Cum vi se pare viata in Japonia?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

He he he nu-i singurul Matei ce gusta sezonul. Sunt si eu pe lista.
De citit am la mine mereu, geanta e plina de materiale care-si asteapta lectura. Curaj am, ca nu sunt la prima experienta. Mai rau e ca nu "pot striga dupa ajutor" in caz de ceva, ca am ramas singura de capul meu acasa pe termen inca necunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Vad ca vremea e nasoala peste tot in Japonia. Si aici se circula cu mare bagare de seama si ce e curios ca mai toata lumea a optat pt masini mari. S-a umplut orasul de jeepuri. Aha! Am descoperit si patura electrica ! Mare OM a fost acela care a inventat-o! Si am descoperit si placerea sublima de a-mi trage nasul in stil japonez. Mey fetelor sa stiti ca si asta e o arta Pana acum vad ca nu am facut febra (primul pas spre o gripa zdravana), dar nici nu mai am mult. Sorina Alexa bine ai venit! Era pe undeva un subiect cu locatzia fiecareia. Prin Saitama sunt sigura ca mai sunt o gramada de romani. Lia ai grija maine ce faci prin munti ca nu e de gluma. Prin geanta nu ar fi rau sa ai si o sticlutza cu 100g de palinca. Asa, just in case , cu scop medicinal

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Va multumesc muuuuuuuuul de tot ca m-ati primit aici!
Iata ca m-am facut mai bine,dupa ce-am turnat medicamente in mine
Din pacate la mine in oras n-a nins absolut deloc,si eu tare m-as mai bate cu zapada!
Dar asta este!
Acum sunt singurica,ca sotul meu doarme...de.maine se trezeste devreme!
Lucreaza la un bike-shop...limba japoneza nu prea a invatat-o ,cu toate ca lucreza numai nu japonezi,dar asa cat de cat stie!
Pe curand!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Sorina-Alexa bun venit printre noi si sedere placuta.Mey fetili pai de asa putina zapada va plingeti?veni voi la noi in Hokkaido sa vedeti zapada de 1.75 m de au ramas astia de la magazine fara marfa.A fost aici o ninsoare si un viscol de iti ingeta si limba in gura daca vorbeai.Bine macar ca unde locuiesc mai mult de -20grade nu depaseste caci daca eram unde ajunge si la -40 cred ca muream de frig eu fiind friguroasa de felul meuGripa e ca la ea acasa mai mereu sint racita

Mergi la inceput

Draga Ralucami sa stii ca la mine in ras nu sunt mai deloc straini ,romani cel putin nu-s chiar deloc!
Decat eu,sotul si sora mea cu al ei sot!
Tocmai de aceea ma bucur tare mult ca am gasit acest forum unde pot vorbi cu fete care sunt in Japan...
Multi pupici

Mergi la inceput

Sorina dar e faina treaba ca suntetzi in familieNu stiu de ce am impresia ca mai sunt fete de pe forum care stau prin Saitama. Mi s-a fixat mie informatzia asta intr-un coltz al creierului. Eu stau pe langa Oita si pe aici abia de vezi vre-un picior de strain. Stai sa iti caut subiectul cu locatiile!

Mergi la inceput

Sorina ti-am gasit unul dintre subiecte. Vezi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10011

Mergi la inceput

Draga Remy sa stii ca te compatimesc sincer pentru frigul de la tine!
La noi aici sunt 7 grade..duceam eu dorul zapezii dar cred ca mai bine este asa decat gerul de la tine!
Ai grija de tine cu raceala!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor.

Mey nici la mine nu a nins deloc ,insa sincera sa fiu kiar ma bucur cand vad ca afaraa e soare kiar daca e mai racoare.Iar de racit,se pare ca am scapat pana acum,si asta este iar un lucru bun,sper sa scap inca vreo 3 luni pana nasc si eu pe fetitza ,iar apoi pot racii linistita si totusi nici atunci.
Sorina-Alexa ceva imi spune ca noi am mai vorbit. cunosti ceva cu ASAHI ,BOMBA SI MADA??Unde anume in Saitama stai?

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->23 saptamani

Mergi la inceput

Da Ralucami este misto ca suntem in familie,asa nu mai simtim dorul de casa! Merci pentru adresa care mi-ai dat-o!

Eryka,Asahi este cumnatul meu iar Mada sora mea..spune-mi unde ai vorbit cu ei..noi doua nu cred c-am mai vorbit,ca-mi aminteam!
Numai bine,astept raspuns!

Mergi la inceput