Test de ovulatie
Raspunsuri - Pagina 3
mel_g spune:
Mi-am cumparat si eu ieri 8 teste de ovulatie (ROMED) asa ca va tin la curent .
Pupici
Mel
buflea spune:
quote:
Originally posted by ileden
Eu se pare ca nu am dereglari hormonale in schimb am un chist pe ovarul stang si se pare ca nu ovulez decat cu dreptul.
Doctorita mi-a dat unda verde sa incerc sa raman insarcinata, si daca vedem inca cateva luni ca nu raman sa il scoatem.
Ile cat de mare este chistul tau si de unde stii ca nu ovulezi decat cu un ovar ? MA intereseaza pentru ca si eu am un chist pe ovar dar mie testele de ovulatie imi ies in fiecare luna, cam in a 13-14 zi ...si imi place sa cred ca ovulez in fiecare luna .
ileden spune:
Chistul meu este 36/42, si este calificat ca mare.
Doctorita mea presupune ca ovarul cu chist nu ovuleaza, si daca ea presupune nu mi-a venit sa o contrazic; desi tot ea mi-a spus ca fiecare femeie are specificul ei de ovulatie.
Mie imi e frica sa ma operez ca nu cumva cand scoate chistul sa imi scoata si ovarul; ca am mai auzit si varianta asta.
buflea spune:
quote:
Originally posted by ileden
Chistul meu este 36/42, si este calificat ca mare.
Doctorita mea presupune ca ovarul cu chist nu ovuleaza, si daca ea presupune nu mi-a venit sa o contrazic; desi tot ea mi-a spus ca fiecare femeie are specificul ei de ovulatie.
Iti spun ce am auzit pe aici - un chist < 5 cm nu se opereaza ci se supravegheaza ...se poate retrage de la sine.
Nu am reusit sa inteleg daca un ovar cu chist ovuleaza ... incearca si tu sa-ti faci teste de ovulatie si daca iti ies in fiecare luna inseamna ca ovulezi cu amandoua ca nu prea cred ca ovarul acela valid ar ovula in fiecare luna ... Oare gresesc ?
buflea spune:
Ilden, inca o intrebare ... pe tine te doare ovarul acela cu chist, la ovulatie sau inainte de ciclu ?
PE mine ma mai deranja din cand in cand dar acum de cand stiu ca am chist pe el parca ma deranjeaza zilnic ... o fi si in capul meu !
crinuta spune:
Eu am scapat de un chist de 46 mm in vreo 2 saptamani de bai de plante. Chistul chiar nu reprezinta vreo problema.
Mel, cat au costat testele de ovulatie?
pupici
Crinuta
buflea spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Eu am scapat de un chist de 46 mm in vreo 2 saptamani de bai de plante. Chistul chiar nu reprezinta vreo problema.
Crinuta, ce fel de bai de plante ? Scuze daca ai mai spus pe forumul asta ... eu sunt ceva mai noua ...
Ah ! si bai sau spalaturi vaginale ?
Gabela spune:
Pt. Buflea
Hai ca-mi dau si eu cu parerea! Baile de coada calului sunt foarte bune. O gasesti si acolo planta, se cheama chiar "horse tail", in latina "equisetum arvense".
Eu foloseam astfel: intr-o oala de 10kg fierbeam apa si la sfarsit cufundam un saculet din panza in care era planta, 200g. Apa asta concentrata o completam apoi cu apa calda/rece cat sa fie suportabil ca sa pot sta in ea. Trebuie ca apa sa-ti acopere burta si e bine sa acopere si rinichii, fiindca astfel poti raci rau la rinichi. Iti trebuie ceva ca o albie mai mare, eu faceam in cada, dar nu-ti spun ce ma chinuiam. Poti salva din apa aceea si deasemenea planta pentru 4 zile. Dupa patru zile folosesti alta planta (alte 200g). Dupa baie trebuie sa stai la caldura.
Alt procedeu ar fi sa aburesti o mana de planta si sa o pui sub forma de cataplasma pe ovarul bolnav. Mai poti incerca comprese cu biter suedez, dupa ce in prealabil ungi locul cu alifie de galbenele (biterul arde pielea). Deasemenea cataplasme cu pasta de argila: dizolvi argila in putina apa si o intinzi pe zona respectiva, acoperi cu un tifon apoi cu o punga si te infasori bine.
Iti trebuie multa vointa si rabdare dar se merita.
Gabela
mel_g spune:
Crinuta 106.000 unul din Sensiblu Unirea. Dar cred ca gasesti in orice farmacie mai mare. In cele mici eu am intrebat cu ceva timp in urma si-mi dadeau teste de sarcina.
Pupici
Mel