Vreau un sfat...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by ruxij

dar ar fi f. important sa inceapa sa simta ca bb e si al lui, nu doar al tau.

...si tu esti si a lui, nu numai a lui bb..
Iti tin pumnii sa se rezolve situatia cu bine si sa-i vina mintea la cap sotiorului...

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelusa spune:

Revin, pentru ca nu stiu cu cine as putea imparti sperantele, daca nu cu voi. Sarbatorile ne-au adus inapoi familia si dovezile lui de dragoste pentru mine si copil. El mi-a vorbit si cred ca in mare masura am inteles problema lui. Ne-a ales pe noi si atita vreme cit exista speranta vreau sa lupt pina la capat. Si poate ca, treptat-treptat, o sa-mi recapat linistea si increderea. Stiu ca e foarte importanta reactia mea, asa ca incerc sa ingrop in mine nesiguranta, reprosurile, un milion de "de ce?". Pentru ca vreau inca sa mai cred in noi. Cind cosmarurile de noapte si toate resentimentele vor reizbucni, ma voi gindi la voi si va voi cere ajutorul, pentru ca n-am sa uit niciodata cit de mult inseamna o vorba buna de la un prieten. Iata sperantele mele si printre ele o includ si pe aceea ca ma veti considera si pe mine o prietena de-a voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.
Fruntea sus,mult noroc ,putere si zimbetul sa-si faca loc pe chipul tau .
Multi pupici tie si lui bb

Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore71 spune:

Draga mea,
e foarte usor sa renunti! Ma bucur ca ai ales sa lupti, sa tii familia reunita, sa-ti ajute Dumnezeu!Crede-ma ca in toate cuplurile exista problema asta, oricat de perfecta ai fi, oricat de sexi, de intelegatoare sau de scandalagioaica, ORICE barbat , mai devreme sau mai tarziu, isi va insela sotia; crezi ca daca va despartiti, vei gasi altul mai bun?Uita,lupta ca ai pentru ce!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Tare as vrea sa-i inteleg pe barbatii astia!De ce sunt asa de slabi si prosti?Si de ce noi ii iubim asa de tare.Rog sa ma scuze exceptiile!
Draga mea lupta sa-ti tii familia impreuna,eu zic ca merita.Invata sa ierti si sa fii mai cu capul pe umeri(si pentru el).Eu i-as da un telefon individei sa o intreb daca n-ar fi de acord sa vina sa-ti vada de BB pentru o seara cand tu si dragul tau sot aveti planificata o seara romantica.Stiu ca vina e a lui ca s-a implicat intr-o relatie cu ea,dar eu pe astfel de individe(care stiu bine ca respectivul este insurat si cu copii)le-as strange de gat ce sa mai!As matura strazile cu ele!oi fi a drak...dar cand cineva i-si bate joc de viata mea nu tin cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

draga mirelusa .ma bucur ca ai decis sa lupti .Am avut si eu o dilema de genul acesta pt miste siteuri si am decis sa acord inca o sansa si crede-ma nu regret de loc .Este chiar mai atent decat inaine si are o mutritz de catelus vinovata .Eu cred ca nu ar trebui sa-i mai pomenesti de chestia respectiva dar sa-i dai totusi de inteles ca nu ai uitat ce s-a intamplat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Draga Mirelusa,

