Ardeleni nu mai sunt?
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelabebe spune:
Am terimant la Armatura in '92.Genearala am facut-o in jud. Alba.
Mai fetelor, ce dor mi-e de Cluj.Mi-e asa de dor sa ma dau cu troleu',sa mai trec o data prin parcul central si sa ma opresc pe terasa la Chios sa beau o bere,sa miros aerul de acolo(nu de la Chios ca acolo miroseam apa imputinta de la lac),de un picnic la Faget,eh, hai ca daca mai continui o dau pe plans.Mi-e dor,atata tot.
http://community.webshots.com/user/mihaelabebe100
mihaelaH
simonaM spune:
quote:mona78
Originally posted by mihaelabebe
Am terimant la Armatura in '92.Genearala am facut-o in jud. Alba. Mai fetelor, ce dor mi-e de Cluj.Mi-e asa de dor sa ma dau cu troleu',sa mai trec o data prin parcul central si sa ma opresc pe terasa la Chios sa beau o bere,sa miros aerul de acolo(nu de la Chios ca acolo miroseam apa imputinta de la lac),de un picnic la Faget,eh, hai ca daca mai continui o dau pe plans.Mi-e dor,atata tot. http://community.webshots.com/user/mihaelabebe100mihaelaHmihaela dar ce frumos e in parcu mare......mai ales pe terasa de la barcute...ce romantic era.cind am fost in romania mai mult petreceam vacantele pe la somesul rece,tarnita,belis,somesul cald,,,,,,,etc.si eu o sa merg anul asta de sarbatori.....dar o sa fie de craciun si atunci nu am cum sa ies la munte......asa ca ies la colindat.
mihaelabebe spune:
Vara mergeam la Tarnita cu bicicleta.Super, mi-a placut mult de tot, iar in parcul mare imi placea fantana arteziana din fata cazinoului.De fiecare data ma opream acolo.Pacat ca au lasat-o sa se deterioreze.Imi este dor sa ma plimb si prin Gradina Botanica.O frumusete!Sau pe strazile inguste din centrul Clujului...
Simono, sa vi sa ma colinzi si pe mine ca poate oi ajunge si eu de craciun acasa.
Pupici!
mihaelaH
liliprejbeanu spune:
Salut,
Moroseni primiti in ceata voastra de ardeleni? Io-s din Baia Mare iar omu' meu din Ludus (Mures). Daca nu vreti moroseni , ma fac clujanca c-am buletin de Cluj. Hai noroc,
Liliana
mihaelajulia spune:
A-5-a sibianca, cred, de pana acum. Am fost de sarbatori 2 saptamani acasa. Frumos, dar putin timp....
Sa fiti iubiti
babirusa spune:
Liliana, si eu am o prietena la Baia Mare si am ajuns pe acolo patru ani la rand, de sarbatoarea castanelor. Bineinteles ca ma si indopam cu castane si duceam si la Cluj kg . Am mai ajuns si la Apa de cateva ori. Cand vad castane ma gandesc la Baia Mare . Era si perioada gutuilor si de cand sunt aici nu am mai mancat mancat .
simonaM spune:
eu toATA ZIUA MANINC CASATANE......aici gasesti cite vrei.....hai babirusa la mine ca te servesc si eu cu castane.mona78
liliprejbeanu spune:
Zanelor, incetati sa mai vorbiti de lucruri sfinte: castane si gutui!
Fie-va mila de sufletele noastre!
Liliana
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by liliprejbeanu
Zanelor, incetati sa mai vorbiti de lucruri sfinte: castane si gutui!
Fie-va mila de sufletele noastre!
Liliana
Si aici sunt castane cate vrei, preparate, nepreparate, dulci, inprajituri, dar gutui, ba.