Aspirante plinutze atentzie!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore71 spune:

Oana, scuza-ma daca indraznesc prea mult, insa m-a "inspirat" semnatura ta:daca esti educator curs Lamaze, inseamna ca se desfasoara real un asemenea curs; poti, te rog sa-mi spui unde/program/taxe etc?
Sunt o viitoare mamica si imi doresc participarea la un astfel de curs.
Multumesc frumos.

&raducu din burtica de 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vampirella spune:

un pik grasuta si eu....
stiu ca trebuie sa pierd din kilograme....si am sa incep din nou dieta care ma ajutat sa pierd de la 80 la 58kg [:|]
cea ce imi place despre aceasta dieta e ca mananc de ma sparg...si slabesc
dar din cea ce imi zisese medicul eu trebuia sa slabesc din cauza ca in timpul gravidantei as prinde foarte multe kilograme...asa mie constitutia mea....dar nu mi.a zis nimik de genul ca din cauza kg in plus nu as ramane gravida.....
oricum de dieta vb again..pot zice ca acum daca am luat cateva kg inapoi e doar din cauza mea...nu am urmarit sfatul dietologului...adica daca azi mananc prea mult maine sa mentin un pik....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxiana spune:

Buna fetelor,nici eu nu cred ca Kg in plus sunt un obstacol in a ramine insarcinata si inca ceva in sarcina ideal e sa iei cam 13 kg.
Fiind asistenta am avut multe gravide in videnta si am observat ca cele slabe aveau mereu probleme:anemice,cu disgravidii, copii apoi erau slabi ,anemici,nu luau in greutate si aveau o imunitate scazuta.Asa ca o alimentatie sanatoasa duce la o dezvoltare armoniaosa a copilului.
Nu va faceti griji,dupa nastere prin alaptat,exercitii fizice usoare veti reveni la greutatea dinnainte.Si mai e ceva- depinde cum aveti structura genetica.
Fiti frumoase ,sanatoase si iubitiva mult bebelisii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

deci: si eu mi-s tare frumsica, dar umpik cam grasunica. adica trebuie sa dau jos cele 13 kg luate de cand incercam sa facem bebe, de la anticonceptionale, hormoni, vitamine si plus o sarcina pierduta, la cere am mai pus ceva......

nici eu nu cred ca kg impiedica pe deplin fertilitatea, insa fiecare organsim are felul lui de a reactiona. eu, ca sa nu ma ami gandesc atat la pierderea suferita, m-am hotarat sa las balta temperaturile si vitaminele, desi ma mai tenteaza din cand in cadn sa iau temperatura, si am inceput o cura de slabire, personalizata, facuta de mine, si care stiu ca a mai avut efect la mine, acum cativa ani, cand eram in liceu. deci:

- am luat pastile de ceai verede, si voi lua si ceai de urzici, care se bea cam 4-6 cani pe zic, neindulcit!!!
- nu mia manac dupa 6-7 seara decat in situatii deurgenta is atunci ceva usor, de genul un piure sau iaurt
- FARA PAINE decat fffff.rar, si atunci nu mai mult de 2-3 felii subtiri
- ulciuri, paste fainoase si alte cele, nu renunt la ele, insa le limitez, nu spre seara, si nu mult.
- as face si niste exercitii acasa, ar cu chiuretajul pt sarcina pierduta, facut de curand, nu prea merge.

eu ma mai facut asa acum cativa ani, cand intr-o vara, in liceu, luasem destuuuuuul de multe kg insa le-am dat repejor jos cu regimul amintit. eu nu sunt omul care sa reunute la mancarurile gatite in favoarea fierturilor, .. imi place f mult sa gatesc , o fac cu pasiune si de aceea imi si place sa gatesc si sa "probez"
spor la treaba si HAIDETI SA NE ANUTAM SAPtamanal, adica in fiecare luni, cate kg am slabit fiecare in saptaman trecuta....

pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput