Nu mai vreau sa sug!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga anna maria,ai zis ca inca alaptezi si esti insarcinata din nou??
Cred ca trebuie sa o intarci.Este periculos pt.bb din burtica.Cica de fiecare data cind suge copilul,uterul se contracta.Deci apare pericolul avortului.Nu ti-a zis dr tau nimik?Eu asa stiu de la dr .de aici.
Cel mai bine intreaba dr. tau.

Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Hannen,am fost dimineata la ginecolog si am intrebat-o daca are ceva daca inca m-ai alaptez si mi-a spus ca intr-adevar uterul se contracta dar sa mai astept pina vineri cind probabil imi va da tratament pt.o infectie urinara.Totusi mi se pare traumatizant pt. copil ca deodata sa nu-i mai dau desi ea vine si ma cauta iar sa plec de acasa vreo 3-4 zile nu am cu cine s-o las.Asta este!

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Incearca sa-i vorbesti lui bb.Eu asa am facut.Am scris si la aslte subiecte,mi s-a umflat un sin .Dr a zis sa nu-i mai dau deloc.Eram ingrozita.Amira mea nu statea fara tzitzi,numai cu ea in gura dormea,vai de somnul meu .In seara aceea i-am explicat ca pe mami o doareee taree tzizti.Nu stiu cit a priceput ea,insa la culcare i-am dat un biberon cu lapte.Nu bause niciodata lapte cu biberonul,doar ceai citeodata.A baut laptele si s-a mai trezit spre dimineatza cind a plins 20 de minute.Atat!Am fost surprinsa,credeam ca va urla de va scula tot blocul in picioare.Atit a fost tot,si avea numai un an si doua luni.
Nicole&amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by adi69

Danis,copilul bea lapte de la mama dar din biberon...

Dia si bebe Rucsi

stiu ca era putin probabila ipoteza cu gust/miros modificate, dar poate nu-i place ceva la sanul mamei: cel mai probabil ii e lene sa suga de la san, cand poate suge de la biberon, dar ma intrebam si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kosmina spune:

si eu am avut aceeasi problema cu bb-ul meu,numai ca el avea 6 luni.cred ca a refuzat sa mai suga pt ca incepusem deja diversificarea si i-a placut prea mult mancarea solida,e un gurmand.doar noaptea,prin somn mai sugea si ne-am mai chinuit asa vreo 2 luni,dar am ramas eu fara lapte.din biberon nu bea decat noaptea.noua pediatra ne-a recomandat si ceaiul sa il dam cu lingurita pt ca se poate obisnui cu biberonul si exista riscul sa refuze apoi sanul si pana cand am ramas fara lapte nu i-am dat nimic din biberon.cred ca asta e problema.
cosmina si raducu

Mergi la inceput