Pearl Harbour-filmul
Raspunsuri - Pagina 2
Babee spune:
Dar 'Sweet November' cu Keanu Reeves si Charlize Theron v-a placut???
Eu la asta am plans de-a sarit camasa de pe mine..de fapt de fiecare data cand il vad...is sensibiloasa, deh...Vi-l recomand din suflet.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Babee spune:
Am mai vazut acum un film si am plans.....
The Green Mile cu Tom hanks..vi-l recomand.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Leah spune:
Si mie mi-a placut Sweet November si l-am vazut de mai multe ori, ma impresioneaza teribil, parca sper de fiecare data sa se termine altfel. In alta ordine de idei,am vazut aseara Love Affair cu Annette Benning si Warren Beatty, si ala mi-a placut foarte mult.
Leah
iomi spune:
daca tot ati adus vorba de lacrimogene, de 'Omul cu masca de fier' ce ziceti?? ...ca pe mine ma impresioneaza de fiecare data cand il vad...
Ioana & bb Luca
farizzada spune:
o..ho..sunt o gramada de filme la care am plans zdravan:"freida"(salma hayek)"in the name of the fother"(daniel day-lewis)"great espectatetion"(g.paltrow,ethan howke)"gangs of n.y"
farizzada spune:
apropos de filme...am o rugaminte..sa ma ajute..sa ma indrume cineva...caut filmul "in numele tatalui " si nu-l gasesc fiindca e cam vechi...e din 1993...stiti vreo posibilitate...?
Candy spune:
Pe mine m-a impresionat pana la lacrimi si "Kramer contra Kramer".
Cat despre continuarea la "Pe aripile vantului", continuarea se numeste "Scarlett" de Alexandra Ripley si a aparut si in Romania, in '90-91, la Ed. Olymp (parca).
Stiu ca a fost mare scandal, pentru ca Margaret Mitchell refuzase toate ofertele de a scrie continuarea cartii si spuses, inainte de amuri, ca "tot ce a fost de spus s-a spus" si mai mult nu are ce adauga. Alexandra Ripley este tot sudista si a castigat o competitie la care au participat sute de scriitori care aspirau sa scrie continuarea. In final, selectia a fost facuta de computer, tare-as fi curioasa pe ce criterii.
Cartea e relativ interesanta, dar dupa mine, care sunt o mare fana a cartii si filmului, nu se compara cu "GWTW" ca impact emotional. Are pasaje plicticoase de-a dreptul, lucru cu totul inexistent in prima parte. Si se fac foarte multe referiri la prima parte, probabil pentru cei care nu au citit romanul lui Margaret Mitchell, ceea ce m-a stresat la culme!
carolada spune:
buna,
intr adevar scenele cu atacul japonezilor asupra pearl harbor ului sunt super,dar nu stiu de ce ,unele scene mi se par asemanatoare cu unele din titanic(cel cu leonardo di caprio).are cineva idee cine e regizorul(o fi acelasi la ambele?).titanicul-desi l am vazut in cateva variante,de mai multe ori-ma impresioneaza mereu.
in alta ordine de idei-nu vreau sa fiu rautacioasa-dar nu v a "impresionat"liv tyler ce urata e?ca eu din clip urile cu aerosmith(mai ales crazy) mi o aduc aminte ca era superba.se poate schimba asa mult un om?eu nici n am recunoscut o,noroc ca stiam ca joaca ea
carolada
laura111 spune:
quote:
Originally posted by carolada
buna,
in alta ordine de idei-nu vreau sa fiu rautacioasa-dar nu v a "impresionat"liv tyler ce urata e?ca eu din clip urile cu aerosmith(mai ales crazy) mi o aduc aminte ca era superba.se poate schimba asa mult un om?eu nici n am recunoscut o,noroc ca stiam ca joaca ea
carolada
In Pearl Harbour nu joaca Liv Tyler, ci Kate Backinsdale !
... care bineinteles ca e mai nasoala ca Liv !
Mie Pearl Harbour nu mi s-a parut un film grozav. Nu am plans la el, nici nu m-a impresionat.
Eu am plans rau la "Schindler's list" si "La vita e bella". Si "Forrest Gump" m-a emotionat tare de tot...
"Scarlett" in care joaca Joanne Kilmer (nevasta lui Val Kilmer) si Thimoty Dalton mi s-a parut o porcarie imensa pe langa capodopera lui Fleming , "Pe aripile vantului"(a si luat Oscarul in 1938 pt. cel mai bun film).
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111