Test de ovulatie

Test de ovulatie | Autor: Laura_72819

Link direct la acest mesaj

Stie cineva din Romania daca la noi se gasesc teste de ovulatie?
Ati folosit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileden spune:

Da, se gasesc cam la orice farmacie mai mare.
Costa unul intre 70000 si 120000 lei, si ar trebui facute cam 4 pe luna daca nu ai noroc sa ai ovulatie fix in ziua a 14 a.
Se pot face la orice ora si arata exact ca testul de sarcina. Daca iti iese negativ inseamna ca in urmatoarele aproximativ 36 de ore nu vei ovula, daca iese pozitiv inseamna in esti in curs de ovulatie.
Eu am folosit luna aceasta si in a 14-a zi dimineata mi-a iesit clar pozitiv. Dau rezultate corecte in 95% din cazuri.
Sa vedem acum daca mi-a folosit la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello!
cum se numesc (comercial) aceste teste, eu de cate ori am intrebat spuneau ca nu exista sau confundau cu cel de sarcina. stiu ca se numesc predictori de ovulatie, dar au vreo den comerciala?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ile, de la ce farmacie ai luat testul?

Crinuta

Mergi la inceput

Chiar asa se numeste "Test de ovulatie". Eu mi-am luat de doua feluri, unul la care se folosea o pipeta si altul exact ca testul de sarcina Clear Blue.
Pe unul l-am luat de pe Calea Mosilor e o farmacie foarte aproape de magazinul "Tata si Fiul" iar pe celelalte le-am luat de la farmacia de pe Sos. Iancului langa Mega Image.
Au insa si la Semsiblu http://www.sensiblu.com/cautare_simpla.aspx?txtProd=ovulatie&bifa=1.
Sper sa va ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Farmacia se numeste Farmadex, este pe Calea Mosilor 280, tel 211 95 60. Puteti intreba si la telefon daca au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Ileden iti multumesc pt.raspuns. Am gasit la link-ul pe care ni l-ai dat 2 tipuri de test: TEST OVULATIE si TEST OVULATIE FERTIL TEST. Tu de care ai folosit ?

Mergi la inceput

Unul dintre ele a fost Fertil Test. Celelalte se numeau doar Ovulatory Test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si ai fost mulumita de test?

Crinuta

Mergi la inceput

Luna aceasta am folosit pentru prima data. In zilele 10, 12, 13 mi-a iesit negativ, in ziua 14 mi-a iesit pozitiv si mi-a crescut si temperatura cu 3 grade.
Voi fi multumita cu adevarat de ele daca pe 23 nu voi fi "vizitata".
Prietena mea le-a folosit si a doua luna a ramas insarcinata.
In cateva zile aflam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mai dar stai putin caci eu am o mica nelamurire - tie ti-a iesit testul pozitiv in ziua 14 si in aceeasi zi a crescut si temp? Asta inseamna ca la tine ovulatia are loc dupa cresterea temperaturii sau cum sta treaba? Ce scrie pe prospect? Cand anume iese testul pozitiv?

HELP

Pupici

Mel

Mergi la inceput