Picaturi?! Oare folosesc?
Raspunsuri - Pagina 2
florypop spune:
Corina G eu deocamdata iau cate 30 de picaturi o data pe zi in putina apa. Sa vad cum ma simt si apoi voi lua de 2 ori pe zi.
Va pup,
Flory
mcm spune:
Prudenta totusi. Citisem pe forum ca tratamentele naturiste pot provoca si dereglari si am fost suspicioasa. Eu am fost si sunt adepta tratamentelor naturiste dar chiar mi-a intarziat mult ciclul dupa ce am inceput sa iau cu incredere tinctura de branca ursului (recomandata pentru toate dereglari hormonale) si am renuntat la ea. Cu tinctura de mladite de zmeur n-am avut nici un efect advers. Fiecare organism reactioneaza diferit la un tratament si e mai bine sa ne oprim daca nu ne face bine sau nu observam nici un efect.
Tia spune:
Rubus idaeus
http://www.ki-life.ro/detaliu.php?id=376&pth1=cauta&cauta=zmeur&start=0&PHPSESSID=5b958fdb7ba4e8a50fe869b9cb8a3b17
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
OVIDANI spune:
SALUT!!
SUNT PENTRU PRIMA OARA LA VOI.IMI PLACE CE FACETI VOI AICI. AM GASIT MULTE INFORMATII UTILE.
AS VREA TOTUSI SA IMI SPUNETI MAI MULTE DESPRE TINCTURA DE MLADITE DE ZMEUR. EU AM CHISTURI OVARIENE SI MEDICUL MEU IMI RECOMANDA SA IAU ANTICONCEPTIONALE TIMP DE 3 LUNI....
AM AVUT MARI NEPLACERI IN TRECUT DIN CAUZA ANTICONCEP.
crinuta spune:
Ovidani, ai ovare polichistice? Ovulatie ai?
Nu te sfatuiesc sa iei anticonceptionale. Mai bine urmezi un tratament naturist.
Crinuta
OVIDANI spune:
am fost in decembrie la medic. mi-a dat o gramada de analize pe care le-am facut, dar nu am inca rezultatele lor. le voi avea luni, iar marti merg la o noua consultatie. atunci voi decide ce fac. da, am ovulatie. insa vreau un bb care nu vrea sa mai apara si se pare ca aceste chisturi sunt de vina.
nu stiu ce sa fac...
d.