Ardeleni nu mai sunt?
Raspunsuri - Pagina 7
Corina dora Visinoiu spune:
Hei, va saluta Dora din Cluj - Manastur! Ma bucur ca am dat de voi, mai ales ca pe aici prin strainataturi am dat numai de niste moldoveni care parca sunt din povestile lui Creanga, alea cu aia care vroiau sa urce nucile in pod cu furca!! va sarut si va iubesc!!! Dora.
babirusa spune:
Simona as veni cu draga inima, dar esti tare departe. Si aici sunt castane la magazinele turcesti, dar mi se pare ciudat sa le mananc in afara sezonului...parca nu-mi trebuie . De Craciun am incercat sa mananc acasa porumb, pus la congelator de parinti , era bun dar a fost degeaba daca nu l-am mancat in iulie-august cand imi era pofta. Si aici este numai cu gust dubios, parca-i plastic, de aia nici nu-l mananca nemtii numai cu sare
Buna Dora, am fost si eu in vizita in Kiel, la Kielerwoche, a fost super
simonaM spune:
ai dreptate ....si aici mincarurile sunt fortate la crestere si nu sunt asa de bune ca si in romania....naturalebun venit intre clujence.....dora.mona78
danadarla spune:
De prin partile mele nimeni nu e? Eu am crescut in Stei, Bihor (pe linga Beius, 80 km de la Oradea). Nimeni?
Bunicii sint din Banat (Vinga, Arad).
Sora mea locuieste in Tg Mures si va spun (mai ales celor din Tg Mures ca si cum nu ati sti) ca orasul acesta e superb. Sotul meu a venit din Bucuresti la 9 ani - dar si el ca si mine zice ca daca vreodata ar trebui sa ne mutam inapoi in Ro, in Tg. Mures m-as muta.
Inima mea ramine tot in Bihor unde am trait 17 ani.
De asemenea, am aici o multime de prieteni de prin Alba, Cugir etc - oameni buni la moti!
Toate cele bune - dana
mihaela_s spune:
Sa traiti Ardelence!
Eu sunt din Zalau, dar locuiesc in Satu Mare de 2 ani jumate.
Votez si cu Clujul pentru ca acolo mi-am petrecut studentia si multe vacante din copilarie. Merg si acum destul de des pentru ca am rude acolo si e un oras care mi-a ramas la suflet.
Simona, am sa ma uit dupa casa ta, stiu foarte bine locul, am mers de zeci de ori cu autobusul din autogara 2 spre Zalau, stiu si unde e fabrica. Dar casa nu o tin minte, promit sa o localizez cu proxima ocazie.
Cunosc si Manasturul si Gheorghieniul(bunicii mei au locuit acolo, chiarla capatul troleului 3, vis a vis de complexul comercial). Stiu si Dambul rotund, rudele mele care sunt in cluj, au locuit acolo o vreme, la casa, acum stau in Grigorescu.
Babirusa, noi mergem la Apa foarte des, e cea mai buna plaja din zona, e super pentru zilele de vara. Abia asteptam sa se incalzeasca si sa o ducem si pe gagalicea mica, care asta vara a fost si ea, dar era in burtica si "asculta" doar apa.
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Viktoria spune:
Buna fetelor si eu sint din Cluj(manastur) si am terminat in 1992 liceul Emil Racovita
Pe curind
johnny spune:
Servus Viktoria, si eu am terminat in 1992 Liceul "Emil Racovita". Oare ne cunoastem? In ce clasa ai fost?
quote:
Originally posted by Viktoria
Buna fetelor si eu sint din Cluj(manastur) si am terminat in 1992 liceul Emil Racovita
Pe curind