 ml apa100 ml ulei de maslinesarePt umplutura:250 g carne tocata4 rosii (eu pun pasta de rosii)100 g masline verzi fara samburi2 cepe2 linguri stafide1 galbenus de ou2 linguri de ulei de maslinePrepararea:Eu am framantat aluatul la masina de data asta. Fara masina: se face o adancitura in faina, se pun in aceasta adancitura uleiul, apa si sarea. Se framanta aluatul pana devine omogen. Se lasa sa se odihneasca 45 min acoperit cu un servet. Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.Umplutura: Se caleste ceapa putin in ulei, se adauga carnea tocata si se mai lasa 5 minute apoi se adauga sucul de rosii, maslinele si stafidele. Se mai lasa pe foc 5 minute.Se intinde aluatul si se taie in patrate de 10 cm. Se pune umplutura in fiecare dintre aceste patrate, se umezesc marginile fiecarui patrat cu apa si apoi se lipesc laturile in triunghi. Cu o furculita umezita in apa se apasa pe laturi sa lase niste urme si sa se lipeasca mai bine. Se ung cu galbenus de ou, se pun intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor cam 30 de minute. Se servesc calde (caldute).Puteti vedea cum arata cu faina alba si cu faina integrala http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/miam2miam/my_photosTrebuie sa va las acum ca am pus masina sa framante aluatul de branzoaice si sunt tare curioasa daca vor iesi.Antonia
antonia...200 ml de apa cum trebuie sa fie..calduta?sau....?don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

fetelor...spuneti-mi si mie o reteta de paine..fara masina....pt ca eu nu am masina si nici nu are rost sa imi cumpar deocamndata pt ca numai sotul maninca cu paine si mie imi ajumge 1 pe saptamana(sau 2)vreau retete de framantat cu mana.....va rog mult...vreau sa fac pe paste!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea spune:

Simona, eu am pus apa asa la temperatura camerei ca nu scria nimic in reteta Daca crezi ca merge mai bine calduta incearca, eu nu prea stiu, in tot ce fac respect ce scrie (spre mirarea sotului meu care gateste 'dupa ochi').
Bafta,

Antonia

Mergi la inceput

antonia multumesc mult de tot!!!!am sa fac de paste si o sa te anunt cum mi-au iesit.....maine o sa o gatesc!!!don't worry....be happy.mona78poti sa ne scri si reteta de paine pt ca poate unele le va interesa...ma refer cele care nu am masina de paine!!!!sarbatori fericite!!!!!pt tata lumea de pe forum!!!

Mergi la inceput

Empanadas (Argetina)http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/miam2miam/my_photos.am facut-o de paste fetelor!!!!foarte buna...mi-au iesit dintr-o portie 20 bucati...multumesc mult antonia.a fost super reteta.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Fetelor, m-ati convins, IERI MI-AM LUAT MASINA DE PAINE.
A costat 2400 000 lei, de la Magazinul Amadeus din Obor,acum printez toate retetele voastre si diseara ma apuc de treaba.

AM O INTREBARE PENTRU FETELE DIN RO:
CE FEL DE FAINA SA CUMPAR DACA VREAU SA FAC PAINE INTEGRALA? SI DE UNDE?

Am vazut la plafar "faina integrala" sau "faina de secara" dar nu stiu daca e buna pentru masina de facut paine.
Eventual o reteta de paine integrala, dar si de post, adica fara unt, lapte sau ou aveti? Multumesc si urati-mi succes.
Revin cu rezultatele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am primit si eu o oferta prin posta, de la Panasonic. Reducere 10%, chestia e ca habar nu am cam cat costa masina asta, dar ar fi interesanta. Am o mare dilema: face si cozonaci? Daca da, o iau, nu mai stau pe ganduri.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

dana d, da si tu "versiune pentru imprimanta" si citeste tot, ai aici si retete de cozonaci si multe chestii. Ieri am vazut si o masina de paine Phillips sau Panasonic , dar costa....9milioane si ceva, de banii astia imi iau aragaz cu grill etc, sau ...ceva de facut muschi si vitamine de la Kettler...ca dupa asta plecasem ieri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Pentru fetele din Romania: stiti cumva cata energie electrica consuma pe ora masina de facut paine? As dori mult sa-mi cumpar si eu dar nu stiu daca fac fata cu factura de energie electrica.

Multumesc mult

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput