Pearl Harbour-filmul
salut! eram si eu curioasa daca a mai plans cineva la filmul Pearl Harbour, cea mai noua versiune. Filmul e impresionant, desi cam lung pentru rabdarea mea dar finalul e absolut emotionant, mai ales cand iese Rafe cu sicriul lui Danny, in timp ce ea se uita spre avion. M-a impresionat teribil iar eu nu sunt usor de impresionat. Pe voi ce alte filme v-au emotionat pana la lacrimi?
Leah
Raspunsuri
SIMONABB spune:
Forrest Gump, Cavalerul mesei rotunde cu Richard Gere, Anna si Regele cu Joddie Foster
SIMONA
ad_risnov spune:
Si mie mi-a placut tare mult Pearl Harbour, mai ales ca prima data l-am vazut la cinema. Mi s-a zbarlit parul pe mine cand am vazut scenele cu atacul japonezilor. Este intr-adevar impresionant! Si povestea de dragoste a fost dragutza.
Filme care sa ma impresionaze pana la lacrimi: Pacientul englez, Podurile din Madison County, La vita e bella.
Adriana
Androix spune:
Buna
Si eu am plans la Pearl Harbour la scena in care Rafe ii spune lui Danny ca va fi tatic si m-a impresionat raspunsul lui Danny si apoi si la scena cu sicriul. Oricum eu sunt destul de plangacioasa la filme si pot sa va scriu aici o lista impresionanta, dar mai bine il mentionez doar pe ultimul la care am plins: "Pe aripile vantului". Am plins pentru ca ma enervez de fiecare data la sfarsit cand vad ca nu se termina asa cum sper eu.
Va pup,
Andreea
teo1970 spune:
eu plîng la Braveheart , care e unul din filmele mele preferate ...
... da mai plîng și la altele , m-am făcut o plîngăcioasă în ultimul timp; oi fi îmbătrînit ?!
ralucami spune:
Si mie mi-a placut Pearl Harbour , dar nu am plans deloc. In schimb la filmul " Toamna in NY" (cu Richard Gere si Winnona Rider) am plans de a sarit camasha de pe mine Si culmea e ca plang de fiecare data cand il vad . Sentimentele sunt la fel de puternice ca atunci cand l-am vazut prima oara.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Androix spune:
Leah, nu stiu daca ai citit cartea sau ce alta varianta de Pe Aripile Vantului ai vazut tu dar cel la care eu plang la sfarsit(caci l-am vazut de mai multe ori si de fiecare data am plans) cu Clark Gable si Vivien Leigh se termina trist. Adica Rett o paraseste pe Scarlet in ciuda lacrimilor si rugamintilor ei. In schimb, la fel ca si romanul, filmul pastreaza o vaga urma de optimism cand Scarlet isi aduce aminte ca Tara este locul care i-a dat intotdeauna forta sa ia problemele in "piept" si isi propune sa se intoarca acolo si sa gandeasca o strategie prin care sa-l recapete pe Rett.
Defapt pe mine ma impresioneaza tot filmul care imi place atat de mult incat de fiecare data sper sa se termine alfel!
Andreea
ralucami spune:
Fetelor eu stiu ca este o continuare a cartii "Pe aripile vantului". Filmul nu l-am vazut ( La partea a doua ma refer), dar cartea am citit-o si pot spune ca are un final ff. fain. Eu care sunt o optimista "nevindecabila" mi s-a parut destul de "sec" finalul filmului si atunci m-am apucat sa citesc si cartea.
Androix spune:
Rlaucami, am auzit de continuarea cartii si chiar a fost si ecranizata. Am auzit ca ar avea un final mai frumos , iar acum chiar m-ai facut curioasa si voi cauta cartea s-o citesc. Poti sa ne spui si cum se numeste?
Andreea
ralucami spune:
Continuarea cartii "Pe aripile vantului" se numeste "Scarlett O'Hara" . Stiu ca e si o ecranizare dar parca nu se compara cu cartea. Parerea mea! Si finalul e destul de fain.