Pearl Harbour-filmul

Pearl Harbour-filmul | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

salut! eram si eu curioasa daca a mai plans cineva la filmul Pearl Harbour, cea mai noua versiune. Filmul e impresionant, desi cam lung pentru rabdarea mea dar finalul e absolut emotionant, mai ales cand iese Rafe cu sicriul lui Danny, in timp ce ea se uita spre avion. M-a impresionat teribil iar eu nu sunt usor de impresionat. Pe voi ce alte filme v-au emotionat pana la lacrimi?

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Forrest Gump, Cavalerul mesei rotunde cu Richard Gere, Anna si Regele cu Joddie Foster

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si mie mi-a placut tare mult Pearl Harbour, mai ales ca prima data l-am vazut la cinema. Mi s-a zbarlit parul pe mine cand am vazut scenele cu atacul japonezilor. Este intr-adevar impresionant! Si povestea de dragoste a fost dragutza.
Filme care sa ma impresionaze pana la lacrimi: Pacientul englez, Podurile din Madison County, La vita e bella.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna
Si eu am plans la Pearl Harbour la scena in care Rafe ii spune lui Danny ca va fi tatic si m-a impresionat raspunsul lui Danny si apoi si la scena cu sicriul. Oricum eu sunt destul de plangacioasa la filme si pot sa va scriu aici o lista impresionanta, dar mai bine il mentionez doar pe ultimul la care am plins: "Pe aripile vantului". Am plins pentru ca ma enervez de fiecare data la sfarsit cand vad ca nu se termina asa cum sper eu.

Va pup,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu n-am apucat sa vad Pe aripile vantului varianta cu Clark Gable. Cum se termina?

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu plîng la Braveheart , care e unul din filmele mele preferate ...
... da’ mai plîng și la altele , m-am făcut o plîngăcioasă în ultimul timp; oi fi îmbătrînit ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si mie mi-a placut Pearl Harbour , dar nu am plans deloc. In schimb la filmul " Toamna in NY" (cu Richard Gere si Winnona Rider) am plans de a sarit camasha de pe mine Si culmea e ca plang de fiecare data cand il vad . Sentimentele sunt la fel de puternice ca atunci cand l-am vazut prima oara.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Leah, nu stiu daca ai citit cartea sau ce alta varianta de Pe Aripile Vantului ai vazut tu dar cel la care eu plang la sfarsit(caci l-am vazut de mai multe ori si de fiecare data am plans) cu Clark Gable si Vivien Leigh se termina trist. Adica Rett o paraseste pe Scarlet in ciuda lacrimilor si rugamintilor ei. In schimb, la fel ca si romanul, filmul pastreaza o vaga urma de optimism cand Scarlet isi aduce aminte ca Tara este locul care i-a dat intotdeauna forta sa ia problemele in "piept" si isi propune sa se intoarca acolo si sa gandeasca o strategie prin care sa-l recapete pe Rett.
Defapt pe mine ma impresioneaza tot filmul care imi place atat de mult incat de fiecare data sper sa se termine alfel!

Andreea

Mergi la inceput

Fetelor eu stiu ca este o continuare a cartii "Pe aripile vantului". Filmul nu l-am vazut ( La partea a doua ma refer), dar cartea am citit-o si pot spune ca are un final ff. fain. Eu care sunt o optimista "nevindecabila" mi s-a parut destul de "sec" finalul filmului si atunci m-am apucat sa citesc si cartea.

Mergi la inceput

Rlaucami, am auzit de continuarea cartii si chiar a fost si ecranizata. Am auzit ca ar avea un final mai frumos , iar acum chiar m-ai facut curioasa si voi cauta cartea s-o citesc. Poti sa ne spui si cum se numeste?

Andreea

Mergi la inceput

Continuarea cartii "Pe aripile vantului" se numeste "Scarlett O'Hara" . Stiu ca e si o ecranizare dar parca nu se compara cu cartea. Parerea mea! Si finalul e destul de fain.

Mergi la inceput