IL ajutam pe Rares - bb-ul desprecopii.com?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Anisia, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare!!! Multa sanatate si ma rog ca totul sa se termine cu bine. Nu am stiut ca ai gasit deja informatiile necesare, ti-am scris (cred insa ca am scris amindoua in acelasi timp) traducerea unde ai cerut-o si sper sa te ajute.
Va tin pumnii si va urez sanatate.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Abia acum am vazut ca si alyssa mi-a tradus un articol despre craniostenoza la subiectul Help Traducere. ii multumesc inca odata si aici!
Pupici multi !
Ma duc sa dau papa lu raresu si sa-i fac nana!
Adina si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Anisia, inca ceva ce am mai gasit, poate te va ajuta.

"Vorbeste cu doctorul despre detaliile operatiei pentru Craniosynostosis si la ce sa te astepti dupa operatie.

La spital:
Stai cu copilul tau cit se poate de mult inainte de operatie.
Imbratiseaza-l si alinta-l si da-i incredere cu calmul tau.
Intreaba doctorul si asistentele care il trateaza sa iti explce orice nu intelegi.

Dupa operatie:
Continua sa ii dai incredere, imratiseaza-l si alinta-l in periada de convalescenta din spital. Fii preparata moral la cum va arata chiar dupa operatie. Vor fi poate umfaturi mari, vinatai si un bandaj mare acopeindu-i capul. El va fi nevoit sa poarte o casca. In acest caz tu vei primi instructiuni cum sa pui casca si cum sa o scoti.

Cind copilul va veni acasa:
Ingrijeste ranile. Vor trebui sa fie curatate regular si cautate de semne de infectie cum ar fi :inrosirea, febra locala, durerea sau umflaturile. Ranile se vor vindeca si vor fi total acopeite de par.
Uita-te pentru semne de complicatii dupa operatie cum ar fi hemoragia. De asemenea, vezi daca va vomita sau va prezenta umflaturi in jurul ochilor.
Urmeaza fiecare instructiune pe care ti-o da doctorul in legatura cu pozitionarea si purtarea castii.
Suna doctorul daca ai intrebari despre conditia copilului.
Spune-ne si noua pe forum cum se mai simte....

Sper sa iti foloseasca, tot din articolul ce l-ai postat l-am tradus.

Sanatate.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

E al treilea subiect groaznic care il citesc in seara asta si ma intreb : "De ce, Doamne?". Ma rog si pt Rares la D-zeu sa ii fie mila de el, un biet bb care nu cere prea mult de la viata decat sa o traiasca sanatos alaturi de familie...Imi pare rau ca financiar nu va pot ajuta, si noi fiind intr-o situatie foarte grea, cu datorii...dar sufletul meu se roaga pentru Rares. Va pup!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Anisia, sa iti ajute Dumnezeu tie si familiei tale sa depasiti aceste momente nespus de grele pentru puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Am gasit si eu niste adrese, din pacate tot in engleza, nimic in romana. Imi parea tare rau ca nu am timpul necesar sa le si traduc, dar vi le postez totusi, poate ca ajuta (am cautat pe google "craniofacial anomalies", sunt foarte multe site-uri dar pe multe din ele informatia se repeta, chiar cuvint cu cuvint). Sunt si niste scheme cu oasele craniului, suturile si fontanelele.

http://www.lpch.org/DiseaseHealthInfo/HealthLibrary/craniofacial/
http://www.lpch.org/DiseaseHealthInfo/HealthLibrary/craniofacial/skullanat.html
http://cpmcnet.columbia.edu/dept/nsg/PNS/Craniofacial.html
http://dentistry.ucsf.edu/cranio/craniosynostosis.htm

Doamne ajuta copilasului si parintilor sa treaca cu bine de aceasta incercare!

Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Doamne ajuta sa treceti cu bine si peste aceasta incercare. Rares a mai demonstrat o data ca este un luptator, sint sigura ca si de data aceasta va fi la inaltime. Multa putere le doresc parintilor!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Doamne ajuta ca bebe Rares sa treaca cu bine iar mama Anisia sa fie tare si ptr. aceasta incercare grea.

Eryka & sufletzelul din burtica --->21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de operatie si daca va fi sa iasa totul perfect. Multa putere familiei sa treaca cu bine!!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Doamne ajuta! Multa sanatate lui Rares si tie, Adina, multa putere!

Mona&Andrei

Mergi la inceput