Picaturi?! Oare folosesc?
Astazi am o zi foarte proasta.Au venit rushii deci eu am cedat psihic...
Asa ca m-am hotarat ca incepand de maine sa iau acid folic si picaturi din extract din mladite de zmeura.
Picaturile mi le-a recomandat o colega de serviciu care dupa ce a luat o luna a ramas insarcinata. Are 36 de ani si incearca de doi ani sa faca un copil. Nu stiu daca picaturile au ajutat-o dar este ultima luna cand mai incerc sa raman insarcinata si deci voi face tot ce se poate.
As fi vrut totusi sa imi spuneti, daca stiti cate ceva despre aceste picaturi...a mai luat cineva pana acum? Au vreun efect? Sunt 100% naturale...
Flory
Raspunsuri
florypop spune:
Sorry, cred ca am scris zmeura in loc de zmeur...
Deja nu mai stiu ce scriu, ce citesc, sunt pierduta in spatiu...sunt tare suparata..
Flory
crinuta spune:
Flory, cum adica ultima luna in care incerci? Ce e asta?
In privinta picaturilor, eu ti-am spus ce mi s-a intamplat mie. Nu este o regula insa. Fiecare reactioneaza diferit.
pupici
Crinuta
Tia spune:
Flory,
in general tratamentele naturiste se tin cel putin 3 luni pentru a obtine un rezultat. daca nu stii exact ce problema a avut prietena ta, e greu de spus daca a ramas insarcinata datorita mladitelor de zmeur.
Citeste aici, poate te ajuta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=472
pupici si sa auzim de
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
Monica-Elena spune:
Si eu am luat tinctura de mladite de zmeur 3 luni si m-am simtit excelent si nu am avut nici o dereglare ci din contra m-am curatat.
bafta!
Monica
alinuche spune:
Eu am luat 3 luni aceste picaturi si am scapt de chisturi. Aveam ovarele pline de mici chistulete, si dupa 3 luni (la eco) nu mai era nici un chist
crinuta spune:
E clar ca fiecare organism reactioneaza diferit. De aceea nu exista o regula, mai ales in ceea ce priveste tratamentele naturiste, mai ales ca fiecare are o alta problema, cauze diferite,deci de aici apar si reactii variate la tratament.
Crinuta
anis spune:
Fara sa va suparati pe mine...dar eu cred ca uneori avem tendinta de a exagera, atunci cand e vorba de o reusita, care se lasa cu bebita...ca a ramas ca a luat aia, ca a folosit aialata etc....pana la urma e vorba de faptul ca ovocitul a fost fecundat,patruns de un spermatozoid mai smecher ...care nu s-a lasatsi care s-a infipt bine in paturica (endometru) ..pana la urma asta e adevarul simplu sau gol-golutz.
AniS
florypop spune:
Multumesc mult fetelor.
Tia, intr-adevar nu stiu daca prietena mea a ramas insarcinata de la picaturi dar ea mi-a facut decat o recomandare si fiind naturale am zis sa incerc.Multumesc mult pentru link..
Monica, Alinuche spuneti-mi va rog v-ati ingrasat de la aceste picaturi?
Crinuta, stai linistita astazi sunt mult mai bine....cred ca am avut o cadere nervoasa ieri...dar mi-am revenit acum sunt pe drumul cel bun.
Va pup,
Flory
anis spune:
Picaturile de mugur de zmeur, inlocuiesc sau mai bine zis suplinesc lipsa de progesteron, micsoreaza prolactina.... calmeaza tensiunile mamare...etc.....protejeaza impotriva iminentei de avort..
eu le-am tot luat de peste 6-8 luni cu pauze, nu am observat nimic deosebit..dar cred ca totusi imi tine prolactina in frau...desi nu am avut probleme niciodata
Eu sustin in continuare ca un tratament naturist ca sa aibe efecte trebuie tinut minim 6 luni....cel putin tratamentul naturist tinut de sot asa a avut efect, dupa vreo 6 luni....si chiar cu un salt foarte bun.
AniS