moldoveni din toate colturile(2)...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Din doi moldoveni ( ea din Flamanzi - jud Botosani si el din com George Enescu - jud. Botosani ) m-am nascut eu, in Bucuresti... da' la spitalul nr.9 ! Nu ca nu s-ar potrivi... dar va intreb... dupa standardele voastre, sunt modoveanca sau nu? Sotul zice ca da.. sunt modoveanca pana in ADN... eu asa ma simt, sau primavara mea arata asa cu este cea de la Botosani la Flamanzi, cu case si pomi proaspat varuiti, cu curti simple, curate si copii alergand in curte, cu vorba domoala a matusilor si unchilor mei, oameni de un bun simt "kilometric" , nu-si dau cu parerea fara sa-i intrebi... Doamne feri' !

Tare mi-e dor de ei, minnuni ce pleaca la sarbatori mari, nu stiu cum se face, dar se duc "la Dumnezeu " doar de sarbatori mari cand e "cerul deschis"!

Nici mamei nu i-am spus, stiu cum i's ochii, se inroureaza daca vorbim de "la tara"...Asa cum ii sunt ochii daca aude un cantec nevinovat.." Satule, satule..." gandindu-se ca nu mai are loc in sat, a cedat tot pentru fratii cu multi copii si ea.. nu mai are loc nicaieri, Bucurestiul si regatu' ii par cruzi si prafosi Singurul refugiu: nepoata ( Minunica fata mea ) si nepotul ( Luca cel minunat ). Are o fata si un baiat.. ar o nepoata si un nepot. Cu Luca a reinvatat sa rada!

Deci eu..... copil crescut intr-un cub numit apartament de bloc... ce sunt? Sunt moldoveanca?

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

MOOOOOOLdoveni, Treeeezireeeeaaaa!!!!

Mai fratilor, nu sunteti deloc vorbareti. Ce ma fac eu cu voi?
Ne merge vestea ca nu ne tace gura, deci, dragilor, haideti sa ne punem si degetelele la treaba!!

Roxana, esti moldoveanca. Sa nu ai nici o indoiala.
Hai, Botosani!!!!!!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

din, nascuta in Iasi,de un an shi ceva in Suedia.
Ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

am citit doar prima pagina, inca habar nu am ce se intampla pe aici. eu am facut liceul in onesti. eu un orasel foarte foarte frumos. mi-e dor si de indata ce ajung in ro, merg in vizita la matusi.
onesteni, poate ne cunoastem. am 24 ani, am fost la liceul D. Cantemir. Ma chema pe vremea aia Oana Lucaci

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Originally posted by aquariusrpro

Din doi moldoveni ( ea din Flamanzi - jud Botosani si el din com George Enescu - jud. Botosani ) m-am nascut eu, in Bucuresti... da' la spitalul nr.9 ! Deci eu..... copil crescut intr-un cub numit apartament de bloc... ce sunt? Sunt moldoveanca?

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Moldoveanca! Stampilat!
Ce-ar fi sa facem aici o colectie de descrieri si povesti de pe la noi?
Numai bine.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Prezenta!Din Piatra Neamt!Va salut moldovence!Plecata de cativa anisori din Romania...stiti ce va spun?Si aici in Italia ciorba tot cu bors o acresc-ca la noi acasa!Mi-am adus huste din Romania (un saculet)si ma gandeam ca daca ne-ar fi controlat austriecii la vama cine stie ce credeau ca transportam in Italia!!Ha,ha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bravo KLA. M-ai omorat cu hustele tale. Moldoveanca adevarata esti!
Cele mai bune gospodine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Bravo KLA!
Dar o sarmaluta cu mamaliguta sau o pasca,sau un cozonac de ala de la mama lui le-ai aratat tu italienilorce sa mai zic mancare ca la moldoveni mai rar!
cumnata mea care tot in Italia este plecata a luat ultima oara radacina de patrunjel ,cica nu gaseste acolo(Florenta)
pupici

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Vaaiiiii,
Nu mai povestiti de mamaliguta si sarmale ca innebunesc, si ...bors..
Chiar sambata vine cineva de acasa si m-as gandi sa imi aduca niste huste, dar tb si tarate.Offf.
Na, ca sambata m-a apucat nebuneala cu placinte poale in brau si am facut exact 5 placinte din branza britanica , uhhhh ''cotage cheese''.Nu e ca acasa , dar a fost bun. Inca am mai si pozat placintele sa trimitem poze acasa, sa vada lumea ce harnici suntem.
Duc lipsa mancarii de acasa, dar asta e!
Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Haideti sa lasam sarmalutele deoparte si cozonacul,ca a venit vara si mai bine ne dam pe salate si alte verdeturi ca acusica facem proba costumului de baie!.Dar stiti de ce mi-e frica?Sa nu se descopere ca salata are cele mai multe calorii!!!

Mergi la inceput