Cum vi se pare viata in Japonia?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Eryka am uitat sa-ti raspund la intebarea unde in Saitama stau...
In Kumagaya!

Mergi la inceput

Fetelor..o intrebare am sa va pun si eu
Cum va intelegeti cu sotii vostri japonezi?..mie japonezii imi lasa impresia ca sunt cam reci si le place foarte mult sa mearga in baruri cu prieteni de la munca,astfel neglijandu-si sotiile!
Scuze daca gresesc..de-aia v-am si intrebat sa ma lamuriti si pe mine cu este viata voastra...
Dar socrii cum sunt?De treaba?
Multi pupici
Si altfel,cum va petreceti timpul liber?Pe unde va distrati?
Din cate am inteles mai toate aveti bebelushi...sa va traiasca!!!!
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Da insemna ca cu ei am vb. iar pe cumnatul tau parca il keama Florin.Stiu ca am vorbit anul trecut de revelion ,deci in 2003 si imi spuneau ca a venit sora la ei ,Vezi ca in Kumagaya sunt cateva romance.Am crezut ca esti tu ca stiu ca si Florin lucra tot la un bike-shop.Eu i-am cunoscut pe ei pe un chat.Trnsmitele salutari,daca isi mai aduk aminte e mine,ca a cam trecut aproape 1 an de cand nu am mai vb.cu ei.

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna fetelor, va citesc de ceva timp,iar acum ma bag si eu in seama! Draga Erika(Angi) eu sunt Mada si sotul meu e Florin, da ,am mai vb. si ne aducem aminte de tine,salutari si din partea noastra Inca mai suntem aici ,dar in vara planuim sa ne intoarcem acasa, vrem sa facem un bebelus'asa am dat de site-ul acesta,ma documentam). Sorina -Alexa este surioara mea Va pupik si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Erika, am inteles ca esti insarcinata,ce fericita trebui sa fii,iti dores sa ai o sarcina usoara si un bebelus frumos si sanatos.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Madachan asa e sunt in sarcinata si sunt foarte nerabdatoare sa-mi tim copilul in brate.Iti doresc sa ramai cat mai repede si tu insarcinata si sa ai parte de o sarcina usoara.

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Bine ati venit fetelor la japonezilor . La mine a nins foarte putin si cind i-am aratat fetitei mele pe geam cum ninge nu am mai putut sa o iau de la geam si am fost nevoiti sa mergem in parc cu ea si se bucura atit de mult cind vedea zapada . Mie imi place zapada la nebunie si m-as fi tavalit si eu un pic prin zapada .

Mergi la inceput

Da Eryka ne-am gasit..imi pare bine c-ati mai vorbit!
Sper sa vorbim si de acum incolo..dupa cum vezi a intrat si sora-mea..acum ne inmultim aici!
Dar vad ca fetele nu mai scriu
Or fii ocupate!
Pe curand!

Mergi la inceput

Da Eryka ne-am gasit..imi pare bine c-ati mai vorbit!
Sper sa vorbim si de acum incolo..dupa cum vezi a intrat si sora-mea..acum ne inmultim aici!
Dar vad ca fetele nu mai scriu
Or fii ocupate!
Pe curand!
O sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliana

Bine ati venit fetelor la japonezilor . La mine a nins foarte putin si cind i-am aratat fetitei mele pe geam cum ninge nu am mai putut sa o iau de la geam si am fost nevoiti sa mergem in parc cu ea si se bucura atit de mult cind vedea zapada . Mie imi place zapada la nebunie si m-as fi tavalit si eu un pic prin zapada .

Draga Eliana..
Pe la noi n-a nins deloc,si duc dorul zapezii...si iti dau dreptate,si eu m-as tavali prin zapada mai ceva ca un copil!
Tu unde esti?

Mergi la inceput