si eu am ezitat la fel ca si mihaelas sa raspund, dar.......o fac totusi, sperind ca si ea ca, macar la voi situatia sa revina ce a fost odata.
In citeva cuvinte: am avut 4 ani de fericire deplina, cu declaratii si dovezi de dragostte aratate de n ori pe zi. Si totusi......cind totul trebuia sa fie minunat, cind am aflat ca vom avea un copil,desi isi dorea si chiar o fetita, totusi nu am simtit nici o bucurie la el la aflarea vestii. Cu 2 sapt. inainte de a naste am aflat ca avea pe cineva. A negat, dar am gasit nr de tel si corespondenta pe mail. I-a trimis un mesaj ca termina cu ea, dar a fost doar de ochii mei. Pe mine m-a lasat in spital sa nasc (nu a stat acolo cum fac marea majoritate a tatilor) si a revenit dupa ce nascusem...fara o floare, fara un "sa ne traiasca", fara un zimbet......Dupa 3 zile la insistentele mele a luat fetita prima data in brate. Am luptat enorm sa nu ne paraseasca atunci. Vorbea de divort si l-am rugat sa ramina macar pina la botezul fetei. Numai eu stiu prin ce am trecut...mai bine pleca atunci....A ramas insa......O perioada am crezut ca si-a revenit, dar chatul, l-a innebunit. Am aflat, am facut crize, am plins, l-am rugat sa vada ce are bun in casnicia asta si daca are probleme sa le discutam.Mi-a spus ca a ajuns la concluzia ca pt el nici o casnicie nu va fi cu nimic diferita de asta, asa ca sa stau linistita ca el pe noi doua nu ne va parasi niciodata. MINCIUNA!!!! A continuat cu chatul, cu intalnirile secrete si acum cca 2 ani mi-a dat vergheta si mi-a zis ca totul s-a terminat. De atunci traiesc un cosmar. Ma intreb cine e omul linga care am crezut ca mi-am gasit fericirea?
Au trecut aproape 2 ani de atunci; inca nu a bagat actele de divort. Fetita are acum 4 ani, m-a vazut mult timp trista si nu intelegea de ce tati nu vrea sa mai stea cu noi. La un moment dat mi-a zis ca sa nu mai fiu trista ca o sa gasim noi un tatic si pt ea. Am vazut suferintza din sufletelul ei......Si el in felul lui o iubeste, dar nu vrea sa mai revina asupra deciziei, asa ca in fiecare azi cind ridic corespondenta, ma gindesc ca e si citatia pt divort printre hartii..

E trist, ...nu l-am iubit de la inceput....l-am admirat mult, dar pe parcurs cunoscindu-l (in acei 4 ani de fericire) am ajuns sa-l iubesc enorm. As face si acum orice numai sa-l ajut sa-si revina, sa redescoperim ce ne-a facut atita timp fericiti si sa reusim sa ne crestem impreuna copilul....dar....Vorbim zilnic, vine des pe la noi, mai si ramine pe aici....dar nu mai vrea aceasta casnicie si pace....
Ce pot sa spun este ca de iubit m-a iubit enorm. Nu stiu ce a determinat aceasta schimbare radicala (stiu ca atunci cind doi oameni ajung la asa ceva, ambii au partea lor de vina si sunt sigura ca si eu am gresit probabil cindva), stiu ca l-as putea ierta, dar nu as mai avea niciodata incredere in el. M-a dezamaagit mult si pe fetita la fel.

Ai mare grija. Crede--ma, copilul va realiza. Si a noastra a inteles de mica ca avem probleme ....De cca 1 an, de cind eu am inceput sa ma mai linistesc (pt. ea sau macar in fata ei, ca altfel numai eu stiu cite lacrimi vars fara sa ma vadaa) e mai vesela si e convinsa ca macar eu nu o voi parasi.....

Iti doresc ca el sa realizeze la timp ce are mai de pret si sa nu va macine nervos, asa cum au facut-o altii. Sa fiti fericiti!!!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sailor-moon spune:

Draga mea ,treci printr-o situatie intr-adevar dramatica.Eu nu sunt in masura sa-ti dau un sfat dar vreau sa-ti spun ca prin simplul fapt ca l-ai nascut pe bebe sanatos si minunat ,te face o femeie puternica.Am auzit si eu de aceste crize de personalitate ale barbatilor dar am inteles ca unii isi revin destul de repede ,dupa.Dar eu zic sa te tii tare sa ai grija de bebe si sa fii puternica pt el si pt tine.Men are pigs!Si ei se maturizeaza mai tarziu sau in cel mai rau caz, niciodat...Nu stiu daca e si cazul iubitului tau.Cat despre subalterna lui daca stie ca are un copil si e cu tine de ce se mai baga?
Tatal meu a avut multe relatii extra conjugale dar dupa ce ii treceau se intorcea mereu la mama.Poate asa o sa faca si prietenul tau.. nu stiu dar oricum eu zic sa te tii bine pt bebe.El merita toata atentia ta si toata dragostea ta.El trebuie sa fie centrul universului tau si pt el trebuie sa lupti ,te rog.Fii puternica si sa stii ca o sa ma gandesc la tine .Chiar daca nu ne cunoastem.Daca cumva vreodat ai nevoie de un sfat te rog scrie-mi.Nu te pot ajuta f mult dar sa stii ca macar o vorba buna uneori te poate ajuta.Ai mare grija de tine te rog si ai grija de bebel.

Mergi la inceput